Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Straujuma izvairās paust personīgo viedokli par Bērziņa pārvēlēšanu; par Citadeles pārdošanu pārliecināta

Premjere Laimdota Straujuma (Vienotība) ir pateicīga Valsts prezidentam Andrim Bērziņam par atbalstu, īpašo grūtos brīžos, taču, vai ir gatava atbalstīt Bērziņu atkārtotai pārvēlēšanai prezidenta amatā, valdības vadītāja izvairās atbildēt.

Intervijā LNT raidījumā 900 sekundes Straujuma vien uzsvēra, ka par prezidenta pārvēlēšanu vēl nav diskutēts ne viņas pārstāvētās partijas iekšienē, ne koalīcijā.

"Tas nav diskutēts, bet es izsaku vislielāko cieņu Valsts prezidentam," pauda premjere, uz atkārtotu jautājumu par viņas personīgo viedokli vien norādot, ka vispirms jāzina, vai Bērziņš gatavojas kandidēt uz vēl vienu periodu.

Savukārt, komentējot jautājumu par bankas Citadele pārdošanu, Straujuma atkārtoti apliecināja, ka līguma parakstīšana, saskaņā ar viņas rīcībā esošo informāciju, notiks šodien. Tieši cikos, gan viņa neesot informēta.

Jāatgādina, ka iepriekš pagaidām vēl ekonomikas ministra kandidāta statusā esošā Dana Reizniece-Ozola (ZZS) norādījusi - ja līgums par bankas pārdošanu būs jāparaksta viņas ministrēšanas laikā, viņa gribēs ar līgumu iepazīties un tam būs nepieciešams laiks. Atbildot uz žurnālista norādi par šo Reiznieces-Ozolas izteikumu, Straujuma vien norādīja: "Es ticu, ka patreizējais ekonomikas ministrs [Vjačeslavs Dombrovskis], ar to rēķinās."

Vēl Straujuma piebilda, ka investori uz līguma parakstīšanu gatavi gaidīt pāris nedēļas.

Jau vēstīts, ka trešdien jau plkst. 10 sasaukta Saeimas ārkārtas sēde, lai apstiprinātu jauno - Straujumas otro - valdību. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas