Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Strīķe: izmeklēšana Rīgas domē turpinās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
Meitene arī grib TAISNĪGU Latviju,bet TIESNEŠI atbalsta likuma pārkāpējus.
celms
c
Juta un Knābis par Cini visu nodeva prokuratūrai! Pierādījumu netrūka! Interesanti, kā Cinis atpirkās, un kuri palīdzēja???
Barsuks dzerim
B
Man gan liekas, ka viņu vara būs mūžīga. Es domāju, ka kaut kas mainītos, ja atkal ienāktu atbrīvotāji vai no austrumiem, vai no dienvidiem un šitos amatvīrus (sievas) un viņu pakalpiņus (atbalstītājus) izvestu atkal uz Sibīriju vai Namībiju. It kā briesmīgi skan, bet es tik tiešām citādi izlaupīšanai ( ārprātīgās algas un piemaksas, vēl prēmijas likumīgas un nelikumīgas, nekam nevajadzīgo valdes un padomes locekļu nenormālie atalgojumi, visādi vadības līgumi un tā tālāk un bez gala) neredzu galu.
Barsuks turpina
B
Princips ir tāds vēl joprojām ""NE TAS IR VAINĪGS, KURŠ IZLAUPA, BET GAN TAS, KURŠ TO IR ATKLĀJIS"". Tāpēc brīnos, ka joprojām no Jutas nav tikuši vaļā viņai kaut ko safabricējot.
Barsuks priekš ululiņa
B
Pareizi,ululiņ! No Jutas tālāk nekas vairs nav atkarīgs. Tur jau tā lieta, ka es tīri brīnos jau sen, ka no Jutas nav tikuši vaļā, jo viņa savā fanātiskumā, savu iespēju robežās, stājas pretī laupītājiem. Tas traucē gan laupītājiem, gan izlaupītājiem. Princips joprojām ir tāds - "V
Firsts
F
Ļoti pareizi raksta domniece un Barsuks. Diez vai atnāks. Ja arī atnāks un kas tad tālāk? Es arī esmu ar mieru paņemt 100 tūkstošus un pēc tam par sodu kādu mēnesi vai trīs pat pasēdēt uzvalkā un kaklasaitē kādā stūra mājā, lauka mājā vai citā mājā. Jēga radīsies tikai tad, kad kāds no šiem sēdošajiem sevi kamerā būs nožņaudzis, kameras biedrs to būs nodūris vai nositis un līdzīgi. Mainīsies arī tad, ja kāda no šo acīmredzamo cietuma klientu amatā ielicēju vai amatā turētāju māja uzlidos gaisā vai pats amatvīrs, kurš potenciālus cietumniekus liek amatā.
bingo
b
no viņas jau iipaši nekas nekaraajas...
ululiņš
u
Juta dara, ko viņa var. Tālākais no viņas maz atkarājas.
Barsuks
B
Viss ir pareizi, ka Juta grābj,bet kāda tam jēga,ja tā sagrābšana ar to arī beidzas.Nav redzēts, ka kāds būtu nonācis akmeņlauztuvēs vai arī kamerā kautiņa laikā nosists. Tiem no domes, kurus televīzijā rādīja, pēc purniem ir redzams, ka viņu vieta ir pie mēslu kraušanas un fermu tīrīšanas.Kurš tādus ielika amatā? Kāpēc tas nav sagrābts?
ululiņš
u
Šim ļipa trīc ne pa jokam...
ah
a
kā Zvirbulēns satraucies! Ka tik neparok dziļāk un neizceļ vēl kādu lielāku viņa oranžo saimnieku ;}
Vilis
V
Sorosa knaba brigāde !
ululiņš
u
Jutai piemīt kaut kas no foksterjera. Neliels, smalciņš un lieliski iet pa pēdām. Un tad kā grābj ciet... Tā arī turpini!
Karamba
K
vai ir kāds domnieks, kuram jelkad būtu bijušas šaubas par šo (un nenosaukto)personu "godīgumu"? tomēr netraucēja sūri grūti, aizvien rafinētāk "godīgi" pelnīt.
domniece
d
Kad Juta atnāks pēc Amerika un Dinēviča? Tur gan viss notiek tikai caur uzticamiem draugiem un savējiem-veciem komjauniešiem. Bet tomēr....! Piem konkursiņš par dzīvokļu iepirkumu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL:


Rosina saukt pie atbildības 7 personas par kukuļdošanu RD

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas