Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

SVF pārstāvis: Turieties pie darba privātajā sektorā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ai
a
šobrīd ražošanas neesot..., bet atnāks investori, kas sāks ražot... b...n,ja 20 gadus nav nākuši no kurienes te tagad radīsies, toč pretīgi visi tie bildē redzamie purni. Latvieši un tie kas te dzīvo nevar, nespēj un nav pelnījuši savu valsti,labāk citu galvaspilsētu un gubernatoru vienalga no kurienes tad nebutu vajadzīgas šitās muļķīgās latviešu un puskrievu puslatviešu partijas,kuras to tikai visas kopā dara,kā kašķējas, dala vēl to, kas palicis no iepriekššejiem, proti, nenozagts,nu re jau vairāk ar nekas daudz nav palics, bet lai varētu turpināt labi dzīvot jāpiekļūst pie pēdējām asinīm - jāpalielina PVN..., lai lielāka straumīte , ko pārvērst eiro un aizdabūt atkal prom... un tā visu laiku...
Viktors
V
"M.Grifits piekrīt, ka patlaban valstī nav ražošanas, taču "atliek nedaudz pagaidīt, un šurp nāks uzņēmēji, kas attīstīs ražošanu"" un šo saka speciālists ekonomikā?! - smiekli nāk, kaut kāds analfabētisks optimists vai proamerikāņu (SVF) demagogs... Jau ar šī brīža nodokļiem bizness knapi velk dzīvību, ja vēl tiks realizēta nodokļu celšana, zemniekiem neatmaksās akcīzi, palielinās nodokļu slogu pašnodarbinātajiem u.c. pasākumus, ko Latvija minējusi vēstulē SVF, gribu redzēt, kāda ekonomika Latvijā attīstīsies??? Vienīgais, ko mūsu valsts gatava darīt - iepludināt naudu komercbanku sektorā, lai tās atsāktu izsniegt kredītus, tikai jautājums, vai pēc visām iepriekšminētajām ekonomikas "reformām" kāds vēl ies prasīt kredītu biznesa uzsākšanai? Un tas saucas "ekonomikas sildīšana"...diemžēl dzīvojam muļķu zemē...
Sprīdītis
S
Lai dzivo Darba vietu Raditaji ! Koncepcija Valsts ir politika, ekonomika un finanses. Kad ir demokratija, tad visi mekle vieglako galu un visi reize. Kad visi reize, tad tiesi tas ari attur no pasa gala, jo gals nevar uznemt visus reize. Tikai pec numuriem un rindas kartiba, ka pie Zila Kalna Martas. Kartibai ir bus but.
...
.
ja, kad valsts sektors beigs zagt, privātais BŪS LABI REDZAMS un paliks. Šitajā komunistu izrakstajā bedrē liekas, ka valsts sektors svarīgākais. Privātais neļauj zagt. Tas komuņagām netīk.
no kurienes???
n
"ŠURP NĀKS UZŅĒMĒJI?" kas tas par izteicienu? tātad - nevis latvieši tie būs, kas attīstīs uzņēmējdarbību, bet kaut kādi, kuri "nāks šurp" no kaut kurienes.
Juse
J
Privātajā sektorā tāpat samazina algas un atlaiž darbiniekus. Nemaksā kompensācijas un algas izdala aploksnēs.
???
?
Nu cilveks ta mus nomirinaja.. gan jau vinas saprot ka tik vienkarsi nav.. partijas kildojas un supo laivu.. Moskali sajutusi vieglu esmu sarosijusies.. biznes to visu redzot doma, labak pagaidisim un Latvija neinvestesim..
zvirbulēns
z
Īsāki sakot- turieties pie biksēm, vai es pareizi sapratu, SVF?
anonīmais šakālis
a
Latvijā ir vairāk kā 55% no algas!
anonīmais šakālis
a
Darba ņēmējiem nodokļi ie ekstra augsti, bet citiem tādu nav vispār, tāpēc sanāk, ka vidējais nodoklis tiešām ir mazs. Latvijas zeme BRĒC pēc nodokļu reformas, bet Kampars kautko murgo par Latvijas īpašo stāvokli, ka progresīvais nodoklis neesot vēlams! Labējais tiešām nozīmē to pašu, ko fašists!
nv
n
Paldies, izlasīju ar interesi.
nv
n
jā, jā uzņēmēji stāv rindā, īpaši šī rinda pieaugs pēc tam, kad vēl palielinās nodokļus. tikai domāju, ka šī rinda pieaugs virzienā NO Latvijas ārā...
I.B.
I
Ja JL valdību PĀRŅEMS, tad labāk būs. Ja "koalīcija" to nogremdēs- tad, skaidrs.
Kaspars Gasūns
K
Piekrītu plakanais un Clash. Būtībā mūsu mašīnbūves-metālapstrādes un elektronikas-elektroiekārtu rūpniecība tieši šajā virzienā arī iet. Ļoti daudzi ražo komplektējošās daļas utml. - mazāks izmaksas, nevajag lauzties tirgos ar mārketingu, mazāki mērogi utt. Attiecīgi gan arī gala produkta uzcenojumu nevar noraut, bet tas atbilst mūsu valsts specifikai. Mums šajās nozarēs ir tradicionāli labas iestrādes. Pats galvenais - paaudze ar inženieriem un zinātniekiem, kas to vēl var pacelt. Kā arī vispār uzskatu, ka tur ir klāt tāda kultūras aspektu saskaņa arī. DB.lv nesen bija superīga intervija ar vienu veci, kas savu ražošanu šeit ir uzbliezis. Viņš ir tāds ideālais piemērs, bet viņam līdzīgo nav nemaz tik maz. Protams, nekas no tā nenotiks uzreiz, tas nebūs viegli, bet nekā neiespējama tur nav... viegli tikai kaķēni dzimst! ;) Manam tēvam kāds norvēģis pāris gadus atpakaļ stāstīja, ka viņam Norvēģijā stāv pa pāris miljoniem iekārtas, kuras neatmaksājas darbināt darbaspēka izmaksu dēļ. Plānoja vest uz šejieni. Tā ka tas lētākais darbaspēks vēl arvien ir mūsu priekšrocība, jo no Ķīnas ir jēga vest tikai tad, ja vajag patiešām lielas partijas un var gaidīt. Ciniķa pareģojumi ir ļoti kategoriski - viņam ir vai nu rūpniecības lielvalsts vai rūpniecības, tipa, vispār nav. Tāds balts vai melns viss. :D Neviens vēl nezina, cik lielā mērā patēriņš patiešām bija burbuļa (primāri Amerikas) uzdzīts, attiecīgi ir pāragri pareģot, ka krahs būs pilnīgs un visaptverošs. Pastāv jau zināms "dabiskais" "neburbuļa" patēriņš. Arī bankas un investori kaut kur to naudu liks - tiklīdz būs pieaugums un parādīsies iespējas nopelnīt, kuras, starp citu, pašlaik ir ļoti lielas un kārdinošas. Un viņiem būs pilnīgi pie pakaļas, ka viņu tautieši vēlas saņemt "attīstīto valstu" algas. Investēs, kur būs atbilstoši priekšnoteikumi. Un mums sliktākais ir nestabilitāte un nekonkrēti biznesa spēles noteikumi, nekas cits nestāv tuvumā - ne nodokļi, ne resursu izmaksas, ne darbaspēks.
Clash
C
Piekrītu tev, jāražo uz profesionāliem to, ka sir pieprasīts, bet kā tirgū tik pat kā nav. Pats nodarbojos ar mūziku un to daudz patērēju arī. Tad lūk, kopš kāda 1985 gada vairāk neražo analogos sintezātorus, bet eBay vecajiem modeļiem jo projām i r nenormāla cena, jo tiem ir daudz labākas skanējums kā digitālajiem, vai semplētajiem rompleriem. Tikai ASV firma Alesis tagad ir uzbliezusi pirmo īstu analogo sintiņu kopš tiem laikiem, un prasa par to 2000 USD, kas ir pieklājīga summa. OK, to nevaram pavilkt, ražojam īstus lampu pastūžus, tiem ir ļoti augsta cena tirgū un pieprasījums, tā ir ekskluzīva aparatūra, tai pat laikā viegli saražojama , jo nekā sarežģīta lampu tehnoloģijā nav. Kur ir mūsu Rīgas mūzikas instrumentu fabrika, arī Radiotehnika šo nišu neieņem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas