Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Sūdzībā laikrakstam Miķelsona sieva skaidro vīra ienākumu deklarāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
juris
j
Kardināli samazinot ierēdņu skaitu un sabalansējot likumus atbilstoši brīvās pasaules standartiem, tiktu atņemti ļoti būtiski ieroči Padlatvijas farsofšiku rokās. Ar kuriem tie nodrošina savu nepārtrauktās visatļautības eksistenci.
juris
j
Jādo tik iekšā. Visiem blēžiem pēc kārtas un pa vienam vien. Latviju tas, protams, vairs neglābs, bet vismaz kāds morāls mierinājums. Nevajadzētu gan šos bandītus turēt cietumā un barot par svešiem līdzekķiem, bet sūtīt mežā vai dolomīta raktuvēs, lai atstrādā savu postījumu. Latviju var glābt tikai vispārēja nacionalizācija, likumu sabalancēšana ar Rietumu pasauli un tikai tad sākot visu no gala, ir iespējas izveidot skaistu valsti. Protams, Padlatvijas farsovščiki, kuri visu savu apzinīgo mūžu ir tikai centušies nokļūt konjunktūras skavās ( tādējādi iedomājoties sev nodrošināt bezrūpīgu dzīvi. Ne šiem zināšanu ne prasmju ), labprātīgi nepadošies. Jo tad zaudēs visu savu dzīves jēgu. Bet tikai ar Rietumnieku palīdzību un samazinot vismaz par 70% ierēdņu skaitu ( tādējādi liedzot vēlēšanās bezatbildīgi atbalstīt savu priekšnieku nostāju un nodrošinot savu ikdienas iztiku ) mums ir cerības... Citādi pašreiz lielā ierēdņu armija nodrošina dilentantiem turpmāko bezrūpīgo dzīvi. Bet, lai pārliecība būtu lielāka, atliek vien paceļot pa latvju ārēm, tur vientiešu, kui varbūt reizi bijuši Rīgā, pietiek. Tie pat jūisminās, kad šos aplaimo parasts krāpnieku dakterītis ar savu ierašānos. Kuru, nez kāpēc, šeit dēvē par prezidentu.
fans
f
Kāpēc vēl ta vecene nesēd. Vēl te slima suņa murgus atgremo.
KAUNS
K
SIEVU AR UZ IĻĢUCIEMA IESTĀDI-KO VĪRU NEKAUNINĀJA VISUS ŠOS KOPDZĪVES GADUS.NAUDA PIELĪP ...
hrju hrju
h
"Salnas" Engurē nevelk uz 04,mlj. Ls, bet iekārtotas gaumīgi
b7
b
Faktiski jau tas īpašums atrodas Abragciemā. Tikai lai Miķelsons nevienam nestāsta, ka to ir pircis par 20k. Kad īpašums tika izlikts pārdošanā, arī es taisījos braukt skatīties, lai gan mākleris prasīja 90k. Vienkārši gribējās redzēt, kas par tādu naudu tiek pārdots. Kad beidzot sataisījos, man teica, ka esmu nokavējis, Miķelsons to jau esot nopircis. Bet varbūt vienkārši apbrīnojamas nokaulēšanas spējas :)
vimba
v
Ja tiesa atzīs par vainīgu, tad varēsiet Miķelsonu gānīt. Bet pagaidām- pagaidīsim... Kā neiznāk kā ar Lisenko, ietupināja, bet tagad jau arā, atjaunoja darbā un nāksies vēl masu mēdijiem atvainoties par goda un cieņas aizskaršanu...
alberts
a
Bet ja jaiegrūž kukulis taka nevar piesieties?Par cik gribu par tk pardodu.
Balandu zupa
B
Varza tik strādā-visādi aizstāvji uzrodas,izskaidrotāji,sievas raud un raksta feļetonus, kolektīvs satraucās, ka priekšnieks ir zaglis un pašus apzadzis utt.Vai tas liecina par normālu valsti?Tas baudīts PSRS laikos-kolektīvs, arodbiedrības,garāžu kooperatīvs,visi zināja cik kaimiņš pa kreisi labs, bet pa labi slikts.Kur mēs dzīvojam,lai taču izmeklētāji strādā un pēc tam arī tiesa.Vainīgs-sēdēs.Nav vainīgs-ej uz visām četrām debess pusēm.Tā kā rīkojas tie , kurus pieskaitu varzai,ir stulbi. Tas tikai vairo pārliecību-VAINĪGS!
alberts
a
Engures novada ,ne viens viev īpasums ir "ļoti interesants",īpasi tie kuri reģistrēti itka uz juridiskam personam,nevis īppašniekiem.Gab]n au pec gadiniem ,ka autinus parrakstis uz personam.
XXX
X
puaro 10:56 Nav skaidrs jautājums pēc būtības - par ko miķelsona sievai jāskaidrojas ar Dienu? === Tāpēc, ka "Diena" izpētījusi apcietināto "Latvenergo" amatpersonu ienākumu deklarācijas un atradusi tajās "caurumus". Skat. publikāciju "Laikraksts: "Latvenergo" apcietināto amatpersonu ienākumu deklarācijas ir "cauras"" (Diena.lv, Ceturtdiena, 1. jūlijs (2010) 07:50)
dadzis
d
Tas taapeec, ka Lailina ir tendeeta uz izraadiisanos. Atceros, kaa vina Francu Liceja vecaaku sapulcee vairakas reizes iipasi uzsvera, ka vini skolai naudinu ir noziedojusi. Un cik loti beernam gribas piedaliities klases pasaakumos, bet vins nabadzins netiek, jo jaaspeelee teniss:))) Lailinai tagad ir gruuti paardziivot kritienu no pjedestala.
vai tad
v
kārtīga vecene dzīvos ar slepkavu
vo vella vecene
v
tik daudz līķu dēļ to naudu, pat platacis izkusa, bet šī tomēr vēl ņaud. Pat līķu inde neņem.
Viesulis
V
Izskatās, ka tur visa ģimenīte varētu nonākt aiz sētas ar dzeloņstieplēm un restēm pie logiem....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas