Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Streičs cerējis uz Zatlera spēju veikt demokrātisku apvērsumu Latvijā, taču vīlies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Bet macibas jaizlieto - vel ir laiks visu labot - varbut Xrp partijas vadibas iespejama nodeviba bez biedru zinas un piekrisanas piespiedis tos atstat so partiju ka tiksu caumalu iznicibai - neticu ka Liepins ir ari latviesu Kvislings !!!! ... Tada gadijuma koalicija sabruks un naks jauns partiju virknejums sastadits no saskaiditam partiju rindam !!!!
K-K
K
... Tev bus savus vecakus UZKLAUSIT un GODA turet, jo no un piedzivojumiem un pastavosiem principiem tie izvelas pareizo celu !!! ... Cik no jums atceras, ka teicu, kliedzu un ludzos - VISU LATVIJAI IR VIENIGA PARTIJA par kuru DRIKSTEJA VELET ISTS LATVIETIS/E !!!!!!
prastums
p
Ja tā ir taisnība, tad Zatlers ir nolemts neveiksmei, tauta necietīs, ka to tik prasti piekrāpa.
tas ir murgs
t
zatlers un demokrātija..............kā tos salikt kopā????????????????????????????????????????????????????????
prieks
p
Nu nav vēl ZRP sākusi strādāt, bet jau čikstētāju bars apkārt, viss ir slikt, un ja šie čikstētāji ar viedu seju tik pļāpā un vaimanā no tv ekrāna , nav brīnums, ka cilvēki mūk projām.
Daumants
D
Tas tikai parāda cik stulbs ir latviskais vēlētājs! Ja pat tik gudrs un inteliģents cilvēks kā Streičs maldās trijās priedēs,ko runāt par pārējiem.Tikai desmit kārtīga sišana ar rungu pa galvu (vai atkārtotas vēlēšanas) spēj šo muļķību izdzīt.
"Tomēr ārsts..."
&
Vai tādēļ paredzēta samazinātās PVN likmes atcelšana medikamentiem un zīdaiņu precēm?
Vēlētājs
V
Zatlera Reformu partijas vienīgā reforma ir pievienotās vērtības nodokļa (PVN) paaugstināšana par 9% centralizētajai apkurei,malkai,zālēm,zīdaiņu pārtikai,sabiedriskajam transportam,laikrakstiem,žurnāliem un grāmatām,atceļot samazināto PVN likmi! ZRP [programmā nav pat paredzēta 1991.gada iztikas minimuma pārskatīšana!
Sera
S
Pilniba piekritu tam ko pateica Strics. Zatlers tielesjas un tric par savam privlegijam. Ir, ar likumu, jatcel visass sis privlegiajs Ulmanim un Freibergai un ,protams, ari Zatlerim un turpmakajiem prezidentiem, kuri naks aiz vieniem, kuras viniem pieskira Godmais un LC banditi, Skele un TP banditi ka peteicibu, kukuli par to, ka Ulmanis un Freiberga siem banditiem lava neierobezoti zagt, izpardot Latvijas valsti.
x
x
Cienījamais Zatlera kungs nebija ne tuvu populārākais politiķis līdz mirklim, kad viņš atlaida parlamentu.Manuprāt, parlamenta atlaišana izskatījās pēc aizkaitināta bērna atriebības,kura bija acīmredzami izdevīga pašam Zatleram. Tā vietā lai ieietu vēsturē kā pirmais atjaunotās Latvijas prezidents,kuram parlaments neuztic otro pilnvaru termiņu, viņš kļuva par tautas "varoni" . Tātad tieši kuras bija tās darbības, kuras stiprināja Jūsu pārliecību, ka Zatlera kungs spēs glābt (reformēt) valsti? P.S. Kā pluss tika minēts fakts ka Zatlera partijā ir daudzi deputāti ar parādsaistībām- paputējuši uzņēmēji. Kā jums šķiet no kā naudas viņi pastutēs savu biznesu?
Lilita
L
Ja tu streič atnāksi pie manis un palūgsi,varbūt arī tā izdarīsim!Kas ir saimniece?
Ziniet ko?
Z
No tādas bedres, kur ir Latvija, ar demokrātiskām metodēm nekādu "apvērsumu"neviens neuztaisīs. ne Zatlers, ne kāds cits. Tad jau būtu nepieciešams totalitārs apvērsums. Ja tādu negrib, tad ir iespējamas tikai pakāpeniskas reformas 20 gadu garumā.
Tā nu tas ir...
T
Pavisam nesen Strečs tikpat lielas cerības lika uz PLL.
george
g
Nav pat nedēļa pagājusi, bet viņš jau vīlies :D
Piekritu
P
Nu nezin Zatlers kas ir reformas un ari tie gadijuma cilveki tai partija to nezin. Nav nopietni uztaisit partiju 2 menesu laika.Jau sodien tur ir ieveleti jauni cilveki ar apsaubamu reputaciju un tadi kas neko nav izdarijusi. Domaju, ka Zatlers tikai tagad saprot kadas auzas iebraucis.Tapec jau skraida pie vecajiem ministriem un verve tos. Nu teiksiet tas ir nopietni.jaaug mums visiem ne tikai politikiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas