Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Streips: neesmu raidījumā paudis atbalstu Zatleram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Mēs tad esam ar tevi viena varena komanda,jo divi muļķi vienā portālā ,tas jau ir daudz.! Bet ir jābūt muļķim kubā,lai domātu,ka Zatlers vandās ,kā tu pa internetu ,vācot Streipa viedokli par sevi vai ķīķerē TV cenzejot Kārļa teikto!Ir neiedomājami daudz komentāru un interviju atklāt'ā tekstā par Zatleru ,pat LTV-1 deputātu,kuri kritizē Zatleru.NU UN? Ir jābūt kaut kam trakākam par "muļķi"lai cerētu,ka Zatlers ir pielīdzināms Putinam vai Lukašenko. Dzeltenā presē sensācija - ZATLERS izmet no darba Streipu par to,ka Kārlis kritizējis Prezidenta paveikto 4-os gados"! Grāvējs,bestsellers Latvijas politolimpā! Tu domāji kad rakstīji?!
guru
g
Streips ir liekulis, kas citu acīs redz skabargas, bet pats savā baļķi neredz. tas par korpuciju.
hih, hi..
h
Latvijas žurnālistu asociācijas biedre, televīzijas režisore Arta Ģiga uzskata, ka K. Streips nav atkarīgs tikai no prezidenta kancelejas pasūtījumiem. "Es vairāk uzticētos Kārlim, es domāju, ka viņš nav iespaidojies no tā, ka Zatlers ir amatā, vai ne. Kārlis ir komentējošais žurnālists, un viņš vienmēr raidījumā pauž savu viedokli. Es domāju, ka tā notika arī šoreiz," tā režisore. //////////////////////// Jā pauda savu viedokli, jo Zatlers par to viņam maksā! ģiga attopies, domāju, ka tu redzi te klaju interešu konfliktu! jeb dažas cūkas ir ir.......
VVV
V
"Dienas" žurnālistu ētikas kodekss Žurnālistam nav jāpārstāv jebkādas citas intereses, izņemot sabiedrības tiesības zināt patiesību par notikumiem, kas tai šķiet nozīmīgi un interesanti. 1) Dāvanas, pakalpojumi, īpaša apiešanās vai privilēģijas var kompromitēt žurnālistu. Nekas no minētā nedrīkst tapt pieņemts. 1a) Apmaksāti ceļojumi: ņemot vērā Dienas ierobežotās finansiālās iespējas palīdzēt žurnālistiem un līdz ar to lasītājiem, iepazīties ar pasauli, zināmos gadījumos redakcija drīkst pieņemt apmaksāta ceļojuma piedāvājumus, ja tie nerada konfliktu starp žurnālista pienākumu objektīvi atspoguļot sabiedrībai svarīgus notikumus un ceļojuma apmaksātāja interesēm. Katrs šāds gadījums ir iepriekš jāakceptē galvenajai redaktorei un rakstā, kas top apmaksāta ceļojuma rezultātā, ir skaidri jānorāda, kas ceļojumu ir apmaksājis.
;zurnālisti, kas nepārdodas
;
Tu gribētu dzirdēt Streipa viedokli par Zatleru, zinot, ka pie Zatlera Streips saņem algu vai honorārus? Un kā tu domā vai Streipa viedoklis būs obejktīvs, viņs atļusies Zatleru vērtēt ļoti kritiski?? Muļķe tu esi, diemžēl.....
;zurnālisti, kas nepārdodas
;
Streipam vajadzētu uz sienas uzrasktit sekojošo: Žurnālistiem ir jāizvairās gan no īstiem, gan no iespējamiem vai šķietamiem interešu konfliktiem. Žurnālists nedrīkst pieņemt materiālus labumus vai īpašu apiešanos no tiem, par kuriem viņš veido materiālus.
cc
c
... bet pārkāpj žurnālistu ētikas normas.
XXL
X
Bet tagad tu cerams saprati, ka Streipa viedoklis ir uzpirkts!! Vismaz par Zatleru, kas viņam maksā it kā par tulkojumiem, kas ir daudz lielāka nauda nekā par LTV raidījuma vadīšanu. Žurnālistikā Dienā un un IR un viosur citur respektē šos te ētiaks baušļus: Žurnālistiem ir jāizvairās gan no īstiem, gan no iespējamiem vai šķietamiem interešu konfliktiem. Žurnālists nedrīkst pieņemt materiālus labumus vai īpašu apiešanos no tiem, par kuriem viņš veido materiālus.
J
Strips ir lielisks žurnālists, radošs, demokrātisks, gudrs.
Mr. Aploksne
M
Re kā Zatlers uzpērk Streipu! Ar aploksnīti Streipam!:)))) Un viņs arī pateicīgi pieņem un tik slavē aploksnes devēju!
Nu gan
N
Streipam ir jāizvēlas, kam kalpot, vai nu palikt ticamam žurnālistam vai baroties no valsts amatpersonu un politiķu siles!
žurnālistu ētikas kodekss
ž
Vai Streips un LTv ir lasījuši žurnālistu ētikas kodeksu, kur starp citu ir skaidri pateikts sekojošais, ko pārkāpj Streips: Žurnālistiem ir jāizvairās gan no īstiem, gan no iespējamiem vai šķietamiem interešu konfliktiem. Žurnālists nedrīkst pieņemt materiālus labumus vai īpašu apiešanos no tiem, par kuriem viņš veido materiālus.
juris
j
katram tajā raidījumā nav iespēju izteikties. pārsvarā tur piedalās tādi žurnaļugas, kuriem nav nekāda vērā ņemama viedokļā. šad tad paskatos, jo mani interesē streipa viedoklis. un parasti viņš tur ir sagatavojies to paust. pārējie pārsvarā aizpilda telpu un laiku.
VIP
V
Streipam tiek pārmesta politiska angažētība un ASV viņš tiktu izmests no jebkuras TV stacijas, ja atklātos, ka viņs vadot poltisku diskusiju raidījumu par Obamu , paraleli piestrādātu Obamas kancelejā par tulku vai tml. Pie mums tikai tolerē tādu interešu konfliktu, un žel, ka pat Ģīga to nesaprot!
juris
j
kāpēc prezidentam būtu kautkas jāmācās? vajag tādu, kurš visas nepieciešamās zinības ir apguvis. es te nedom'ju tādas mazsvarīgas blēņas kā pareiza sasveicināšanās utt. zatlers, manuprāt, ir līdz šim vissliktākais prezidents, jo ir korumpēts, pieķerts, atmaskots, bet nesodīts. tas nu galīgi neder. tāpēc strptautiski viņam nabagam neveicas. neviens ar viņu sevišķi nevēlas draudzēties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas