Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Suiti varētu tikt pie sava novada, būs Beverīnas novads

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bij. trikātiete
b
ļoti laba ideja, jātaisa tik augšā biznesa plāns. Tūristus aizved vispirms uz vienu Beverīnu, tad uz otru, un Brenguļu alus bārā pēc tam visiem jābalso, kura viņiem vairāk izskatās pēc īstās. Un katru gadu vai nu Kauguri, vai Trikāta saņem ceļojošo Beverīnas kausu, kas tiek pasniegts pasākumā ar visām bruņinieku cīņām u.tml.
funktieris
f
Nu ko, tai Beverīnā mēs riktīgi plēsīsimies, jo nevar jau zināt, kur tā bijusi. Trikāta saka, ka pie viņiem, Kauguri atkal, ka pie viņiem. Nu nāksies bruģēt divus ceļus, katru uz savu Beverīnu, ja vien Brenguļi, pastāvot uz savu atrašanos pašā novada viducī, negribēs visu bruģi paturēt sev. Ak, un kur tad vēl trīs brīnišķīgās valdnieces, kas šobrīd pārvalda katra savu potenciālā novada nomali! Nāksies pa tuvām un tālām zemēm meklēt kādu drosmīgu bruņinieku, piederīgu pie bagāta ordeņa, spējīgu piesaistīt finansējumu. Un, nez - kuru no valdniecēm viņš bildinās? Bet, ja nopietni, vēsture patiešām ir vienīgais, kas mūs šobrīd sasaista. Tātad, attīstam tūrismu ar divām Beverīnām katru savā galā un alus bāru pa vidu, kur tūristiem pūtināt kājas.
lasitaja
l
Ka bijusi Amatas novada iedzivotaja varu pateikt- no ta, ka Amatas novadu pievienos Cesim "geografisku apsverumu delj"(!)) nekas labaks nenotiks un tautas aizplushana turpinasies tapat un novads pagrims... laikam jau tapec vajag likvidet, ka pats megina kepuroties:(
Es
E
Ai, ai - Aloja ar Staiceli nekad nav varejusas sadzivot, tagad duuru viinaasana notiks viena novaada ietvaros. zel.
zvirbulēns
z
Rokas nost no Amatas novada ! :)
stdx
s
Skaisti! Tagad deputāti domās arī vietu nosaukumus. Vispār, vajadzētu apsvērt iespēju apvienot Rīgu un Jūrmalu, lai ne tikai suitiem, bet arī korumpantiem ir savas novads.
Putras Dauķis
P
ko visādi gudrinieki 12 gadus ilgi nav spējuši izlamt, to daži pamuļķi pāris dienās grib izdomāt :)
NAV VIENALGA
N
CIK SKAISTI!
snovbordiste
s
Nu atļaujiet taču Amatas novadam palikt atsevišķi no Cēsīm! Tas bija viens no pirmajiem novadiem, kas izveidojās brīvprātīgi, tā tam būs būt un palikt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas