Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Štokenbergs tiksies ar FIB izpilddirektora vietnieku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
Stokenberg,labak ludz lai Latvija ierodas Navy Seals,lai iztiritu Latvijas Valsti no okpantiem.
Valdemārs
V
Īpaši aprobežotiem atkārtoju vēlreiz - "tikai tad varam sagaidīt, ka arī mums kāds par kaut ko atvainosies". Kāds sakars te kodeksiem, katram slepkavam tas ir savs.
ekharts
e
Jābrauc pie kungiem pēc instrukcijām..
Abrams
A
Tad mums ebrejiem, ir jāatvainojas visai pasaulei par mūsu rabīnu piekopto religisko fašismu, kas izriet no ebreju izredzētības sludināšanas. Tas sagandē mūsu domāšanu un mudina uz ļauniem darbiem pret citā tautām un nācijām.
Ministry of Truth
M
Nedz strēlniekiem, nedz Arāja komandai nav bijušas LV valsts dotas pilnvaras vai tās noteikti uzdevumi. Nav bijis mandāts komandieriem. Runāt par to saikni ar Latvijas valsti ir dezinformēt sabiedrību un uzturēt sevī "praktizējoša jurista" mītu, kaut gan realitātē daudzi no šiem zinātājiem droši vien nav izlasījuši un sapratuši pašu kredītkartes līgumu ar banku.
Valdemārs
V
Štokenbergs, protams, ir nekur nederīgs puisis, bet par saviem cilvēku šāvējiem, sākot no sarkanajiem strēlniekiem, līdz arāja komandai, un, iespējams, mūsdienu miera uzturētājiem, mūsu tautai ir jāatvainojas uz visām pusēm vēl vairākas paaudzes, tikai tad varam sagaidīt, ka arī mums kāds par kaut ko atvainosies.
paprika
p
Nu ko nu sim vairak vajag, Stokenbergam galvenai ir zimeties, izradities un savus kompleksus apmierinat uz valst rekina. Reti slinks, alkatigs cilveks, godkarigs kurm nekas cits neinterese ka izradit sevi, un apmierinat savu godkari un alkatibu. Lotiinteresanti bus dzirdet vai vins spes zieiem pateikt, ka nekas viniem Latvija no Latviajs valsts un Latviajs iedzivotajiem nepienakas, ka nevins santims zidiem nav jakompense uz Latviajs valst sun tautas rekina. Zidiem butu jamaksa latviesiem kompensacijas par to, ka Latvija iebruka padomju Krievijas okupanti un okupeja Latviajs valsti, izvers holokaustu pret latviesu tautu, jo tiesi zidi bija tie kuri izveidoja un radija so komunistisko noziedzigo rezimu Krievija.
loģiski
l
Štokenberg, tikai neaizmirsti ebrejiem atgādināt, ka Arāja komandai vācu okupācijas laikā nav nekāda pat vismazākā sakara ar Latvijas valsti. Izsaki visdziļāko nožēlu, jo ebreji Latvijas teritorijā varēja tikt iznīcināti tikai tāpēc, ka nepastāvēja Latvijas valsts, kas pastāvot to nekad nebūtu pieļāvusi. Tāpēc ebrejiem, nav jāprasa atbildība par šaušanām no Latvijas valsts vai vēl briesmīgāk, no latviešu tautas, jo tad no ebrejiem ir jāprasa atvainošanās par ebreju Laventa, Kargina un Krasovicka noziedzīgām darbībām Latvijā, kuru rezultātā atkārtoti tiek sagrauta valsts ekonomika, izraisot visdziļākās krīzes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas