Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Straumem varētu pavērties iespēja iekļūt Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ārsts
ā
vai Straumem nav problēmas ar veselību?
Straumi par deputātu!
S
Tad TB/LNNK reitings pašvaldību vēlēšanās būs 0,000001 procents. To arī, - viņu ilgstošo darbību Saemā vērtējot, - no sirds novēlu.
Sids
S
Ja mūsu parlamentā būtu goda vīri, tad TP ,ZZS ,LC/LPP sen būtu atmaksājuši nelietīgi pārtērēto naudu vēlēšanu reklāmā, bet arī pieņēmuši likumu, ka tādiem vīriem jāatmaksā valsts budžetā naudiņa, kura saņemta par sēdēšanu cietumā. Strādājošiem pensionāriem atvelk nodokļus no pirmā lata,bet blēdis sēž cietumā un saņem nepelnīti algu.
bb
b
Es arī neticu, ka J.S. ies uz turieni, lai pēctam saņemtu "pa pilnu programmu" no visiem mēdijiem, ieskaitot šo, visticamak..
J
Profesorei nevajadzētu atteikties no deputātes vietas,tadējādi nepieļaujot Saeimā vienu blēdi nomainīt ar citu,vēlēšanās caurkritušu,tiktu pastiprināta arī opozīcijas ietekme parlamentā.Ja nemaldos deputāta darbu ir atļauts apvienot arī ar zinātnisko un pasniedzēja darbu.
a
a
diez vai J.S. mainīs 7000 Ls padomēs pret deputāta algu kur vēl regulāri jāvelkas uz "darbu". Labticīgais dzīvokļa no mottes ieguvējs. Ja SC parādītu reālu plānu kā šitos sabāzt cietumos ar konfiskāciju bez noilgumiem un amnestijām, un apņemtos to īstenot, balsošu par viņiem.
beidzis studēt
b
Prof. k-dze! Līst tajā zaņķī prieka maz. Tomēr Jūs savulaik balotējāties un tāpēc Jūsu pienākums būtu Saeimā iet, lai tas "mērglis" tur atkal nenokļūtu.
students
s
Profesore Kursītes kundze! Man kā jūsu studentam, bebūtu saprotams, kapēc Jums būtu jāiet tajā netīrās veļas kastē, ir tak nopietnākas lietas, ko dzīvē var realizēt..
no Latvijas Universitātes
n
Profesore Kursītes kundze! Jums nav tiesību negribēt! Jūs nedrīkstat pieļauta, ka Batjka kļūst atkal tautas priekšstāvis!
Ieva
I
Labi, štrunts ar to Straumi, bet varbūt priekšdienām derētu likumiņš, kurā tā kārtīgi izrunātu to mīnusu lietu? Jo, kai gan es īsti nesaprotu, ko īsti domāja Kursīte, ja tagad negrib, taču cilvēks, kas uz ļoti daudziem ir atstājis tik negatīvu iespaidu, lai viņi liktu pie uzvārda mīnusiņu....
Pēteris
P
Ja daži mazohisti domā, ka viņi ir visa tauta, tad lai viņi tā domā. Bet gānīties un ķengāties labāk savā pagultē, nevis publiskos portālos. Te vajafzētu sniegt kaut ko konstruktīvu. Bet par to klauvēšanu - vēsture ir pierādījusi, ka visbiežāk klauvē tie paši mazohistiskie sakāļi, kuri ir drosmīgi aiz stūra. savukārt, kas attiecas uz šo gadījumu, vienubrīd pieklauvēs visparastākā policija. Dažiem tā jau ir bijis. Tad viņi ir stipri izbrīnīti, ka par pašu rakstīto jāatbild. Tad viņi dievojas, ka: es jau neko, es jau nemaz tā nedomāju, es tikai savu žulti gribēju te izšļākt, pierādījumu man nav, bet visi tā te runā (raksta). Par rakstīto ir jāatbild. Tikai tad var būt jūsu pašu piesauktā kārtība.
Ritasi
R
Varbuut jaashauj nost nav,bet Lellei parasti ir taisniiba.Kad izlasu vinjas komentaaru man parasti vairs nav ko piebilst. jo tas ir tas ko arii es veeleejos teikt.
Lellei
L
Esi gan tu viena šmucīga bābiņa. Visi tev jāaprej, jālamā un jāzākā. Nu kāpēc tu uzņemies lielā soģa un lēmēja lomu? Vai tiešām visi, kas izsaka savas domas, ir jāšauj nost?
Lelle
L
Beidz te glupi dēt, par Tevi visi smajas te man apkārt. Ja nezini, tad nerunā...Kangars ir un paliek kangars, zaglis ir un paliek zaglis...
Maija
M
Kas tas ir tauta? !0 cilvēku viedokļi nav tauta. Vajadzētu sakarīgāk novērtēt Straumes lomu Latvijas labā! Nevajaga aizmirst labos darbus. Viņa vadīšanas laikā TB/LNNK tā nedarbojās saemā,kā tagad.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Līdz ar notiesājošo spriedumu Boldāns zaudē deputāta mandātu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas