Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

SVA samazinās filiāļu un darbinieku skaitu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Nu kā var nodēvēt par "REĢIONĀLAJĀM", ja tādu teritoriālo vienību kā "reģions" nav un nebūs?!!! Tagad nu jau ir NOVADI un nākotnes projektā ir APRIŅĶI!!! Vai tur augšās tiem deputātiem ar smadzenēm viss kartībā?????????
tk
t
Ja nu ko var uzreiz klapēt ciet, tad tas ir šo kantori. Ar "Koordinēšana" un "uzraudzību" gan jau, ka var nodarboties arī viens cilvēks LM.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Izmaiņas no 2009.gada

Reģionā ap Rīgu tiek apvienotas līdzšinējās SVA Rīgas filiāles apkalpojamās teritorijas (Rīga un Rīgas rajons, Ogre un Ogres rajons) un SVA Tukuma filiāles apkalpojamā teritorija – Tukums, Tukuma rajons un Jūrmala. Apvienotās struktūrvienības tiks pārdēvētas par SVA Rīgas reģionālo filiāli. Rīgas reģionālās filiāles vadība atradīsies Rīgā un to vadīs līdzšinējā SVA Rīgas filiāles vadītāja Vilma Martinova.

Kurzemes reģionā tiek apvienotas līdzšinējās SVA Liepājas un SVA Ventspils filiāļu apkalpojamās teritorijas (Liepāja un Liepājas rajons, Ventspils  un Ventspils rajons, Saldus un Saldus rajons, Kuldīga un Kuldīgas rajons)  klāt pievienojot SVA Tukuma filiāles apkalpojamo teritoriju - Talsu pilsētu un rajonu. Apvienotās filiāles tiks pārdēvētas par SVA Kurzemes reģionālo filiāli. Kurzemes reģionālās filiāles vadība atradīsies reģiona centrā – Kuldīgā un to vadīs  līdzšinējā SVA Liepājas filiāles vadītāja Ingrīda Kužniece.

Zemgales reģionā tiek apvienotas SVA Jelgavas un SVA Jēkabpils filiāļu apkalpojamās teritorijas - Jelgava un Jelgavas rajons, Dobele un Dobeles rajons, Bauska un Bauskas rajons, Aizkraukle un Aizkraukles rajons, Jēkabpils un Jēkabpils rajons. Apvienotās filiāles tiks pārdēvētas par SVA Zemgales reģionālo filiāli. Zemgales reģionālās filiāles vadība atradīsies Jelgavā un to vadīs  SVA Jelgavas filiāles līdzšinējais vadītājs Juris Volostņikovs.

Latgales reģionā tiek apvienotas SVA Rēzeknes un SVA Daugavpils filiāļu apkalpojamās teritorijas -  Rēzekne un Rēzeknes rajons, Ludza un Ludzas rajons, Preiļi un Preiļu rajons, Daugavpils un Daugavpils rajons, Krāslava un Krāslavas rajons, Balvi un Balvu rajons. Apvienotās filiāles tiks pārdēvētas par SVA Latgales reģionālo filiāli. Latgales reģionālās filiāles vadība atradīsies Rēzeknē un to  vadīs līdzšinējā SVA Rēzeknes filiāles vadītāja Staņislava Viļuma.

Vidzemes reģionā tiek apvienotas SVA Valmieras un SVA Gulbenes filiāļu apkalpojamās teritorijas - Cēsis un Cēsu rajons, Limbaži un Limbažu rajons, Valmiera un Valmieras rajons, Valka un Valkas rajons, Alūksne un Alūksnes rajons, Gulbene un Gulbenes rajons, Madona un Madonas rajons. Apvienotās filiāles tiks pārdēvētas par SVA Vidzemes reģionālo filiāli. Vidzemes reģionālās filiāles vadība atradīsies Valmierā un to vadīs līdzšinējais SVA Valmieras filiāles vadītājs Jānis Bērtulis.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas