Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Studenti lems par Koķes demisijas pieprasīšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
borcinsh
b
..."demisijas pieprasiishanu".... ---------------------------------- ...un kas jus tadas esaat ??? ... it ne santima pelnas vel neesat atnesushi Latvijai !!! un jau saakat ar to "pieprasiishanu" !?... kamer jus sezhat savejiem veecakiem kaklaa - turiet mute ciet, neizgliitotie stulbeni ! Ejiet stradat lai apmaksat jusu izglitoshanu ! visaa Eiropaa studenti ari strada brivajaa laikaa !
krimināls
k
nu, nu! vai arī jūs, debīliķi, kropļi un kretīni (neesmu to pats izdomājis, jo šādus vārdus noklausījos no jums 1.dec. uz ielas pie Saeimas) esat dabūjuši klāt augstākajai izglītībai un zinātnei 9 miljonus Ls, kā to nodrošinājusi Koķe? a jūsu kauns palika pēdējā sesijā, ko ar grūtībām nokārtojāt un tapāt izlidināti no budžeta grupas?
es
e
Studentiem ir ne tikai tiesības, bet arī pienākumi, pirmkārt - būt sekmīgiem. Katru gadu par nesekmību atskaita daudzus. Valsts augstskolas ar lielāko studentu atbirumu pilna laika studijās Latvijas Kultūras akadēmija 21,1% (135) Rīgas Tehniskā universitāte 19,7% (2117) Vidzemes augstskola 19,4% (163) Latvijas Lauksaimniecības universitāte 18,7% (773) Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija 18,2% (142) Privātās augstskolas ar lielāko studentu atbirumu pilna laika studijās Rīgas Augstākais reliģijas zinātņu institūts 61,0% (36) Sociālo tehnoloģiju augstskola 49,2% (154) Starptautiskā praktiskās psiholoģijas augstskola 37,2% (551) Rīgas Teoloģijas institūts 25% (4) Latvijas Kristīgā akadēmija 22,4% (15)
kaka
k
ko liksiet vietaa?
Ieva
I
Ideja laba un prieks, ka beidzot notiek kaut kādas aktivitātes. Tomēr, šādu uzsaukumu vajadzētu vismaz iedot kādam pārlasīt, lai sintakses un ortogrāfias kļūdu nebūtu. Lasot tekstu, neko labu par studnetu spriestspējām nevaru padomāt...
Sise
S
Studenti! Esiet taču aktīvāki! Neskatoties uz dramatisko algu samazinājumu pasniedzējiem, tiek skandināts sauklis - studenti nedrīkst ciest! Vai nav absurdi!? Studenti jau cieš un cietīs vēl vairāk. Strukturālās reformas IR vajadzīgas, tikai mīļā miera labad nevienam ar tām reformām negribas ķēpāties, ieskaitot rektorus- profesorus. Un Koķe ir laimīga, ka problēmas vairs nav. Studenti, esiet taču aktīvāki, nu neesiet taču tipiski latviski pieticīgi!!!
Mamma
M
Drīzāk viņa tos lēmējus visus no augstskolām izmetīs, nekā ļaus "sevi aiziet". Pieminiet manus vārdus.
!!!!!!!!!!!!!
!
-viņam nebija bezdeficīa budzēta, paceliet aprēkinus, fufels, -SVF uzaicinaja godmanis un slakteris -škele pats atsakās no stulbajiem tp darbiem, nezinājis -miljardu pareksā iegrūda slakteris -uzņemeji un škel sabote valsti nemaksājot nodokļus un joprojām garbjot kredītus - tāpēc tp uzņēmēji finansē un maksā nodokļus faktiski bankkām -škele nav radījis NEVIENU darab vietu -bērnus vairo sliktajās ģimenēs, tie bērni darbam nederēs, tikai orgāniem............i tad bail -lai škēle samazina piena profdukltu cenas vai ceļ iepirkuma cenas -beidz nodzirdīt tautu ar alus krutkām + piejauktām narkotikām -beidz sponsorēt bomžu teltis pie MK -tūristu nebūs, ko,vai viņi kretīnus naglijus grib redzēt???? -par mūs valsts nekrietneļiem zin visa pasaule, tas nav lokāls kauns -pi..irsa Zviedriju lavals -kamēr te būs kampējs , investori nenāks, lavals viņiem paradījia ko no tiem cūkam var sagaidīt -SVF dpd naudu, lai Latviju atpirktu no mafijas SVF vairs netic TP KAUNS LATVIJA, NEVARAT IZOLĒT VIENU MAITU.
!
!
Kamēr jūs spēlēsiet svarīgus lēmējus, tikmēr Parīzē nobloķē visus procesus - un rezultātus jūt praktiski uzreiz. Nu nekas, te jau NAV Parīze.
Grīva
G
100% piekrītu. Pasniedzēji izlaidušies tiešām iespaidīgi. Krievvalodīgie pasniedzēji ļoti slikti runā latviski. Studenti neiet uz lekcijām, jo nesaprot, ko valodā, kura līdzīga latviešu, runā lektors. Pie kam nemākot arī ieslēgt mikrafonu. Cīņā saucēji, izskatiet iekšējās rezerves.
Kaspars Gasūns
K
Tas, ka ar redzējumu ir tā vidēji, jāpiekrīt. Bet arī ne vairāk. Un pilnīgi noteikti nevar piekrist, ka Koķe būtu par visu šo gadu desmitiem ielaisto atbildīga. Ja griež visām nozarēm, tad nevar izslēgt, ka griezīs arī izglītībai, tostarp augstākajai. Un tur ir, kur griezt, gluži kā Latvijas ierēdniecībā. Cita lieta, kā ar esošo finansējumu panākt rezultātu... un kādam tam vispār ir jābūt. 1) Mums ir nejēgā iesūnojusi, veģetējoša augstākās izglītības sistēma ar pamatīgi sačakarētu finansējuma sistēmu. Maksas programmas bezsmadzeņainiem bezmugurkaulniekiem ir pamatīgi degradējušas kvalitāti. 2) Studenti tomēr raustās prasīt kvalitāti no savām augstskolām - pirmkārt, jo nejēdz, kas tas ir, otrkārt, jo ir par kuslu, komformistisku un bailīgu. Viņiem ik pārnedēļu bija jāprasa kāda profesora vai rektora demisija - jau daudzu gadu garumā. Bet nekā! 3) Augstākās izglītības pārstāvjiem ir viegli sataisīt troksni, bet fakts paliek, ka finansu izlietojums ir neefektīvs. No vienas puses naudas trūkst, bet no otras puses tā tiek "kurināta krāsnīs". Neracionāls ir gan augstskolu tīkls un organizācija, gan tām uzstādītie mērķi, gan resursu (primāri pasniedzēju) pārvaldīšana, gan materiāli-tehniskais nodrošinājums. Augstskolām ir viegli pretoties reformām, piesedzoties ar augstskolu autonomiju, tomēr naudu no valsts tās saņem, bet "mainīties uz augšu" gan nevēlas ne par ko. Tikai dzied paši sev slavas dziesmas.
Xx
X
Par studiju kvalitati atbild profesori! Studenti pieprasat to profesoru demisiju kuru del jabrauc studet arpus Latvijas. Pie viena varbut paskataties uz uzblidusajiem augstskolu administrativajiem aparatiem - sekretare administratora gala. Un kas ir tie speki, kas skali kliedz un izdoma visadus skerslus lai nevaretu studet pec individualajiem planiem? Kad beidzot vares maksat par konkretiem kreditpunktiem un nevis semestri. Ja es sava biznesa meginatu klientiem teikt ka viniem obligati japerk Brezneva "Maza zeme" lai dabutu Ziedona "Epifanijas", vini par mani smietos un aizietu uz kaiminu gramatnīcu. Nav vairs tie laiki. Tikai profesori universitate doma ka jauniešiem nav kur sprukt. Atvainojiet, es labak palukošos pec kvalitativa produkta kaiminu zemes, kur universitates konkure briva tirgu, nevis brec uz Koki ka viniem nedod naudu!
drakons
d
Pirmkārt, interesanti, kāpēc profesore nevar skaidri definēt, kādas strukturālās reformas augstākajā izglītībā Latvijā ir jāievieš un kāds ir to ieviešanas plāns. Kā ar to darba grupu, kuru Koķe kopā ar Kamparu vada? Kur rezultāti? Otrkārt, interesanti, kāds ir profesores piedāvājums nākošajā mācību gadā - ko darīt - samazināt pasniedzēju algas vai celt studiju maksas? Kā ar dublējošo programmu slēgšanu? Treškārt, kā tad tur īsti ar to studiju kvalitāti? Kas par to atbild - sanāk, ka par to atbildīgas augstskolas un studenti, savukārt IZM un Koķei par to nospļauties, vai ne? Kamēr jaunieši arvien vairāk izbauc studēt uz ārzemēm, Koķe tikai murgo un murgo.
f>Iinteresanti
f
Bet Kalvītis gandrīz uzkāpa Everestā.
Interesanti
I
redz STUDENTI lemšot par PROFESORI, pedagoģijas zinātņu doktores - Dr.hab.paed., prof. un Izglītības un zinātnes ministri Tatjanu Koķi! Starp citu viņa 1995; 2004: stažējusies Londonas Universitātes Izglītības institūtā, Lielbritānija; 1996.-1997: stažējusies Ljēžas Universitātes Eksperimentālās pedagoģijas institūtā. Tā i rodas vēlme pajautāt 'STUDENTIEM', kādu kaut 1 labu darbu esat paveikuši Latvijai?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas