Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Strīdīga rēķina dēļ mēģina nosviest no ceturtā stāva

Ar milzu izbīli un daudz laimes Vācijas pilsētā Diseldorfā sveikā cauri tikusi 25 gadus veca sieviete no Latvijas. Ap vieniem naktī pie viņas ieradies tās 31 gadu vecais kādreizējais draugs, paģērējot, lai viņa apmaksājot 3000 eiro vērtu rēķinu par automašīnas remontu, raksta avīze Rheinische Post. Vīrietis savu upuri vispirms apvainojis, tad iesitis pa seju un no iebaidītās sievietes rokassomas piesavinājies 300 eiro.

Tā kā šī summa viņam neesot likusies diezgan liela, viņš esot draudējis ar kādreizējās draudzenes nolaupīšanu, gan jau tās ģimene Latvijā tad pārskaitīšot atlikušo naudu. Strīdus tālākajā gaitā vīrietis esot satvēris sievieti un pārcēlis viņu pāri balkona margām četru stāvu augstumā virs Adler ielas Diseldorfas pilsētas Pempelfortas iecirknī, draudot savu upuri palaist vaļā. Šo akciju pārtraucis zvans pie dzīvokļa durvīm. Brīdi, kad uzbrucējs tādēļ pametis balkonu, jaunā latviete izmantojusi, lai ierāptos atkal iekšā. "Kas tu gan esi par cilvēku, tevi pat lāgā nogalināt nevar," viņš pēcāk esot pukojies. Piekritīgā prokuratūra šos notikumus starplaikā esot kvalificējusi par laupīšanu, kā arī mēģinājumu veikt laupīšanu un slepkavību. Vīrietis izvirzītās apsūdzības gan noliedzot, taču izmeklētāji atsaucoties cita starpā uz kādu liecinieku, kas viņu pavadījis ceļā uz sievietes dzīvokli. Tur savukārt atrastas viņa iecienītas markas cigaretes. Aizdomās turētajam noteikts pirmstiesas apcietinājums, taču vēl neesot zināms, kad lieta nonāks izskatīšanai tiesā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas