Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Strautmane: varbūt latvieši ir pelnījuši šovmeņu partiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dzika
d
latviskaas partijas cepas ka pankuukas-krievi tiks pie varas! vai to mums vajag? LATVISKAAM-JAAAPVIENOJAS
Jānis
J
Straumane nebija GARLAICĪGA ! TV1 - šobrīd ir ČUČAMAIS KANTORIS ! Ābramam derētu iet pensijā !
Jānis
J
Kapēc ''godīgā'' Strautmane ?
pļurkt
p
atkal "godīgā" Strautmane....
pingus posts
p
"Pēdējie" ir mazi mazītiņi provinces avangardisti, nīkulīgi postmodernisti, ne pārāk drosmīgi, ne pārāk čakli, plika poza pret esošo, ko pat slinkums iepazīt kā nākas, lai izčīkstētu kaut ko vairāk par "man ir noriebies..!"
Oma - Zigis
O
Tas būtu prāta darbs - nekandidēt, bet ar humoru, tomēr stingi, turēt fleitētājus aiz čupra! Ja kandidēs, tad prātiņi sāks pielāgoties, saskaņoties, kombinēties... un izplēnēs labie nodomi un humors būs kārtējās cilvēku pārvērtības! Es arī atceros, kā te jau rakstīja, ar kādu sparu rosījās Akurātere, bet fiksi atēdās un nomierinājās: piemaksa pie pensija ir, ko vairāk?! Kā sacīt, štrunts par bitēm, ka tik medus!!!
dace- Lelle
d
Tev tiešām ir tikai lelles galva vai izliecies?! Šad un tad gadās palasīt Tavas slimīgās pārdomas un nevaru saprast, kā tik daudz muļķību ietilpst šajā galviņā?
Eva Braun
E
Uzskatu ,ka situācija ir pārlieku traģiska Latvijaā šobrīd ,lai atļautos tādus jokus ... Mūsu valsts ir apdraudēta ... Un Latvija -nudien nav pajolites tēls ... ir jājūt ,kad piemērots brīdis jokiem ... Aicinu saprātīgos ļaudis iepazīties ar VL programmu un nostādnēm ... Viņi ir uz pareizā ceļa....
Zane
Z
Savukārt manas personīgās domas pieder man.
Pingvīne
P
Kāpēc Jūs tik slikti domājat par latviešu tautu. Katram tautas pārstāvim ir tiesības uz savām domām. Manas personīgas domas PIEDER Vienotības domām.
Harijs
H
Visi šie zēni un meitenes lielāka daļa ir bez darba un algas. "A vdrug..." 1000 Ls mēnesī, 4 gadus, "vot " tas tik būtu ķēriens. Štrunts par valsti, ka bez zināšanām. Nokļūs tur, tad jau "iebrauks' . Ar to es neaizstāvu, piemēram, Vienotību vai AŠ 2, taču elementārām zināšanām politikā un ekonomikā tā kā būtu jābūt, nevis, tā, pēdējā brīdī, mēģināt " uz nahalavu" ....
zigis
z
Šiī partija nekandidēšot uz Saeimu,bet ar diskusijām varbūt tiešām atmaskos PLL TP unLPP patiesos nodomus,kā viņi muļķo cilvēkus ar nereāliem solījumiem u.t.t.Tad lai tiešām veicas!
phe
p
apinis arī ir harizmatisks.. žēl, ka plencis
Lelle
L
Saki, ko tad viņš tādu ir paveicis, ja nu vienīgi pensionārus un māmiņas apkrāmējis. Strukturālās reformas nav veiktas(atlaida lielāko daļu lauku ierēdnu, uzkraujot vizināšanos 10km taļu uz cilvēkiem, bet Rīgas parazīti turpina vārīties!), paši sev jostas nav savulkuši ne par mata tiesu, progresīvā nodokļu likuma nav, kredītņēmēju aizsardzības likums nav pieņemts, attīstības banka nav izveidota, valsts attīstības plāna un mērķa nav, turpinās čamdīšanās pa tumsu. Dzīvot uz svešās naudas un to trekni norīt, uzkraujot parādu trīs paaudzēm uz priekšu, būtu gudri visi.
Kex
K
Joki jau tadi, ka Lietuvas piemes rada, ka sie cilveki ir bez morales un un izmanto katru iespeju izshemot nodoklu maksataju naudu un piesavinaties. Biezi vien tas ir loti primitiva veida. Kopeja aina liecina, ka to cilveku grupa vienkarsi gribeja tikt pie "lielā katla" lai celtu savu personigo labklajibu. Butu skumigi ja Latvija sis piemers atkartotos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas