Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Straume neatklāj, vai būtu ar mieru ieņemt iekšlietu ministra amatu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
JA VIŅŠ PROT KASTRĒT
J
NU VAR JAU
He he...
H
Atkal pareizi... he he... lai tak vecās āzienes sēdddd.... hi hi...
He he...
H
Pareizi, pareizi... he he... bet gudmaņā draudzene - nu tā gan prot vadīt to ministēriju .... hi hi...
bimbam
b
Āžus par dārzniekiem taisām!?
gāzi ostījis
g
varbūt to iekšlietu ministriju vajag privatizēt!? es pats labprāt paņemtu akcijas ceļu policijā! :) naudu no budžeta neprasītu un satiksme sliktāka nebūtu, tur tak balta nauda pa ceļiem vizinās! pašlaik izskatās ka ministra galvenais uzdevums ir rūpēties par policistiem, ugunsdzēsējiem un drošībniekiem...nevis par likumu, kārtību un mieru valstī!?
zvirbulēns
z
Jā, šis vīrs viestu vismaz cerības!
Laura
L
Labs Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta priekšnieks, tomēr nekompetents valsts sekretārs. Valsts sekretāra amats šķiet ir proves akmens, kas parāda, cilvēka raudzi. Tad nu Straume sevi parādīja, kā nespējīgu administratīvu vadītāju, ministru ampelmani. Nespēja pieņemt patstāvīgus lēmumus, bailes pat no savas ēnas un nekompetence iekšlietu jautājumos padarīja viņu par prastu koka lelli, ko rausta aiz striķīšiem. Bet tas jau laikam arī nepieciešams ZZS. Jo vienkāršāk dīdāms, jo labāk. Jācer gan, ka atkārtosies Skābkāpostu sievas ministrēšanas sekas, bet daudz lielākā apmērā - cerēsim, ka šāda veida izvēles ZZS un tā vadībai - formālai un reālai - beigsies ar politisku nāvi, kur vairs nelīdzēs nekādi reanimēšanas mēģinājumi, bet atsevišķām personām - ar restotu lodziņu.
ugunsvīrs
u
Aivar ,mēs Tevi gaidām !!! Mūsu pēdējā cerība.
PPŽ
P
Neatklāj? Būs, būs gatavs. Tagadējās politiskās tradīcijas prasa "ieturēt pauz". Visi tā dara. Tie, kuri nevēlas, tiem neko gaidīt nevajag. Straume par valsts sekretāru nederēja, tagad derēšot par ministru. Cik zema Latvijā ir ministru latiņa!
Bērziņš
B
Kāda jēga ir likt par ministru cilvēku (Aivaru Straumi), kurš jau ilgstoši ir bijis iekšlietu nozares vadītājs un tikpat lielā mērā vainīgs pie tās problēmu nenovēršanas kā Linda Mūrniece vai citi ministri? Ja nu vienīgi viņš spētu pierādīt, ka nācis pie visiem iepriekšējiem ministriem ar labām idejām, ko tie konsekventi noraidījuši. Vislabāk būtu ielikt kādu progresīvu vadītāju, kam izdevies veiksmīgi savest kārtībā savu iestādi vai nodaļu - vai nu tajā pašā iekšlietu sistēmā, bet šoreiz varbūt labāk no ārzemēm!?
He he...
H
Nu ko, jenotīt, satraucies.... he he... lai tak muņiecite sēž tajā postenī līdz mūža novakarei...hi hi... Nu tak neapliec te solīdu onku...
LL
L
Uz pieres rakstits,ka Straumes k-gs nav lideris,izskatas stipri piekusis.Pasam jasaprot,ka amats nav vinam,
virsnieks
v
Aivar , atgriezies , un ieved kārtību.
He he...
H
Tevi tur vajadzētu, jenotīt.... he he.... rukā dienu un nakti par citiem savas paskviļas.... he he....
Arturs M
A
SIA Latvijas dzelzsceļa apsardze valdes loceklis, šis darbs Straumes kungam,kā pensionētam cilvēkam ļoti piestāv,aber ministrijā vajag rukātāju,ar vēlmi kaut ko mainīt,vērst uz labu,ar spēcīgu raksturu un mugurkaulu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas