Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Struktūru priekšnieki no IeM saņems pateicību par paveikto plūdu laikā

Iekšlietu ministre Linda Mūrniece pasniegs ministrijas "Pateicību" amatpersonām un uzņēmumu pārstāvjiem par darbību plūdu laikā. 

"Pateicība" tiks pasniegta Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) priekšniekam Ainaram Pencim, VUGD vietniekam Aldim Lieljuksim, VUGD Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas priekšniecei Ingai Veterei, Valsts policijas priekšniekam Valdim Voinam, Valsts robežsardzes priekšniekam Normundam Garbaram, NBS Apvienotā štāba priekšniekam Andim Dilānam, a/s "Latvijas gāze" Ekspluatācijas un tehniskā departamenta vadītājam Uldim Auniņam, a/s "Latvenergo" viceprezidentam Aigaram Meļko, Rīgas Brīvostas pārvaldes pārvaldniekam Leonīdam Loginovam un ostas kapteinim Eduardam Delverim, kā arī Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra valdes priekšsēdētājam Andrim Leitasam.

IeM nolēmusi pateikties arī masu mediju pārstāvjiem - Latvijas televīzijas ģenerāldirektoram Edgaram Kotam, Latvijas radio ģenerāldirektoram Dzintrim Kolātam, LNT ģenerāldirektoram Andrejam Ēķim, TV5 ģenerāldirektoram Mihaelam Šeitelmanim, ziņu aģentūras LETA galvenajam redaktoram Pēterim Zirnim un ziņu aģentūras BNS galvenajam redaktoram Gatim Madžiņam.

"Šogad piedzīvojām vienus no lielākajiem plūdiem pēdējās desmitgadēs. Tā bija pārbaude dažādu dienestu un uzņēmumu spējai mobilizēties kritiskām situācijām, sadarboties un savstarpēji saprasties, lai īstenotu galveno mērķi – novērstu plūdu iespējamību un mazinātu to ietekmi uz iedzīvotāju ikdienu. Šī mērķa īstenošanā nozīmīga bija arī regulāri un visaptveroši sniegta informācija iedzīvotājiem. Uzskatu, ka šo pārbaudījumu esam veiksmīgi izturējuši, tāpēc vēlamies izteikt savu pateicību šiem cilvēkiem par ieguldīto darbu," saka iekšlietu ministre Linda Mūrniece.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas