Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Štokenbergs rosina bargākus sodus par narkotiku noziegumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lilita (aizaug.wordpress.com
L
Īsumā, ELDD datubāzē var redzēt, ka citur Eiropā mazu marihuānas apjomu kritēriji ir vismaz piecreiz lielāki kā Latvijā, un šobrīd pēc KL 253. panta minimālais cietumsods par vairāk kā viena grama marihuānas iegādāšanos ir pieci gadi, tāpat kā pat par mazu daudzumu jeb zem viena grama marihuānas pārvadāšanu vai ražas novākšanu no kaut vai viena maza kaņepju auga, kamēr noteiktos gadījumos pat par cilvēku nogalināšanu var saņemt nosacītu sodu.
Lilita (aizaug.wordpress.com
L
Te ir diezgan detalizēts izklāsts par to, ka esošie likumi jau ir vieni no bargākajiem Eiropā un būtībā ir saucami par cietsirdīgiem:
human
h
1) Nav tādas zinātnes ekonomika. Un nav ekonomistu. Vismaz fizmati atšķirībā no Tevis ir spējīgi domāt loģiski, izdarīt secinājumus un risināt problēmas. Ekonomisti nemāk risināt problēmas, jo viņi nav zinātnieki 2) Tu vispār pats zini, ko nozīmē "dārgs lats"? Definē -- gribu redzēt vai vispār saproti, ko runā. Ko tad Repšem vajadzēja darīt devalvēt latu, lai mēs kļūtu par lēto darbaspēku austumos? 3) Daļēji piekrītu, ka Godmanis ar Parex strādāja KK interesēs nevis LV, BET atkal -- definē ko viņam vajadzēja darīt 90-tajos? Nedomāju, ka toreiz daudziem bija baigā spēja vadīt valsti tādā situācijā 4) Kāds sakars Rimševicam ar 90. gadu BB???? :D Man liekas 2007.-2008. es katru nedēļu lasīju Rimševica runu, kura sākās "jāpiebremzē inflācija", "jāsamazina kreditēšana". Kāpēc neviens negāž nost FKTK, kas vēl tiešāk ir atbildīga par Parex? Kā LB var bremzēt inflāciju, ja valsts (TP) dod gāzi grīdā?
^_^
^
Maizītim zālīte kulīti kutināja?
who cares
w
Pēc šādas loģikas visus vīriešus varētu profilakses pēc tiesāt par izvarošanu.
redz
r
jācīnās ar cēloņiem, ne sekām. Var jau ieviest islama valstu likumus par narkotikām nāvessods. Taču vai tā ir izeja. Austrālijā par kokaīna ievešanu - 6 gadi. Pie mums par zālītes audzēšanu dod 15.
nazis
n
Tikai attieciigi uzreiz jaaparskata narkotisko vielu saraksti - par kuraam un cik lieliem daudzumiem vispaar var un vajag sodiit. Savaadaak cietumi pietruuks. Otrs, par sameeriigumu domaajot, jaacer, ka nebuus vairs situaacijas, kur lashu maluzvejniekam no paakjiem ir 2 gadi cietumaa, bet Shlesera ieliktniitim Dripem par to pashu 200 stundas piespiedu darba siltaa birojaa. Vai arii dazhus par slepkaviibaam soda ar nosaciito, bet zaftsburkas zaglis seezh reaalu sroku..
OS
O
Varbūt ministram, pirms runāt par bargākiem sodiem,vajadzēja vismaz atvērt Krimināllikumu un paskatīties, kādi tad tagad tie sodi ir paradzēti par narkotiku noziegumiem ? Un sodi tur ir tādi, ka maz neliekas ! Kur tad vēl bargākus ? Un secinājums ir tāds, ka šis cilvēlks tukši pļāpā par lietām, no kurām neko nesaprot un bijis par slinku painteresēties.
Ilmārs
I
Nekādus nāves sodus! Vienkārši, tiem tirgoņiem un audzētājiem jāliek pašiem tā manta arī izlietot. Visa!!! Nebūtu jātērē līdzekļi, lai to iznīcinātu, kas nemaz nav vienkārši un ir videi kaitīgi.
žoržs
ž
Par narkotiku lietām droši vien vajag bargākus sodus, bet ne jau par zāles pīpēšanu.
Jābūt gudrākiem ...
J
attiecībā uz sodīšanu, jo līdzšinējā prakse sevi paradījusi par neefektīvu, gan pārkāpēju audzināšanā, gan ekonomiskā plāksnē. Sodīšanas procesu būtu jāvērtē pēc tā, cik tas spēj efektīvi 1) izlabot pārkāpējā uzvedību, un 2) izmantot valsts līdzekļus. Neesam tik bagāti, lai izdotu 10-iem tūkstošus turot jaunus narkotiķu tirgoņus cietumā, kad iespējams eksistē lētākas metodes kā viņiem iemācīt, ka tā nedrīkst darīt. Lai veicas izmainīt līdzšinējo praksi!
jauki
j
Laba doma. Un ķert arī varētu veiksmīgāk... Bet tas jau kolēģes kompetencē.
Juhans
J
Štokenbrgu par Prezidentu!
Juris
J
Štoekenbergs noteikti ir labākais no tā visavalda kabineta. Viņu par premjeru
kauns Vienotībai par nemākul
k
Latvijas lielākā ļaunuma nesēji: 1. vietā - Dombrovskis ar savu fiziķa izglītību ielienot valsts vadībā un neklausot ekonomistus un laizot paka ļu SVF 2. vietā - Repše ar savu radīto super dārgo latu, kas pastiprināja ražošanas iznīcību 90. tajos, kā arī ar saviem pēdējiem nopelniem 3. Godmanis - ar iznīcināto ražošanu 90. to sākumā un OParex gābšanu nesen 4. vietā - RIMŠEVIČS - lielākais Latvijas ļaunums ever - 90. tajos gados neuzraudzīja Banku Baltija, tagad neuzraudzīja Parexu, pēc Repšes kļuva par LB prezidentu un turpināja svētā lata kultu, tagad tur to pāri līķiem zviedru banku un sava personīgā eiro kredīta un latu depozītu labā....viennozīmīgi lielākais mūdzis, kas Latvijā bijis. Kalvīša valdība zināja kā nopelnīt, un būtu pelnījusi vēl šobaltdien! Kad Kalvītis pameta valdību bija uzkrājums - miljards latu!!! Tu un tava mīzalnieku banda no nulles punkta nevarat tikt nost, un netiksiet arī! Ja nav smadzeņu nav ko līst valdībā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas