Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Sudraba KNAB nedienās saskata paralēles, taču abus pārkāpumus nesaista

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hugo
H
Apzagties vienmēr būs iespējams, jautājums vai pastāv kontrole kā to konstatēt. Pastāv, kas arī tika konstatēts. Kā jūs zēni varat salīdzināt apzagšanos ar valsts apdraudējumu pasu skandāla lietā?
zvirbulēn
z
Loskutova kungs zin, kam jāuzņemās atbildība par nebūšanām iestādē - iestādes vadītājam. Prezīzāk - Loskutovs zin, kam jāuzņemas atbildība, ja tā iestāde nav KNAB... "Aleksejs Loskutovs uzskata, ka galvenais iemesls, kāpēc lielā valsts iestādē varēja notikt nesen atklātībā nākušais pasu viltošanas skandāls, ir efektīvas iekšējās kontroles trūkums. "Bez efektīvas iekšējās kontroles, kurai ir vairāki elementi, tai skaitā tā sauktais četru acu princips, kā arī ikdienas uzraudzības un periodiskām pārbaudēm tik atbildīgā jomā diez vai var iztikt," teica Loskutovs. Loskutovs arī teica, ka par notikušo atbildība jāuzņemas iestādes vadītājam." P.S. Uzņems ies atbildību, uzņemsies! Vēl jau tikai ziediņi, kad tiks līdz ogām, uzņemsies, turklāt abi, ibo nav jau cita izeja. Vai tiesās abus, tas gan cits jautājums!
Citāti...
C
Neuzņemsies neviens neko. Prokuratūrai pateica: "Iet taisni", viņi arī gāja taisni - pārbaudīja vēl divas reizes VK pārbaudīto. Ne soloi pa labi, ne soli pa kreisi - tikai taisni. Dzelžains "alibi", ko Maizītis jau atbildot pēc NDP sēdes uzsvēra, pat nevienam žurnālistam to viņam nejautājot. Kas pārbauda pārbaudītāju - prokuratūru? Prokuratūra pati. Tur arī viss paliks.
zvirbulēns
z
Tomēr valsts kontroliere norāda, ka pagājušā gadā VK revidēja tikai to biroja darbības daļu, kas attiecas uz valsts līdzekļu izlietošanu. Savukārt Ģenerālprokuratūras atbildība ir uzraudzīt KNAB kriminālprocesu izmeklēšanas darbības, tai skaitā atsavinātās naudas uzglabāšanu. Līdz ar to minētie pārkāpumi nav saistīti. ------- Jā, tā ir godīga atbilde! P.S. Maizīt, ko nu, kas uzņemsies atbildību no prokuratūras puses? Kas sauks pie atbildibas tos prokurorus, kuri neveica savus pienakumus? Ko darīsiet Jūs?
@
@
Tā kā Latvijas parlamentārismam un valdībai visciešākā līdzība ir tieši ar Itāliju, tik mazā valstī kādu palīgu atrast vai nopirkt sev izdevīgā vietā, ko ietekmēt, nebūtu grūti. Puse ar pusi draugos čomojas, vai krogos tup, sīka vienība. Toties kāds ieguvums! Bet Bērziņš stipri pasteidzās ar savu kārtējo okšķera atklājumu, parādot, kas kam ir padots, pēc viņa domām. Lai nu kam shēmas padodas, bet TP līdz šim ir padevušās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas