Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Strautiņš prognozē IKP pieaugumu nākamgad par 5%

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Koko >> hukam
K
Ak, tu muļķa puika!!!
Pensionārs
P
Esmu priecīgs!
johaidi
j
1) Aha, visi jau talaja 2005. gada zinaja, tikai neviens neklausijas, parliecinaji. 2) Vins tacu neprognoze ar pirkstu debesis. Skaitli un statistika tomer parasti rada pareizi, vajag tikai macet tos izlasit. Pie tam, iekszemes kopprodukta pieaugumu (tas soreiz tiek prognozets) neietekme tas, cik daudz nodoklus samaksa vai nesamaksa.
Ieva
I
Viņš nebija vienīgais- to teica Latvijas ekonomisti un ārvalstu eksperti, tik neviens jau neklausījās...Taču tāda paredzēšana ir elementāra, savukārt prognozēt, cik aitiņu turpinās godīgi maksāt nodokļus, ko valdībām notrallināt, bet cik, nospļausies un atradīs apkārtceļus...
johaidi
j
Man Peteris Strautins personigi reiz, kaut kad 2005, 2006 gada prognozeja, ka tada ekonomikas augsupeja, nekustama ipasuma cenu pieaugums utt. ilgi neturpinasies - burbulis plisis!!! Vai pazistat daudz tadu, kas ko tadu paredzeja? Ta ka nevajag te tagad purksket un apsaukaties!
Ieva
I
Kārtējais eksperts, kas nespēj prognozēt, ka jo lielāki būs nodokļi, jo mazāk tos maksās, īpaši šādā valstī...
Santa
S
Šis "eksperts" savulaik kļuva bēdīgi slavens, būdams ēlertes laiku "Dienas" sastāvā, aktīvi aģitēja par vietējo ražotņu iznīcināšanu un slavēja zviedru banku pūsto burbuli.Par labu darbu tika atalgots ar siltu beņķi zviedru bankās un turpina melot tā, kā kungiem izdevīgi. Ar šādiem "ekspertiem" mēs esam tur, kur esam un šeit arī paliksim
fiksais
f
Tavs godīgais premjers ir dubultojis trūcīgo skaitu Latvijā - no 100 tūkstošiem uz 200 tukstošiem, vēl pēc gada to jau būs 300-400 tūkstoši. Vai zini, ka šie cilvēku tūkstoši būs pazaudēti neatgriezeniski? Vai psiholoģiju esi mācījies? Kur liksi to stulbo godīgumu? Vai tomēr nevajadzētu valsti uzticēt vadīt cilvēkam, kam ir ekonomikas attistibas redzējums?
khe....
k
Ekonomikai jābūt ekonomiskai, tā esot teicis L.I.Brežņevs...tā: P.Strautiņš, un jūs šitam pajolam tiešām kāds ticat?!...:)
krā
k
valstij gan būs svētki nākamgad, taukumūļi varēs uzdzīvot, bet no tautas vēl paņemt.
artis
a
Vai kas būtiski mainītos, ja Dombrovska vietā par premjeru noliktu malkas bluķīti? Būtu tikai neliels ietaupījums premjera algas apjomā, cita ieguvuma no bluķīša nebūtu! ... zaudējuma gan arī nebūtu!!!
U2
U
..latvijā jau ir tikai daži ekonomisti (spriežot pēc publiskās telpas) un tie paši ..no komercbankām!!:)..un tad nu tie ''pronozē''..kā komerbankām izdevīgāk (tajā brīdī!!!)!!!!
Ilmārs
I
Strautiņš čalo...
nn
n
visu noteiks notikumi aarpus latvijas, jo izaugsmi var nodrosinat tikai eksports.. ja tur rodas problemas, tad nekadas izaugsmes nebuus.. p.strautina prognoze balstaas pieneemumaa, ka nekadu globalu satricinajumu nebuus
...
.
Neredzu iemeslu taadam optimismam ar LV briivaa darbaspeeka struktuuru (lielaakaa dalja bezdarbnieku ir mazkvalificeetie) un emigraacijas pluusmaam, un jo iipashi, ja pacelj min.algu un papildus nodokljus, kas buus diezgan liels trieciens aarpus Riigas esoshajiem uznjeemumiem un turienes iedziivotaajiem ar attieciigu spiedienu taalaakai emigraacijai. To analiitiku un ekspertu savairojies kaa seenes peec lietus, gribeetu tikai redzeet kaut vienu veikumu/sasniegumu, kaadeelj vinju viedoklis buutu jaanjem nopietni. Vislabaakais - "prognozes var izraadiities nepareizas abos virzienos", tad jau tikpat labi prognozeet +10 vai -10 - tikpat izsmeljoshs raksts buus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas