Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Sudraba: aizdevumu nevarēs atdot, jo nav radīta vide, kas to ļauj izdarīt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mark Green
M
lening bieden nu aanvragen Hallo, Bent u op zoek naar een Business lening, persoonlijke lening, lening huis, auto lening, studenten lening, consolidatie van schulden lening, ongedekte leningen, risicokapitaal kapitaal, enz. .. Of was u een lening geweigerd door een bank of een financiële instelling een of meer reasons.You op de juiste plaats voor uw lening oplossingen! Ik ben een particuliere kredietgever, ik verstrekken leningen aan bedrijven en particulieren op een lage en betaalbare rente tarief van 3%. Interesse? Contacteer ons voor de follow-up behandeling van de lening en overdracht binnen 48 uur, CONTACT: [email protected] Toepassing Details Naam Geboortedatum: Geslacht: Burgerlijke staat: Adres: Plaats: Provincie: Postcode: Land: Telefoon: E -mail: Staat Doel van Lening: Lening Bedrag: Lening Duur: Netto maandelijks inkomen. Terug naar mij zo spoedig mogelijk met de informatie hierboven voor meer informatie. Ik hoop van u te horen. Groeten CONTACT:[email protected]
bishop
b
je lening nu Hallo, Dit is de heer Leo Smith een betrouwbare en gerenommeerde leninggever. Zoekt u een zakelijke lening, persoonlijke lening, krediet, auto lening, studenten lening, schuld consolidatie lening, ongedekte leningen, risicokapitaal, enz. .. of u weigerde een lening door een bank of een financiële instelling voor een of meer reasons.You op de juiste plaats voor uw lening oplossingen! Ik ben een particuliere leninggever, ik leningen aan bedrijven en particulieren tegen een lage en betaalbare rente van 3%. Interesse? Contacteer ons voor de follow-up behandeling van de lening. Con via [email protected] Toepassing Naam: Leeftijd: Ges lacht: Burgerlijke staat: Adres: Stad: Staat / provincie: Postcode: Land: Telefoon: E-mail: Staat Doel van Lening: Lening Bedrag: Lening Duur: Netto maandelijks inkomen: Heeft u een aanvraag voor een lening voor? zo ja hoe is het gegaan. Kom terug naar mij zo spoedig mogelijk met bovenstaande gegevens voor meer informatie. Ik hoop van u te horen. Groeten De heer Bishop
Muļķu zemes pavalstnieks
M
Klasiskā ekonomikas modelī valsts ārējie parādi tiek nomaksāti ar valsts peļņu,kas tiek gūta no eksporta pārsvara pār importu . Globālisti šodien mums mēģina iegalvot,ka ārējos parādus valsts var nomaksāt nevis no tirdzniecības peļņas,bet no valdības budžeta ieņēmumiem,kas ir nodokļu maksātāju nauda. Tiek kultivēts viedoklis,ka pozitīva tirdzniecības bilance nav vajadzīga,jo parādus varam nomaksāt no budžeta ieņēmumiem. Naudas plūsma,kas iet caur valdības budžetu ir anonīma,tur cauri plūst arī kredītņēmēju aizņemtās naudas daļa,kuru viņi ,pērkot īpašumu,nodokļu veidā nomaksā valdības budžetā. Būtībā,valdība nomaksā savus parādus ar kredītņēmēju aizņemto naudu,kura nav nopelnīta un kuru nodokļu maksātājs deleģēja valdībai,lai tā, ar šīs naudas palīdzību,sakārtotu uzņēmējdarbības vidi un nodrošinātu nodokļu maksātājam noteiktu pakalpojumu grozu. Nodokļu mērķis nav segt nespējīgas valdības neproduktīvus izdevumus. Normālā valstī situācija būtu tāda,ka valdība veic iekšējo aizņemšanos,no iedzīvotājiem vai valsts Centrālās Bankas,un arī iekšējos aizņēmumus atmaksā no valdības budžeta. Ārējos aizņēmumus veic,un arī atmaksā valsts Centrālā Banka no pozitīviem tirdzniecības ieņēmumiem ārēja tirgū.
Muļķu zemes pavalstnieks
M
Ir pacelts viens ārkārtīgi svarīgs jautājums par kuru ir jāsāk nopietnas diskusijas - ar kādiem ieņēmumiem nomaksāsim ārējos parādus - ar budžeta pārpalikumu,vai ar ieņēmumiem no pozitīvas ārējas tirdzniecības bilances?
pamela
p
turpinu vēlreiz -Diena,vai mani pieskaitat disidentos,ka cenzējat?Pat mans Ansis/papagailis/tam nepiekrīt.JA PĒC 20 NEATKARĪBAS gadiem,tiek cenzēti komenti,tad nu lai to valsti arī vada tādi Lesčinski ,šķēles un Lembergi,Sudrabas aprūpēti.Pēc Sudrabas pārbaudēm Maizītim jau tur vairs nav ko darīt,jo Sudraba ir kā stučītāja!patreizējās aktivitātes uzplūdus neizslēdzu Stepašina auru.Tikai labuma valstij no Sudrabas aktīm un muldēšanas NEKĀDAS!Diena,jūs man liekat justies gandrīz kā ASTRAM. ,bet tas vēl bija PSRSā!
pamela
p
Jums 10 balles,jo atmiņa laba un kritiska pieeja faktiem,arī par nu jau politikā lienošo krustdūrienu rokdarbnieci.Strādāja Parexā,FM ,Vk un lūdzu kāds no tā labums valstij?Te jau kāds pareizi raksta,ka visu jāsāk no gala prokuratūrai
Ragana
R
VSAA vadība izdomāja kārtējo shēmu kā dižķibeles laikā iztukšot valsts maciņu par vairākiem simtiem tūkstošu latu. Pagājuša gada nogalē finansējuma trūkuma dēļ tika atlaisti vairāki desmiti IT darbinieki. Tas nebūtu nekāds zaudējums, jo IT štati vienalga ir nenormāli uzpūsti. Bet mūsu zemē cinismam un bezkaunībai nav robežu. Tika izdomāts veids kā šiem atlaistajiem darbiniekiem atpakaļ nodrošināt siltu vietiņu. Proti, tika izsludināts valsts iepirkums ar fiktīvu darba uzdevumu, kura reālais mērķis ir uz gadu nodrošināt labi atalgoto darbu tiem, kas bučo pakaļu priekšniecībai, bet tie, kas saņem 300 Ls uz papīra kā parasti ir atstāti aiz borta. Shēma ir vienkārša un bezkaunīga: Vēl pirms iepirkuma publicēšanas tika izvēlēts pretendents (DATAKOM), kurš nodrošināja lielāko labumu šajā shēmā iesaistītajām personām. Tad speciāli šim pretendentam tika uzrakstīts iepirkums. Kamēr notiek konkurss atlaistie darbinieki trīs mēnešus atpūšas, saņemot bezdarbnieka pabalstu. Bet jau martā tiek noteikts uzvarētājs, kurš noslēdz darba līgumus ar atlaistajiem darbiniekiem un piegādā viņus atpakaļ uz savām siltajām vietiņām. Turklāt, visas izmaksas (telpas, datori) tiks segtas no VSAA budžeta.
jautājums
j
Bet Sudraba ir Valsts kontroliere jau otro termiņu, respektīvi vismaz 5-6 gadus. Visus treknos gadus ! Un VK ir revidējusi Kultūras ministriju katru gadu( VK mājas lapā ir revīziju ziņojumi) . Kāpēc pēkšņi tādi pārsteigumi ? Un kur tad agrāk skatījās ?
Čiko
Č
Naudas nekam nepietiek,VK atklāj aizvien vairāk noziedzīgu naudas izsaimniekošanu.Bet prokuratūrā pret 3JB(kuri biblioteku ceļ no zelta),lietu neierosinās.UN tādu naudas zagļu pie mums daudz,tikai neviens ne par ko neatbild.Protams,kur tad ņemsim naudu parādu segšanai.Es nesaprotu,kamdēļ par tādu milzīgu zagšanu neviens nesēž cietumā???
BĒDU LEJA
B
Ja pamanīji, es jautājumus neuzdevu, tikai konstatēju faktus (līdzīgi kā VK). UN JAUTĀJUMS IR PAR TO, KA AUGSTA VALSTS AMATPERSONA PIEĻAUJ PILNĪGU BEZDARBĪBU, REDZOT MILZĪGU LĪDZEKĻU IEPLUDINĀŠANU BEZ PIETIEKOŠA PAMATOJUMA UN APSTĀKĻU IZPĒTES. jA VALSTS UN PAŠVALDĪBAS NEBŪTU SIMTUS MILJONU GRŪDUSI DAŽĀDOS APŠAUBĀMAS LIETDERĪBAS PROJEKTOS, TAD VARĒTU SAVLAICĪGI SAMAZINĀT IZDEVUMUS BEZ NONĀKŠANAS PARĀDU VERDZĪBĀ UZ ILGIEM GADU DESMITIEM. IZSKATĀS, KA MĒS VĒL PIEDZĪVOSIM DAŽĀ LABĀ VALSTĪ SVF PRASĪBU PIEPILDĪJUMU (PIEMĒRAM, AIZLIEGUMU LIETOT LIETUS ŪDENI, JO ŪDENS IR JĀPĒRK, LAI RASTU LĪDZEKĻUS AIZŅĒMUMA PROCENTU SEGŠANAI U.T.T.) TĀ IR GALVENĀ PROBLĒMA, KA NETIEK IEVĒROTI PAMATPRINCIPI VALSTS INTEREŠU AIZSTĀVĪBAI. TIEŠI TĀPĒC ESAM TUR, KUR ESAM. UN NAV ARĪ ŠAUBU, KA IR JĀPILDA LISABONAS LĪGUMS, TIKAI JAUTĀJUMS IR PAR TO, KĀDĀ VEIDĀ ŠĪ LĪGUMA IZPILDE NOTIEK. JA IEDIBINĀTĀS INSTITŪCIJAS VADĪTĀJAI IR VIENALGA, KUR PALIEK SIMTI MILJONU, TAD LIETDERĪGĀK NO VALSTS INTEREŠU VIEDOKĻA, KĀ JAU MINĒJU IEPRIEKŠ, IR ŠĀDU MONSTRU NEUZTURĒT). VIESIEM JAUKU DIENIŅU, ARĪ CITĀDI DOMĀJOŠIEM, IT SEVIŠĶI "MEMORY"
jautājums
j
Kā būtu, ja savāktos gaišie prāti - profesori, mācībspēki un vienkārši gudri cilvēki, uztaisītu valsts attīstības koncepciju, ----------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ---------------------- Nū.... Pietiktu jau , ja tie profesori un mācībspēki uztaisītu jēdzīgu augstākās izglītības attīstības koncepciju. Un tad , lai ķerās valstij klāt...
Jānis
J
Ēnu ekonomika 40%. Kapēc neviens nerunā , ka te ir nauda !
xxxx
x
kāpēc nedz valsts kontrole nedz knabs nevēlas pārbaud;it iesniegtos šiem faktus,kur arī ir veiktas apzinātas nelikumibas,un tas ir secinājums ka sādi kantori ir n e v a j a d z i g i naudas izšķērdētāji bez a t d e v e s !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonīmais šakālis
a
who cares 14:01 Nu jau nedaudz iepanikoja. Var jau būt, ka nelieli pārspīlējumi nāk par labu tendences uzlabošanai, bet 7,5 EUR tomēr ir tikai 4K EUR "no galviņas". Nekā īpaši nepaceļama. ----------------------------------------------- -------- Tev varbūt, bet ģimenei ar diviem bērniem, vecākiem pensionāriem un mammu skolotāju, tā ir neiespējama summa. Turklāt parādi bankām, par kuriem turpina uzrēķināt MILZ"IGUS procentus, tajā skaitā soda procentus. Nākotnes nav!
anonīmais šakālis
a
Jā, un, pirmkārt, Sudrabai jāparūpējas par to, lai Valsts kontroles papīri būtu pamats ne tikai Maizītim uzsākt pārbaudi, bet jau tiesā iesniedama ekspertīze, citādi Maizītis sūdzas, ka viņiem pa jaunam jātaisa finansu ekspertīzes, lai tiktu kautkādā jēgā ar VK atzinumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas