Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Svētdiena būs viena no pēdējām siltajām dienām tuvākajā laikā

Šīs nedēļas pēdējā dienā debesis klās mākoņu sega, tomēr vietām mākoņi izklīdīs, ļaujot uzspīdēt saulei. Sniegs un putenis turpināsies valsts ziemeļaustrumu daļā, galvenokārt dienas pirmajā pusē, teikts _Diena.lv _laika prognozē sadarbībā ar ziņu aģentūru BNS.

Savukārt vakarā vietām Kurzemē un Zemgalē gaidāms slapjš sniegs, neliels lietus. Gaisa temperatūra būs +1..-1 grāds, jūras piekrastē +1..+4 grādi. Vējš pierims un vakarā iegriezīsies no dienvidiem. Vidzemē un Latgalē līdz pēcpusdienai saglabāsies mēreni stiprs rietumu vējš ar brāzmām līdz 14 metriem sekundē.

Tuvākajā laikā šīs ir pēdējās dienas, kad termometra stabiņš būs virs nulles atzīmes. Turpmāk temperatūra pazemināsies. Pagaidām nevar droši prognozēt, cik tieši auksts Latvijā kļūs, - netālu uz ziemeļaustrumiem no Latvijas gaidāms skarbs aukstums, bet vēl nav skaidrības, vai tas ieplūdīs Latvijā vai tomēr pie mums dominēs siltāks un mitrāks jūras gaiss.

Jau vēstīts, ka meteorologu organizācijas "Accuweather" vadošais speciālists Džo Bastardi prognozē, ka jaunā gada pirmajās 15 dienās ziemeļu puslodi sagaida aukstums, kāds nav pieredzēts pēdējos 25 gados. Līdz šim aukstākais laiks Latvijā janvārī pieredzēts 2003.gadā, kad gaisa temperatūra vietām Vidzemē noslīdēja zemāk par -35 grādiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK


Plašāku laika prognozi svētdienai lasi šeit!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas