Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Štokenbergs rosinās veidot jaunu valdību ar SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nu ja
N
Scenarijs uz iznīcību. SC valdībā, Vienotībai ar SCP vēlētāji būs prom. Faktiski, nākošā Saeima būs pez SCP, JL, bet ar milzīgu uzburbušu SC un, protams ZZS. Gan jau PS samaetīsies ar nacionālo bloku un būs iekšā ka nementas. Bet šobrīd Vienotība atvadās no politikas. Raut iekšā Biškeku ir ciniski. Vēl jo vairāk tāpēc, ka Šleseru viņi izvilka balsojumā. Gļēvuļu un nodevēju cienīga rīcība
H2O
H
Lai ņem Saskaņas Centrs atsevišķas ministrijas, paskatīsimies, kas notiks ar viņu augstajiem reitingiem, varbūt mūsu krieviem beidzot acis atvērsies.
Dido
D
Vienotībai ir dabiski jāsašķeļas. Tās godprātīgākajam galam ir jāiet kopā ar Visu LAtvijai. Pārējie var veidot savienību vai nu ar neinteliģentajiem škeltnieciskajiem krieviem, vai zaļo pavēlnieku Lembergu. Vienalga - tie nav manējie. Vēl es cerētu, ka pie politiskajām debesīm parādītos kāda inteliģentu krievu partija - tāda, kas uztver latviešu valodu kā vienīgo valsts valodu, tādi, kas ir eiropeiski domājoši, un kam nav svarīgi dītdīties pie uzvaras pieminekļa kopā ar mūsu tautas apšāvējiem.
Jā, protams,
J
vairums latviešu negrib SC valdībā, bet realitāte var piespiest viņus ņemt, jo Latvijā ir pietiekami daudz idiotu, kas vēlreiz nobalsos par ZZS. Un tad ZZS uztaisīs valdību ar SC. Bet cerēsim, ka labākie panākumi vēlēšanās būs Vienotībai un VL/TB.
alberts
a
Urbanovičs un Ciļēvičs?Jautra kompanija! Vo beus yuki da yomori!
Ruta
R
UN TAD VIENU NO ......OVIEM PAR MINISTRU PREZIDENTU ==UURRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NU TO KURŠ NEPROT LATVISKI .
Laimonis
L
„Uzvaras svinētāji” Latvijā valdīja pusgadsimtu. Latvieši tika morāli degradēti, bez izvēles un brīvības iespējām. Un tagad atkal atrodas "nezinīši"" kas „uzvaras svinētājus” aicina savā „bariņā” Vai tiešām domāšana ir tik plakana, ka vajag noteikti vadīties vai nu no rietumu žandarma ASV, vai austrumu „dižnācijas” nekaunīgajiem divkopienu veidotājiem citu tautu mājvietās? SC valdībā – NĒ! Jo viņu balsojums vēlēšanās parādīja, ka ilgas pēc krieviskas guberņas Latvijā ir joprojām stipras. Atradušies „taisnīguma etaloni”!
vilks
v
ES PAR VALDĪBU - SASKAŅA AR ZAĻAJIEM ZEMNIEKIEM!!!!!!! LAI VIENOTĪBA IET DĒT.
JANIS
J
Patīk mums tas vai nepatīk, bet vēlētāji 29 deputātu mandātvietas ir atvēlējuši SC. Gribam vai negribam, bet tas ir fakts. Un vai nav tikai loģiski un saprātīgi - nācijas samierināšanas vārdā valdībā darboties kopā ar SC? Protams, ja varam pārkāpt pāri ilgi kultivētajām, starpnacionālajām nesasnkaņām, kura ne reti ir no pirksta izzīstas. Ja paskatīsimies uz sevi ikdienā, vai nav tā, ka katram mums ir daudz krieviski runājošo draugu, kolēģu un radinieku kuriem mēs uzticamies, ar kuriem sarunājamies un kurus cienām? Vai nejūtamies pretīgi, kad dzirdam runas un tekstus par to, ka visi krievalodīgie ir ienadnieki un maskavīti? Esmu pārliecināts, ka lielākā daļa no mums ir gatavi strādāt, dzīvot un risināt ikdienas problēmas kopā ar mums blakus dzīvojaošajiem cittautiešiem. Jo tie ir mūsu pašu Latvijas krievi, ukraiņi, baltkrievi u.c. Tie ir mūsu zemes iedzīvotāji. Viņiem tā pat kā mums rūp un sāp it viss kas notiek mūsu zemē. Ir necienīgi viņus visus saukt par maskavītiem vai kā savādāk. Tie ir mūsu - Latvijas cilvēki. Un lai pārvarētu esošos un nākamos Latvijasi grūtos laikus, mums ir vajadzīga nācijas samierināšanās politika. Mums ir vajadzīga katra Latvijā dzīvojošā līdzdarbība. Mēs nedrīkstam atsumt nevienu Latvijas patriotu vienalga kādā valodā viņš runā. Štokenbergs ir goda vīrs, kam pietiek drosmes pateikt skaļi to, ko sen vajadzēja pateikt - TIKAI VIENS SPĒJ MŪS IZGLĀBT - LATVIJAS NĀCIJAS KONSLOLIDĀCIJA UN NACIONĀLĀ SAMIERINĀŠNĀS!!!
Vienotības Klibā pīle
V
Vienotības valdībā pašā sēž fendermaņi, bet Jūs te cepaties! He he... » trakojošiem jenotiem 12:18 Svētdiena, 29.maijs (2011), plkst.11:03 | Ziņu aģentūra BNS Saeima ir leģitīma līdz tautas nobalsošanas rezultātam, līdz ar to Valsts prezidenta vēlēšanas var notikt 2.jūnijā, intervijā radio "SWH" teikusi Saeimas spīkere Solvita Āboltiņa. nnn2 12:24 šis vis ir labi vienotības izspēlēta shēma,jo vienotības bāba Dombrovskis nevar vairs vadīt valdību,jo sevi izsmēlis un daudzi vienotības ministri ir vāji..... tāpēc,savai kalponei Jutai no knab tika dots uzdevums kratīšanas,lai valdības krišanu varētu uzlikt uz citu pleciem.... tikai viņi pārēķinājās,domādami,ka kritīs valdība,nevis saeima,un viņi atkal būs baltie jēriņi,kuri grib strādāt,bet viņiem neļauj... tad 3.10 sorosieši,vienotības atbalstītāji,sāktu vākt parakstus pa saeimas atlaišanu un tad uz vēlēšanām Vienotība ietu ar gaudu dziesmām.... He he... » nnn2 12:33 Mjā.... he he... izskatās, ka tev varētu būt atminēta īstā versija... hi hi....
johny
j
neatkarigi no tā, cik labi vai slikti Portugāle, iestājoties ES, izmantoja pieejamos finašu resursus, rezultāts šodien ir tāds, kāds tas ir. Un tikai nevajag stāstīt, ka pašreizējā ekonomiskajā un finanšu krīzē, kas plosās pasaulē , ir vainojami krievi.
Ministry of Truth
M
Tev citi teica, ka SC ir kūdītāji un demagogi. Viens vienīgs Biškekas piemērs (pie tam citējams 2x) un Urbanoviča izteikumi, ka "goda bruņiniekiem" politiskajiem ekstrēmistiem yagad varēs piedot arī nākotnes izlēcienus, pilnībā pārliecina. Bet tādiem kā tev, protams, ir vieglāk bļaut meldiņu par klanīšanos un rūpniecību. Zini ko, sagrabini naudiņu un aizbrauc papētīt, kas notiek Detroitas vai Čikāgas pierobežas mazpilsētās, kur agrāk visu veidu mašīnbūves un militārā ražošana sita augstu vilni, un tad parunāsim par likumsakarībām un postu. Sarkanie bļauri ērti neredz, ka pat smalki kapitālisma produkti (Chrysler) nespēj izdzīvot, kur nu vēl primitīvas iekārtas - zobu un sēžas laužņi, par kurām tie raud viltus asaras. Bet cilvēkiem jau nevajag šādus pārstāstītājus - saprast un iztulkot ASV preses rakstus par ekonomikas un ražošanas stāvokli var pat ar Bing vai citu e-tulkotāju. Johny, beidz melot.
lux
l
To jau jūt SC aizstāvju izteikumos. _Johny_, piemēram. Nepilnīgas zināšanas , piemēram,Portugāle lieliski izmantoja ES fondus tūlīt pēc iestāšanās, kas notika pēc tam, ir nedaudz cvits stāsts. Un arī stils raksturīgs šiem cilvēkiem. Pirms izdara secinājumus par to, ko kuram ir iespēja salīdzināt, parasti pajautā.
!!
!
Taa uzkurinajos izlasot! Nekadu VIENOTĪBA + VISU LATVIJAI! - TB/LNNK! Nevajag. Baigie nu patrioti :D :D Nez kapec tad liela dala cilveku aizmukushi no valsts?
lauķe
l
Piekrītu Jums visa pilnībā.....Diemžēl pie mums ir parāk daudz ļautiņu ar padomiski lumpenisku domāšanas veidu.... SCP brēciens pēc ciešas draudzības ar SC ir tas, ko šī partija lolojusi visu laiku.... SCP = SC !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas