Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Strautiņš: Latvijā cilvēkiem raksturīgs pārāk negatīvs viedoklis par valsti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Astra
A
SO VALSTI UN JEBKURU CITU VALSTI KAUT VAI ASV, VAR IZMAINIT TIKAI DIEVS UN VINS ARI TO IZDARIS. SIS MURGS ,KURA DZIVOJAM NOZELOJAMI DRIZ IZGAISIS KA GAISS. iEDOMAJATIES PAR SO ;OSOZNAI SVOJO NICTOZISTVO.
Astra
A
Strautina kungam taisniba,ka ir negativaattieksme pret savuvalsti,kaut gan ari ir jasaprot medalai ir divas puses,20gadi pagaja loti grutos apstaklosgan darba nav vai ari ir ,bet naudas nepietie tik un ta.Piemeram es dzivoju ASV jau19g.,ari es esmu attistibas jauna faze.Latviesiem vienmer bija tendence dizoties,lielities visas jomas. Draugi milie,cik tas butu gruti,bet ir jamaINA DOMASANAS VEIDS.cILVEKI IR EGOISTI,TIKAI DOMA PAR SEVI KA LABAK IZDZIVOT UZ CITA REKINA? cIK LABI ,KA SIS JAUNAIS KUNGS TO REDZ UN SAPROT ,KAS NOTIEK lATVIJA?iZMAINAS IR lATVIJA,VISS IR SKAISTI,SERVIS LABA LIMENI.lAIPNI,BET ,JA SKATAS UZ IELAM ,KUR IR LATVIESI?tIKAI ARZEMNIEKI BAUDA SKAISTUMU RIGA UN JUTAS LOTI LABI. kAUT GAN IR JABUT OTRADI.LOTI SKUMJI,SO ATMOSFERU VAR IZJUST VISUR ,STARP :DRAUGIEM: UN PAREJIEM CILVEKIEM,ISTA PRIEKA NAV ,NAV JAU PAR KO,KADS AUKSTUMS!!!!!!
Zoos
Z
pilnībā nepiekrītu - tā nav Dombrovska valsts, - tās ir TREKNĀ KALVĪŠA 7 in 1 gadā sagādātās neadekvātās algas un kredīti, lai tagad TAUTA raudātu, maksātu un aizmuktu ! Lūk kam tagad jāatbild par IZTUKŠOTO LATVIJU !.... priecājies, ka viens ''duraks'' ņemas un cik ilgi? KRIEVS nāks pie varas, nu tad gan - krievi, kā žurkas no grimstoša kuģa IEŅEMS LATVIJU - EIROPU !
Armands
A
Nezin' vai Strautiņš ir PAR vai PRET Latvijas finiera atdošanu Svezai?
zagļi cietumā
z
Valsts izzadzēji manās acīs bus Z A G ĻI un nekāda noirkta masu mediju reklāma te nelīdzēs, vienīgi kas var mainī attieksmi godīga attieksme pret iedzīvotājiem, kad valsts apzadzēji atrodas cietumā un no valsts izzagtā nauda tiek atdota atpakaļ.
zhanis
z
Pēteris būs skatījies kristāla bumbā. Arī mani šādas un līdzīgas domas ir piemeklējušas. Malacis, ļoti labs un vajadzīgs raksts!
Paijai jautājums
P
attīstības jauna fāze(?),narkotikas,reliģija,sex(?)
jokainā
j
Paija,labi jaunības maksimālismā varbūt var iztikt tāpat,bet vēlāk nezūdies ,nediedelē dzīvo ar saviem ideāliem.Vecumā arī vairs neko nevajadzēs,kā vien trīs saujas, ja vien būs,kas uzber.
Sandra
S
Dzīvoju daudzdzīvokļu namā. Likums man neatļauj ierīkot separātu apkuri. Likums man neļauj Rīgas siltumam par pakalpojumiem samaksāt tieši - bez starpniekiem. Toties likums ļauj gan Rīgas Siltumam , gan starpniekiem rīkoties tā, ka manai mājai nav pieslēgta apkure un kārtējo rudeni , sākoties salam es un mana ģimene salstam. Necienu un nekad necienīšu tādu valsti ar visiem tās ierēdņiem , prezidentiem utt. Tas ir nekaunīgs iedzīvotāju terors. Tādā valstī laba dzīve ir tikai tiem, kas ir pie varas .
mocis
m
Acīmredzot ir objektīvi iemesli būt tādiem , tāpēc intresantāk ir analizēt šī negatīvā viedokļa objektīvos cēloņus.
:(
:
Vēl varētu piebilst, ka naudas kāre nevis slikta dzīvošana ir galvenais cēlonis daudzu aizbraukšanai uz ārzemēm. ___________________ šķiet, tāpat kā valdības vīri, Tu neredzi tālāk par savu degungalu nezinu gan vai vēlmi apmaksāt parastus ikdienas rēķinus un pabarot savus bērnus varētu saukt par naudas kāri...
:)
:
Vislaimīgākā biju tad, kad studēju, un man no mantiskiem labumiem gandrīz nekā nebija, jo tie nelikās būtiski. ________________ Tiešām? Vai nebija tā, ka studiju laikā Tev nekā nebija tāpēc, ka knapi pietika pusdienām, zeķbiksēm un tusiņiem? Jā, visi esam izdzīvojuši studiju laikus un no tā neesam nomiruši, bet vai tiešām tā gribam dzīvot visu dzīvi???
Ieva
I
Bet vispār, kā to viedokli mēra, lai pateiktu, kas pārāk un kas tieši laikā?
Memory
M
Jāpamācās no finansitiem-baņķieriem, tad i 'zaļie', i 'baltie', i 'sarkanie' būs labi draugi, kas palīdzēs grūtā brīdī. Parex glābšanai jau pat miljardu Ls bija gatavi ziedot - kā saka, roka roku mazgā, abas....kā Strautiņa kungam (baltas&nevainīgas) ?
zvejnieks
z
Par zivīm tu tiešām nezini. Zivju tirgus ir, tikai tas ir neliels, bet zaļie un valdība to ir iedzinusi pelēkajā biznesa zonā. Arī Latvijā lašus var makšķerēt ar mēru, tikai tas "mērs" tāds jocīgs un vismaz 10x mazāks kā izlaistajām zivīm iztērētā nauda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas