Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

SVF lēmums agrākais jūlija beigās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
veesums
v
" Almunja nepārprotamos vārdos norādījis uz nosacījumu, ka Latvija Eiropas Komisijas aizdevumus nedrīkst izmantot, lai attīstītu savu ekonomiku vai atvieglotu nodokļu nastu, radot jaunas darba vietas - tikai un vienīgi, lai atdotu parādus Rietumu kreditoriem un samaksātu par precēm, kas tiek no tiem patēretas. Šāds "nosacījums" Latviju būtībā nostāda karā zaudējušas reparāciju maksātājas stāvoklī. Ne jau uz to šī valsts cerēja, kad lūdza Rietumeiropas palīdzību, vēloties rietumnieciskot savu ekonomiku." Tas ir citāts no Delfiem. Un varbūt arī labāk, ja nedod.......
gugu
g
Droši vien ir neiespējami panākt, lai mūsu valsts mašinērija sāktu darīt ko derīgu. Pacelsim PVN, ko tālāk?
gm
g
Latvijas izlaupiishana notika arii ar liidzeklju sleepshanu no nodokljiem caur dazhaadiem off-shore radiitiem caurumiem, ko pavisam nesen noraadiiji kaa normaalu Lemberga biznesa praksi. Taadejaadi tika izmantota rietumos radiita, necaurspiidiiga finanshu sisteema, kas ljavaa negodpraatiigiem, augstaakaas politiskaas elites darbonjiem aizpludinaat no valsts simtiem miljonus, tai skaitaa nodokljos nesamaksaato. Buutiibaa rietumvalstu apkcepteeta netiiraas naudas atmazgaashanas sheema. Kur bija SVF, Pasaules banka un citas tik zinoshaas rietumu struktuuras, kad tas viss 20it gadu garumaa briivi notika?! Tas neljaava valstij pienaaciigi daudz investeet tik ljoti nepiecieshamajaa attiistiibaa. Tevis aizstaaveetais Lembergs bija viens no shiis sisteemas piilaariem.
zvirbulēns
z
Nē, nu patiesi prieks lasīt tavus tekstus, doma pareiza :)))
gm
g
"Latvija ir nozagta valsts." --------------------------------------------------- ----- SVF daliibvalstu bankas un bizness finanseeja, sadarbojaas ar shiem nozadzeejiem. Faktiski bija procesa liidzzinaataji, liidzdaliibnieki. Kursh to pateikts SVF? Shis ir preciizi tas briidis, kad SVF jaapieprasa atbildiiba. Vai nu vinji uznjemas savu dalju vainas vai arii vaacaas projaam kopaa ar visu savu agresiivo un cinisko biznesu, kas sevi ciniski deevee par "briivo tirgu". Latvija ir taadaa situaacijaa, ka zaudeet vairs nav ko.
coment
c
Latvija ir nozagta valsts
polis
p
jābūt debilam, lai noticētu prihvatizatoriem Latvijā...labāk ja neaizdos naudo...jo pirtī visi ir pliki un tad lielākas cerības, ka tiks saukti pie atbildības valsts nozadzēji Latvijā
gm
g
SVF ir jaapzinaas, ka Latvijas iedziivotaajiem vairs nav pamata uzticeeties taadaam starptautiskaam organizaacijaam kaa SVF, utt. Latvijas integraacija Rietumu pasaulee 20it gadu laikaa ir beigusies ar to, ka Rietumu politiskaa un ekonomiskaa elite ir mieriigi sadarbojusies ar vieteejo korpumpeeto politisko un ekonomisko eliti, faktiski kopaa ljaavushi izniikt jebkaada ekonomikai, neko neizdariija, lai taada rastos, tai pashaa laikaa aktiivi atbalstiija vispaareeju Latvijas zemes iedziivoshanu krediitu juugaa. Liidz pashreizeejai kriizes bedrei Latvija ir nonaakusi ar rietumu organizaaciju, tai skaitaa SVF kluseejoshu piekrishanu un faktisku atbalstu vieteejo oligarhu un alkatiigu rietumua biznesa organizaaciju atbalstu. SVF buutu jaatbild - kaads gan ir pamats vinjiem uzticeeties? Atvainojiet kaads? Ko Latvija ir ieguvusi no integraacijas briivaa tirgus globaalajaa pasaulee, kuras viena no vadoshajaam organizaacijaam ir SVF? Peec 20it gadiem - sagrauta ekonomika, paraadu juugs uz desmitiem gadu, uutruupes, sagrauta sociaalaa sisteema. Atvainojiet, taads ir sausais atlikums. Novelt vainu uz vieteejiem shoreiz nevarees - Latvijas apazagshana notika ne tikai rietumu organizaacijaam klusi noraugoties, bet ari rietumu kapitaala visaktiivaako liidzdaliibu. SVF ir jaapzinaas, ka Latvija kopumaa ir jaadomaa par uzticiibu vinjiem nevis otraadi.
Muļķis
M
Melo tak tu: vai tad decembrī premjers nebija Godmanis?
fiksais
f
Nauda paredzēta vienīgi un tikai Parex bankai, SVF baidās ka šī tirliņu valdība var naudu nošmakarēt, līdzīgi, kā tā tiek visu laiku vazāta aiz deguna ar tukšiem solījumiem. Valstij labāk, jo šis aizdevums pēc butības tautsaimniecībai neko nedos, drīzāk kādam varbut beidzot radīsies vēlme ierosināt lietu par Parex izzagšanu un pārņemšanu - kā nekā gaisā izkūpējuši 5-6 miljardi eiro!
nodokļu maksātājs
n
Dombrovski, es tev aizliedzu ņemt jebkādu naudu no SVF. Iemāci vispirms savu ierēdniecības eliti taupīgi dzīvot.
Ircic
I
tātad - tautsaimniecībai no tā ne silts, ne auksts. Samaksājam par agrāk noēsto (finansētu valsts parādu), pročus par agrāk aizņemto un nenosegto (segtu budžeta deficītu), kā arī iemetam bankām rīklē vēl kādus desmitus kilo eironaudas. Nu forši! Un tālāk? Kas notiek ar dažādām ražošanas nozarēm? IT?Ienākošo tūrismu? Kādā veidā tiek plānota bezdarbnieku skaita pazemināšana? Sociālā stabilitāte? Kad tās 100 galvas nošķin uz 50?
zvirbulēns
z
Ārprāts, ABC, Tu morgo, kātrā teikuma daļā, teikumā muļķības ! :(((
ABC
A
Vārdu sakot, Godmaņa valdība decembrī mēģināja apmānīt SVF, cerot, ka tur sēž tādi paši antiņi kā Latvijā. Iznāca aplauziens, un Godmanis metās bēgt, tādējādi vēl vairāk apkaunodams Latviju visas pasaules acīs.
Nika
N
Nu bet interesanti - 400 milj.nav iedoti, bet nekas nav noticis

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas