Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Sudraba baumas par šķēršļiem NATO pielaidei salīdzina ar sāgu par Vīķi-Freibergu kā čekas aģenti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zaķis
z
Vilks met spalvu, bet ne tikumu!
Zis
Z
Bija jau arī Guntis Rumpītis, un ar to es gribu teikt, ka ne tikai katrs Ulmanis, bet arī katrs cilvēks ir unikāls!
Candy
C
Baumas ir arī tas, ka Sudraba nav precējusies!
jautrais.
j
.. es domāju, ka daudzi nobalsotu par Sudrabu... kā prezidenti..... skatoties uz visu šo "izcilo" kandinādu sarakstu.. ko piedāvā partijas.. man slikta dūša metas...
>>>>
&
Tas, ko atbalstīs krievu specdienesti
Cīņa
C
Sudraba neko nemēģina atdarinat. Ja tev ta liekas, tad nedomā, ka citiem arī liekas ! Sudraba būtu ļoti laba prezidente. Zatlers- Sudraba ! KAS uzvarēs ?!
DD1
D
To Tu tik labi pateici: "Labu ģimeni izveidot un noturēt var tikai harmonisks, līdzsvarots un dzīvesgudrs cilvēks...", gan raksta, gan citā kontekstā.
DD1
D
Sudraba mēģina līdzināties ar VVF. Smieklīgi. Ja nevar līdzināties ar spējām, tad vismaz ar problēmām. Tas nu gan dadz par augstu ķerts.
lady sovereign
l
es varu būt
nu vai zini
n
Daiļrunīgais pajoliņ! Pirmskara Latvija nebija NATO un bija pilnīgi suverena un pat neitrāla. Uzprasi kādam, kas gudrāks - cik ilgi tā tāda bija?
nu vai zini
n
Ojāriņ! Tādi cilvēki, kā Kārlis Ulmanis gadās viens no simts miljoniem. Parēķini, cik gados varam sagaidīt viņam līdzīgu kandidātu!
Guntis
G
Sudraba ir laba...
Iza
I
Sudrabas vēlme tik augstā amatā tikai viņasprāt ir loģiska. Kopā esmu ar viņu strādājis un iepazinis viņas dubultmorāli, vienmēr tēlo demokrāti, ka uzklausa citu viedokļus, bet rezultātā pieņem tādu lēmumu, kādu pati jau iepriekš izdomājusi. Vai mums vajadzīga prezidente, kura nezina kas ir bērnu audzināšana un mīlestība un ģimenes dzīve. Sieviete, kura 50 gadu ir dzīvojusi kā vienpatne, kas izvairījusies no sabiedrības. Saeimai vienreiz vajadzētu tā pa īstam pārbaudīt Valsts kontroles finanšu līdzekļu izlietošanas likumību. It sevišķi 2006.-2009. gados, kad ar valsts līdzekļu palīdzību centās atbrīvoties no pieredzējošajiem darbiniekiem, uzpērkot darbinieku klusēšanu un negriešanos tiesā par atjaunošanu darbā. Lūk kāda morāle.
beta
b
Paliec sveika, suverenitāte. -------- Suverēns mūsdienās cilvēks var būt, ja nu uz vientuļas salas... :) Un arī tad, iespējams, atkarīgs no savvaļas kazām vairāk kā gribētos :) :) :)
beta
b
Atcerējos gan. Un pa lielam atcerējos ar ko beidzās Ulmaņlaiks. Vadoņkultu neviens normāls ģimenes cilvēks neatļautos, kaut vai tāpēc, ka harmoniska ģimene izslēdz jēdzienu "es te galvenais!". Vientuļnieki ir labi filmās un pasakās, reālajā dzīvē tas saistās ar problēmām līdzcilvēkiem, tai līmenī, kuru vientuļnieks spējīgs ietekmēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas