Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Svētki izmaksāja 1,8 miljonus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
seņa
s
šodien viss praktiskums tiek mērīts naudā...
007
0
...shitaada izshkerdiba, kad pareksam ir gruuti! Kur palicis praktiskais latvietis?
AL
A
Svētkiem nebija ne vainas, bet salūts nebija domāts cilvēkiem kuri vēroja to no attāluma.
saule
s
Būtu jau bijis skaisti, ja padomātu par nerīga siedzīvotājiem. Citādi izgaismoja to rīgu, tad, kad uz attālākām Latvijas vietām, transports jau aizgājis (satumst tagad agri, bet izgaismojumu iededza vēlu). Līdz ar to lieki iztērēta nauda un laiks, bet bērni skumji, jo neredzēja gaismiņas rīgā. Un nav ko uzbrukt par komentāru, ne visi var braukt ar mašīnu, bet svētku organziētājiem bija jāparūpējas, lai cilvēki redz to skaistumu.... svētki taču tikai vienreiz tik lieli
riga nestaro
r
Lieliems svētkiem atbilstoša tāme. Kļūdu topā iesaku iekļaut Staro Rīga darba laikus. Nekur publiskajā telpā nedzirdēju, ka ir ierobežots darba laiks. Domāju, ka no tumsas līdz gaismai. Izrādās, ka plkst. 23.00 visus lāzerus slēdz ārā. Muicipālie visu nakti sargā, nomas maksa tiek maksāta. Kāpēc nevar darbināt? Es visus darbus apdarīju un 17. vakarā braucu skatīties Staro Rīga. Kāda problēma, visu naktu staigāšu un skatīšos. Atbraucu īsi pirms 23.00.Pa radio visus aicina skatīties, bet kad atbraucu, tad vilšanās... Izrādijās, ka vēl diezgan daudzi vecrīgā bija vīlušies, jo bija plānojuši pavadīt nakti līdzīgi. 4 brīvdienas taču bija dotas.
zvirbulēns
z
Jūs esat Latvijas patriote, kas tic un mīl cilvēkus, var pat droši apgalvot - Jums ir paveicies :)))
@
@
Bija feini. Paldies par gaismu. Varējām to paturēt līdz Ziemassvētkiem. Ļoti nepatika Saeimas priekšsēdētāja augstprātīgā murmulēšana. Tas pamatīgi sabojāja vienu svētku aspektu. Vēl likās smieklīga pārcentība, tulkojot Ilvesa latviski pateikto.
efeja
e
Tieši tā, kā Kiki saka - ļoti daudzi privātie kantori atbalstīja pasākumus svētkus ietvaros.
edf
e
...viss ok, tikai cels lidz Cakstes kapa vietai bija pilniigi aizmirsts un tumsss.... sim naudinas no lielaa bliikshka neatlika...... tautai tagad cienaa saluts...
Kiki
K
tā kā neesmu ārišķību fane, tad pat nepamanīju zvārgulīšu un kareklīšu trūkumu skatlogos. Bet to, ka daudzi privātie atbalstīja neskaitāmus pasākumus bērniem, veciem cilvēkiem un vienkārši savējiem, to zinu gan (īpaši jau lielo talku) - tā kā ir Jums palaimējies dzīvot lieliskā valstī, kur daudzi bez īpašas izrādīšanās spēj būt patriotiski un humāni!
Ingrīda
I
Paldies organizatoriem. Bija gan svētku sajūta, gan sajūta, ka Latvija mums visiem kaut ko nozīmē. Domāju, ka arī ekonomikas problēmas būs vieglāk pārvarēt domājot kaut mazliet pozitīvāk par savu valsti, tātad arī pašiem par sevi.
zvirbulēns
z
Vai tad tādi cilvēki arī bija ? Man savukārt iekrita acīs kas cits, proti, privātie kantori valsts svētku svinībās nepiedalījās, neesmu manījis nevienu ofisu, fasādi, skatlogu, kas būtu noformēts valsts svētkiem par godu.
krišjānis
k
svētki bija skaisti un pacilājoši. par 1,8 miljoniem nopirkts tautas sirdsmiers kādam mēnesim. bet paldies organizatoriem, jo svētki bija izdevušies. :)
Kiki
K
Būtu labi, ja kaut nedaudz pieminētu un norādītu tos privātos, kuri no brīvas gribas ziedoja saus līdzekļus un pa savu naudiņu rīkoja pasākumus valsts svētkos. Paldies visiem tautiešiem!
efeja
e
Šis nu reiz ir gadījums, kad man to nepilno divu miljonu patiešām nav žēl. Ja tā padomā, tas ir nepilns lats no katra mūsu kabatas - tiešām tik ļoti žēl? Un bija skaisti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas