Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Straume: koalīcija no Vienotības, ZRP un Nacionālās apvienības nevarēs tikt galā ar nākamā gada budžetu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Un tā
U
31% krievu nevar diktēt noteikumus 69% latviešu. SC nav nekāds vairākums, tā ir tikai viena trešdaļa. Ja Zatlers vienosies ar SC, tad tiešām jātaisa revolūcija.
budzis
b
Atvainojiet, bet ar SC budzeta vispar nebus, vai ari varam paredzet valsts parada augsanu kosmiskos tempos
Dzhugashvili
D
Rullee Stalina lozungs - KAS NE AR MUMS, TAS PRET MUMS!
Vai
V
vēlēšanu priekšpēdējā vakarā atzīšana, ka BIJA okupācija, bet vēlēšanu nākamās dienas atteikšanās no superstulbajiem solījumiem par pensijām, parāda pārskatīšanu u.c. atteikums TIEŠĀM liecina par to, ka VARĒS sastādīt budzētu? Brīnos, ka joprojām politiķi neredz to drausmīgo divkosību, kas izpostīs valsti. Visos posteņos, kā RD-ē, būs tikai SC deputāti ar lielām algām, neklausīs nevienu, bet no iekšienes sagraus valsti pēc precīzas Maskavas komandas? Vai esat akli un kurli?
Baaa ... > baķka pamodies !
B
Taa kaa divus pirkstus apchurāt - vienā mierā - pats, ko, nezini - :)))
veletaja
v
Labaka koalicija valstiskuma intereses ir Zatlera partija+Vienotiba +Visu Latvijai +SC un tad jau tas butu tas vesturiskais bridis kad mes redzetu kas ir kas, kurs doma par valsti, bet kurs doma par savam privatajam, alkatigajam, koruptivajam interesem ka to demonstreja visus pedejos 20. gadus LC, TP, ZZS, LNNK/TB un citas zaglu un banditu partijas, kura bija ar sis zaglis, bledis straume.
Laikam stulbs
L
Kur ir atšķirība - vai arī es ir stulbs !!! "Otrs modelis - patlaban visreālākais - ir ZRP, "Vienotība" un SC. Savukārt kā trešo iespējamo modeli, pie kā pirmajā piegājienā gan, visticamāk, nenonāks, bet trīs gadu perspektīvā varētu, ir koalīcija no "Vienotības", ZRP un SC."
neko darīt
n
Delīrijs, ko var gribēt
  • 0
  • 0
aewrdf
a
Jaa kautkas neshtimee
  • 0
  • 0
nils
n
Kapēc šim lūzerim tiek dots vārds portālā, it īpaši kad viņa teiktais ir garam. SC, ZRP un V būtu vēl lielākas problēmas ar budžetu sastādīsānu....
Tinkš
T
Kā man besī ārā visi šie spriedelētāji, pareģotāji un muldētāji. Galvenais, ka ZZS te Dienā visvairāk bārsta savus "prātuļojumus". Bet tieši ZZS ir visvairāk neizdevušos kadru: Roze, Ūdre, Emsis, Staķe, Augulis, sašnucējies Lembergs un visa pārējā brandža.
Ivars
I
Caurkritušus politiķus,vairs nevajag ņemt vērā, lai viņi labāk atpūšās.
onka
o
kāda šķirba ir starp otro un trešo modeli?
dokters
d
Kad sis noladetais zaglis, korumpants Straume tiks tiesats un sodits par noziegumiem kadus vins ir veicis ienemot Saeimas deputata un valsts amatus???
valters.
v
Acīmredzot caurkritušo tēvzemieti maz interesē, vai pēc tadas vienošanās ar SC partiju, pastāvēs Latvijas kontinuvitate un tie palikušie latviešu jaunieši, kas nerunā krievu valodā, bet citās eiropas valodās. Pēc pēdējām vēlēšanām es savu bērnus un radu bērnus jau gatavoju braucienam emigrācijā. Labāk, lai vini dzīvo un strādā un runā vinu valodā, nevis pārpildītajā ar krievu okupantiem un viņu valodā Latvija.
Euuuuuuuuuuu...
E
Dzeerais un Dziivoklju Mahinaators - TURI MUTI!!!
Pelēkais Vilks
P
Tagad Dienas kazjola prioritāte ļeščinska (sievas uzvārdā šlesera) PR bīdīšanas vietā stājies Nesaskaņu Centra un bijušo t.s. "nac. politšeftmaņu" PR bīdīšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas