Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Sudraba: budžets top kā Excel tabula

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
banku milulis
b
Neee, Sudraba, visu aiznemumu mees dosim tikai bankam! Ne eiro ekonomikas attistibai. Tikai stutesim privatas bankas, jo tas ir musu milules.
pmlks
p
Sudraba taisa sev platformu nākotnes amatam :) Tagd vēl jāatrod pareizais zirgs (tas ir partija), kura spēs jauno censoni ienest Saeimā un izveidot samērā normālu valdību bez 6 citiem koalīcijas enkuriem
protams
p
bet nu pārsteidzoša nekompetence. Nepietiek jau ka revīzija ir ārpus kritikas, lielāks diletantisks murgs nav iedomājams, te atkal ir izteikumi.. ir ES fondu projekti, kas ir maināmi, bet ir vesela virkne projektu mācībām un kompetences celšanai, kas tam ir paredzēti un pēc Eiropas nosacījumiem nekam citam nevar tikt izmantoti. Ierosinātu vienreiz izskatīt jautājumu par Sudrabas atbilstību ieņememajam amatam, jo viņas populisms šobrīd jau nodara nesalīdzināmi lielāku kaitējumu valstij, kā tas, cik pildspalvas un zīmuļi ir izšķērdēti.
tantuks-@
t
Es daudzus gadus sastdiju razosanas apvienibai nakosa gada tehpromfinplanu,kur budzets bija nosleguma tabula. Vispirms razosanas-ienemumu plans,izdevumi atbilstosi ienemumiem un viss.Nekadu kreditu. Vienmer bija nauda,katru piekdienu visi 5000 cilvekiem maksajam nelielas premijas un viss bija labi. Vajag dzivot par to naudu ko var nopelnit un viss.
protams
p
ieviesīsim komandekonomiku. Uz priekšu, biedri, visu varu padomēm!
Sudrabu
S
par premjeru vai Finanšu ministru!!!
Ieva
I
A tu lasīji par to cik procentus no tiem struktūrfondiem, dižierēdņi vispār ir spējīgi apgūt? Manuprāt veselības aprūpei bija kādi 30, turklāt laikam taču par remontiem slēdzamās slimnīcās....
fakts
f
Laikam populism. Nu nevar būt, ka Sudraba nezina par ES finansējuma piešķiršanu, katrai jomai - savi fondi. Un nu nekādi neviens Latvijas premjers nevar pateikt - Jou - šito piķi neieguldīsim, piem., darba aizsardzībā vai cilvēkresursu attīstīšanā (lai cik tas arī stulbi nezinātājiem neizklausītos), bet izmaksāsim pensionāriem vai, moška, būvēsim ceļu
ZVIRBULIENE
Z
Ļoti daudz naudas varētu ietaupīt , ja valsts amatpersonas beigtu izmantot dienesta auto savām vajadzībām. Vai kāds nevar to aprēķināt? Un ieviest šajā sakarā visstingrāko kontroli un vainīgos sodīt. Jo tādējādi izdotos ļoooooti daudz ietaupīt.
skolnieks
s
Runāšana - sudrabs, klusēšana - zelts. Sudrabu par prezidentu!
nedrīkst samazināt ienākumu
n
mazaizsargātiem, jo tas vistiešākajā veidā samazinās arī iekšzemes kopproduktu. To vajadzētu saprast cilvēkiem ar ekonomista-finansista izglītību. Vajag ieviest progresīvo ienāk.nodokli kā Eiropas valstīs, tas neskars šo rādītāju tik daudz.
Ieva
I
Par to tabulu pareizi teikts. Piebilstot, ka tādā veidā budžetu taisīt var katrs, kas ir elementāri apguvis ekseli, tāpēc baigā nauda par to nav jāmaksā.
Oskars
O
Ingūna lūdzu labāk MEKLĒ kur noplūst NAUDA un nebūs PROBLĒMAS .......
Ierosinājums
I
Sudrabu par finanšu ministri!
Svins
S
nav politiķiem vīzijas, nav stratēģijas. griešanas princips ir tikai viens - lai cilvēki mazāk bļautu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas