Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Sudraba uzreiz pēc vēlēšanām vadīt valdību neuzņemtos, taču iešanu politikā neizslēdz

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vilnis
V
Nu kur tad Sudraba liksies? Skaidrs, ka ies politikā!
ddddddd
d
gudrīte, pagaidīs,kad citi izstrēps mēslus.....tiešām glupa bāba.
monitors
m
Tā arī nesapratu, kādā sakarā Diena Sudrabai uzdeva šādu jautājumu. /// Tādēļ, ka Jurkāns teica Dienai, ka īstais SC kandidāts ir Sudraba.
aita
a
Bet vismīkstākie šķēļje un šļešeris - vienas vienīgas tauku pikas un mīkstas atkarājušās miesas daļas, nekā cieta, ja nu vienīgi ar odzes acīm Inessa ir tāda stingra un cieta.
lno
l
ministru kabinets ar mīksto un lidojošo lāci priekšgalā _________________________ Nu saki atklāti: Man patīk Cieti!:) Kas tik nav slavējis, kas tik zadzis, ka tik Cieti!:)
lno
l
Tev labs filtrs:) Redzi tikai to, ko vēlies redzēt:) Revīzijas jāveic tādā formātā, lai prokuratūra var saukt pie atbildības, bez formulējumiem" iespējams likuma pārkāpums, nevar konstatēt, grāmatvedība tādā stāvoklī, ka nav iespējams veikt revīziju u.t.t..
pro
p
Ka Sudraba spēj daudz ko saredzēt un uzrakt, tas ir skaidrs.Un `piedāvājumi` vai vienalga kā tos sauc starptautiskā līmenī ir pilnīgi iespējami. Domāju, ka Sudrabas kundze nepazudīs nevienā nozīmē. Savukārt ņemties ar šo kriminālo bērnudārzu nudien nav viņas sūtība un iespēja realizēties.
karlina
k
Tikai Vienotība! Sudraba lai vēl pagaida savu laiku!
Ieva
I
Droši vien, tikai kāpēc tu nepieļauj domu, ka ministru kabinets ar mīksto un lidojošo lāci priekšgalā dziļi nospļaujas par VK? Es nezinu. Taču redzu ziņojumus, kurus neviens, izņemot ierindas vēlētājus neievēro.
Ieva
I
Kas tikt to Šķēli kopā ar viņa partiju Latvijā nav slavinājis (kaut vai balsojot). Turklāt es runāju par Sudrabu kā revidenti. Nevis kā ministri vai premjerministri vai prokuratūras izmeklētāju, bet kā REVIDENTI!
Ilze
I
Nē, Sudrabai nav jāmūk no žurnālistiem. Viņai vnk jādara to, ko saka Valsts kontroles likums: VK 4.1) ierosina Ministru kabinetam izveidot komisiju Valsts kontroles revīziju rezultātu izvērtēšanai un nepieciešamo pasākumu veikšanai. Par pieņemtajiem lēmumiem un veiktajiem pasākumiem Ministru kabinets paziņo Valsts kontrolei; 4.pants. (1) Valsts kontrolei ir tiesības saņemt Saeimā un Ministru kabinetā izskatāmo normatīvo aktu projektus un sniegt par tiem atzinumus, ja normatīvie akti var ietekmēt valsts un pašvaldību ieņēmumus un izdevumus vai paredz rīcību ar valsts un pašvaldību mantu, kā arī ar Eiropas Savienības un citu starptautisko organizāciju vai institūciju piešķirtajiem un valsts budžetā vai pašvaldību budžetos iekļautajiem līdzekļiem.
lno
l
Savukārt tas, ka pie mums budžetu kāds sastādītu, pagaidām vēl nav manīts, jo tās manipulācijas... _________________________ Lielisku budžetu gan pati Sudraba sastādīja Gundarbērziņa uzdevumā, ko atstāt mantojumā Repšem! Cik mēnešus pagātnē Tava atmiņa velk? Varbūt esi aizmirsusi arī Sudrabas slavas dziesmas Šķēlem?:)
Ieva
I
Ko tad viņai no žurnaļugām vajadzēja mukt prom? Savukārt ja tu domā par paziņojumiem, kas ik pa brīdi parādās, ka tur piesavinājās, tur izšķērdēja, bet tur ir tāds bardaks, ka pat velns ragus aplauzīs....Tās jau nav akcijas, tikai vienkārša realitāte, tāpēc nav ko vainot spieģeli, ja mūlis (šai gadījumā valsts pārvalde) ir greizs....
Ieva
I
Cik var noprast jau no Maizīšan ņaudēšanas: VK nav veikusi izmeklētāju darbu, savukārt prokuratūrai ekonomiskos noziegumus, t.sk. valsts izzagšanu izmeklēt spējīgu prokuroru vienkārši nav. Punkts. Turklāt arī likumi ir tik miglaini, ka funkcijas, ko dara revidents un ko dara prokurors, nav sadalītas. Atšķirībā no citām jomām, kur pilsonis bez jebkādām pilnvarām veikt izmeklēšanu, ja piedzīvo vai redz noziegumu, rikšo nevis uz prokuratūru, bet policiju....
sviests
s
Visu cieņu viņas prātam ,bet, Ingūna,aizejiet taču pie normāla friziera un uztaisiet normālu matu griezumu nevis šitās pelēkas, sirmās pinkas!Kaut kā ļoti neatbilstoši savam vecumam pašreiz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas