Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Štokenbergs: Rimšēvičam jāpelna tikpat, cik Latvenergo priekšniekam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis Kūla
J
Tos apstākļus , ka Latvijā katru gadu likumigi nozog vismaz vairākus simtus miljonus Ls ir radi'jusi Saeima ,kur visi 100 lēmēji gada saņem kādus pāris miljonus Ls. Nu ko no tādiem lēti pērkamiem var gribēt !? ŠTOKENBERG , nu runājiet vismaz SAPRĀTIGI !
Jānis Kūla
J
darba devejs.- tas bezdarbs Latvijā sastāv no nekvalificētiem cilvēkiem, kas neko nemāk. Šobrīd pat bail likt darba sludinājumus, jo uz intervijām nāk mūlāpi, kas neko nemāk, bet grib lielas algas ----------------------------------------------------- -- JK-Uzņēmums pūst no uzņēmēja paurīša! Tapēc talantīģie no Latvijas aizbrauc ! Lūk kā !
Jānis Kūla
J
klients
k
Šotenbergs tikai ceļ savu reitingu un blefo, nekas nemainīsies , kamēr vēlētāji neizdarīs reālu spiedienu uz deputātiem, protams, ar Satversmē paredzētajiem vēletāju gribas paušanas līdzekļiem.
Piebilde
P
Ņemot Latvijas bankas nozīmi, es gan teiktu, ka Rimševicam jāpelna vairāk nekā 2800. nevar jau nu gluži nolikt visus uz vienas strīpas- rezultāts var būt bēdīgs. bezdarbnieku bļaušanu, ka viņi strādātu lētāk NAV jāņem vērā, ja tik gudri, lai organizēsavas firmas un pelna kaut miljonus.
vilis
v
Par ierindas darbiniekiem jā,bet šitos muļļas nekad.
bambams
b
valsts sektora algam principa ir jabut par 15-20 % zemakam par privata sektora atalgojumu, jo tas veicinatu to, ka jaunie cilveki iesaistās tajā ekonomikas daļā, kas rada pievienoto vērtību. Šāda prakse ir daudzviet pasaulē...tiesa lai nodrošinātu, ka cilvēki iet strādāt valsts pārvaldē ir janodrošina citi bonusi, kā piemēram stabilitāte ...tas ir alga varbūt arī nedaudz zemāka, bet arī risks, ka Tevi atlaidīs ir mazāks. Tāpat paredzamas karjeras iespējas utt. Alga jau ne vienmēr ir tas, kas motivē strādāt. citviet valsts pārvaldē cilvēki iesaistās valsts pārvaldē, lai kalpotu valstij (serve the country), jo valsts institūcijās strādāt ir prestiži.
Laima
L
Kā gan tur bija ar kādu konkursu Latvijas Bankā, uz kuru pieteicās arī A.Š. Un taču netika. Laikam gruzd joprojām...
arī
a
Tu ko esi beidzis? Kādus kaktu "juristus"? Diplomu pats uzzīmēji? Ko lien komentēt,ja sajēgas nav nekādas? Lasi likumus un nestāsti te klajus melus un savas nez no kuras pažobeles sakasītās slimīgās fantāzijas.
Tedis
T
Algai,kas lielāka par premjera algu, jāpiemēro pamatīgs progresīvais nodoklis ( 95%) un viss būs kārtībā un likumīgi.
no tautas
n
Es uzskatu, ka gan Latvijas Bankas prezim, gan Latvenergo bosam pilniigi pietiktu ar meeneshalgu 5 minimaalo algu apmeeraa. Nabagu valstii arii lielajiem prieksniekiem nebuutu jaalec augstaak par savu pakalju. Ja jau jaataupa, tad taupiisim visi!
valdibas 1. menesis
v
Stokenbergs parada mugurkaulu, bet Dombrovskis glevumu.
Alvis jurists
A
Lai kā oranžie rējēji lamājas, bet valstī jāievieš kārtībā. Aigars Štokenbergs saka pilnīgi atbilstoši, apsveicu par tiesiskuma iedibināšanu. Cerams, ka Tieslietu ministrijas jautājumos un likumdošanas ierosināšanas un likumu vīzēšanas gadījumosŠtokenbergs būs tikpat stingrs un nopietns, ieviesīs vienreiz kārtību un godīgumu, protams, pamazām labojot RESNO RUŅČU iestrādes likumos, labojot jau pieņemtos likumus un gatavojot jaunus likumus. Paldies Aigaram Štokenbergam par godīgumu, arī attiecībā uz tiesnešiem. Skolotājus, policistus var "aplaupīt", viņiem griezt, atstāt pārs simtus, bet kastas, kas vainīgas banku neuzraudzīšanā un par "Tiesāšanos kā ķēķis" var dubultot algas tūkstošos. Vai izdienas pensijas var būt no 50 gadiem un vai tiesnešiem tādas pienākas? Vai nav absurds - likums atļauj tiesnešiem strādāt līdz 75 (AT) gadiem, bet pensiju jau var saņemt no 50, par sēdošu darbu kabinetā no ... līdz, siltumā un ar apsardzi vai pat tikai dažas stundas dienā, izturas kā karaļi amatā, bravurīgi, runā sēdēs čukstus, ka dalībnieki neko nevar saprast. un dzirdēt.
100%
1
Tieši tā! Turies,Štokij!
Venta
V
Lai tik ņem, ja komercbankām tādi "speci" vajadzīgi. Nedomājiet, ka Latvijā trūkst normālu speciālistu banku lietās! Par Rimšēviču krietni pārāki!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas