Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Svētdien svin kardināla Jāņa Pujata 80 gadu jubileju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ēriks
Ē
"Viens no galvenajiem draudiem ģimenei, tautai" un, jā, arī baznīcai ir šādu vecu sagrabējušu paštaisnu, likulīgu sakārņu meli, cenšoties tvisiem pūderēt smadzenes ar pasakām un noliedzot (katoļu baznīcas garā) zinatniski pierādīto.
laila
l
Pievienojos apsveikumiem!
Bo
B
Jā, man ļoti nepatīk reliģija, īpaši kristietība un islams. Un ļoti nepatīk liekuli, tādi kā Pujāts. Esmu paturējies atmiņa Pujāta vārdus, ka bērnus, kuri lasa nepareizas grāmatas, vajag fiziski iznīcināt.
anglosaxis
a
Līdz šim domāju, ka Tu esi gudrāks...
Maija
M
Daudz laimes un stipru veselību!
Kā es redzu
K
šito šlesera pakalpiņu, tā uzreiz aizmirstu par bībelē teikto.
XXX
X
Kardināls Pujats šī gada 21.augustā beidza pildīt apustuliskā administratora pienākumus un kā emeritēts (pensionēts) bīskaps devās pelnītā atpūtā. Ticīgo pastorālo aprūpi viņš turpina veikt Rīgas Sāpju Dievmātes draudzē. === Pareizāk jau nu būtu bijis rakstīt ... un kā emeritēts (pensionēts) bīskaps viņš turpina ticīgo pastorālo aprūpi veikt Rīgas Sāpju Dievmātes draudzē.", jo kalpošana Dievam un cilvēkiem priestera kārtā ir uz mūžu. Nav atpūtas šim kalpojumam. Piekrītu "patiesībā 11:58", ka "Kardināls Jānis Pujats ir NELOKĀMI sargājis tradicionālas kristīgās un latviskās vērtības! Par to viņam gods un slava! Gods un slava arī Jānim Vanagam, kas to pašu darījis luterānismā!"
Pratnieks
P
Lai sie svin pasi sava starp savas dzimsanas dienas un tajas neiesaista godigus, garigi un fiziski brivus cilvekus, kuri ir spejigi milet citus cilvekus, neatkarigi no dzimuma. Nu Smitam un Sleserim bus dzersana par brivu,,,ha, ha,ha,...
Paija
P
Pujāta kunga teicienu, ka sex ir rezervēts TIKAI precētiem cilvēkiem paturēšu atmiņā :-) Tas uz mūsdienu attiecību fona bija pārdroši, bet no sirds teikts :-)
tuks
t
Apsveicu Kardināja Pujata tvitera personu! (;
MV
M
nu gan Diena raksta muļkibas-par prognozēm par konsistoriju-sen jau ir izsludināts ka 20.11.2010.tiks iecelti 24.jauni kardināli,tā kā nekādas prognozes,bet sen jauzināms fakts ar visiem vārdiem un tituliem:D
MV
M
un pat ne tādos jaut.jo kamēr viņi nav vien''ibā,pat rokas spiediens viņiem ir šķelšanas-tātad Dieva zaimošanas atbalstīšana
MV
M
būtu iens ļeģajevs,bet kur tad LELB U.TT.herētiķi? un būtu runa vien par erversijām! tā nav k;ļūdīsanās-bet atklāta-Dieva zaimotāju atbalstīsana koviņs darija.
!!
!
"Tusējas ar herētiķiem"? Vai Tu domā Ledjajevu? Kurš no mums nekļūdas? Turklāt mūsdienās jau visas konfesijas, kas ir vienotas kaut kādā jautājumā - sadarbojas. Piemēram, jautājumā par perversiju legalizācijas apturēšanu.
MV
M
un ar ko pujāts kas tusējas ar herētiķiem un shizmātiķiem labāks par NEW AGE:(((

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas