Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

SVF pārskata ziņojums: tuvojošās vēlēšanas ir būtisks risks Latvijā īstenotajām reformām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jukums
J
Jau pirms gada vajadzēja ārkārtas vēlēšanas un citus spēkus saeimā, lai šo murgu pēc iespējas ātrāk izbeigtu. Pašlaik pie varas esošie spēki - gan JL, gan TP nesaka visu taisnību, uz neērtiem jautājumiem vienīga atbilde ir klusēšana. Tā jau pati par sevi ir droša atbilde, ka pēc vēlēšanam mūs gaida kārtējie pārsteigumi. Tāpēc, ja Vienotība velas šajās vēlēšanās uzvarēt, tad reformas ir jaizdara nekavejoties - jau tagad jaievieš progresīvā nodokļu sistēma - to iesaka pat Valūtas fonds, jamaina nodokļu sistēmas struktūra, smagumpunktu pārvietojot uz biezo ienakumiem un, it īpaši - uz viņu negausīgo patēriņu. Jāsak atjaunot ražošanu un aktīvi jasāk tiesāt valsts nozadzēji. Patīkami, ka vismaz tiek mēģināts kustināt kempmajeristu lietu, bet ar to ir daudz, daudz par maz.
dzeris
d
SVF pilnīga taisnība, dažu Latvijas partiju un politiķu bezatbildība ir fantastiska, tagad galvenais būtu lēnām turpināt iesākto, bet, baidos, viss tiks nojaukts taisni TP darbības rezultātā, kas nepārtraukti šantažē un sabotē valdību ar mērķi novirzīt finanšu plūsmu sev vēlamā virzienā un sazvejot balsis ar populistiskiem paziņojumiem. Lielākā Zatlera kļūda un gļēvuma izpausme bija neatlaist šo saeimu pašā krīzes sākumā un nesarīkot ārkārtas vēlēšanas. Noteikti tad šī te TP piektā kolona būtu daudz mazākā skaitā, ja vispār būtu.
Lelle
L
Ja aizdevēji neiejauksies šinī bardakā, šitos zagļus neviens nespēs apturēt...viņi turpinās zagt, kamēr te būs pilnīgi tukša vieta...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

FM interneta lapā publicētie dokumenti

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas