Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Strīķe: Vilks atgriezīsies savā amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis
J
Man ļoti patīk JUTA STRĪĶE! Īsta dāma, trausla, bet cik daudz spēka un pašcieņas! Diez kā klātos, ja lielie muldētāji satiktos ar viņu aci pret aci. Asfalts sārtotos un gaudotu= laid vaļā , lūdzu!
Vilnīša kungs!
V
Naudu Vilka kompensācijai maksāsiet no savas kabatas! Pietiek mūs slaukt!
Pēteris
P
ja nevari citu atrast, ņem ciet Lelli
Lelle
L
"...ka KNAB priekšnieks Normunds Vilnītis, sākot no 16.maija, ir devies divu nedēļu atvaļinājumā, kura laikā viņu pienākumus pilda vietniece korupcijas apkarošanas jautājumos Juta Strīķe." Juta,, ņem ciet ar steigu kādu no lielajiem zagļiem, kamēr tas duraks pūšas.
rrr
r
Tu esi slims
ArgentīnasTango
A
Tur jau tā nelaime, ka sāk likties, ka labāka bija 2007.gada valdība, jo tur vismaz kāds domāja arī ekonomiskās kategorijās. KNABS - tā vispār ir 3 aktieru, nevis izmeklētāju, izrāde par nodokļu maksātāju naudu
polka - Argentīnas Tango
p
Nekā labāka par šo "novārījumu" mums nav! Piekrītu, ka nevajadzēja JL ļauties veidot šo mistrojumu!
???
?
Vai Vilnītis no savas kabatas maksās kompensāciju Vilkam? Vajadzētu gan!
ArgentīnasTango
A
Es saprotu, ka mans posts nav visai korekts, bet, goda vārds, mani ši politisko kretīni novārījums - Vienotība, ar savu stulbumu, slinkumu, politisko intrigu vērpšanu un reālu rezultātu trūkumu ir "izbesījis"!
ArgentīnasTango
A
Es saprotu, ka šī persona ieņem diezgan augstu stāvokli, tādēļ darba atalgojums varētu nebūt mazs. Man Jutai Strīķei butu jautājums. - Vai viņa zin, kas ir pacietīgs un rezultatīvs darns? Kād ir bijusi šīs personas darba atdeve teiksim pēdējos 2 gadus. Kādi noziegumi ir atklāti, kādas nelikumības novērstas? Es saprotu ka mēs šai personai nemaksājam par nepārtrauktu savu personīgās nepatikas paušanu pret Vilnīti presē un politiskajām intrigām! Par ko mēs, pilsoņi, valsts šai Vienotības pabirai maksājam?!
Es
E
"nopietnas korupcijas problēmas" jenotiem. Vai man žēliņ, nopietnas problēmas ir nopietniem cilvēkiem. Kurš jenots tad ir nopietns? Ielu pie sarkanā pārgāja? Bet, no tavas mutes dieva ausī, ja tā ir.
Es
E
Taisnība, Anglijā tādi lembīši un šķēlīši sēdētu jau sen un pat mirtu vēl nedzimuši.
Es
E
"Pasaulē ir papilnam profesionālu zagļu, blēžu, slepkavu, meļu un smadzeņu pūderētāju" , - tu esi pusprofesionālis. Kā sāc, tā visu sajāj. Neviens taviem meliem netic.
Kurmītis
K
Profesionāla provokatore? Neapšaubāmi ! Profesionalitāte, starp citu pati par sevi vēl nebūt nav uzslavējama īpašība. Svarīgi vēl ir arī – kādā tieši jomā. Pasaulē ir papilnam profesionālu zagļu, blēžu, slepkavu, meļu un smadzeņu pūderētāju ... :) Otrs. Kas atttiecas uz „smerdeļiem”. Visi tevis uzskaitītie jau trīcinās kā minimums gadiņus 3-4, a dažs labs arī ilgāk. Un pagaidām, piemēram, Lembim šī trīcināšanās ir beigusies ar vairākiem uzvarētiem tiesas procesiem. Tāpēc neredzu nekādu pamatojumu šobrīd viņiem kā īpaši saspringt vai satraukties vairāk nekā, piemēram pirms gada vai diviem. Bet. BET !!! Šobrīd PIRMO REIZI pavisam nopietnas korupcijas problēmas ir radušās pie Siles sēdošajiem jenotu līderīšiem ! Tā ka domāju, trīcinās un biksiņās čurā šobrīd tieši šie smerdeļi nevis tevis minētie ... jenotiem pavisam noteikti ir vairāk iemeslu to darīt ... :)))
Es
E
Tevi pašu vajag atslēgt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas