Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

SVF pārstāvji Latvijā: Starptautiskā finanšu palīdzība lejupslīdes pārvarēšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaspars Gasūns
K
Toties pakāst (pārdzert?) jēgu, tajās pārlieku daudz lūkojoties, gan var! ;)
Lauku Gurkis
L
Vienīgā neatkarīgā valsts pasaulē ir Ziemeļkoreja. Tai nav ne politisku ne ekonomisku attiecību ne ar vienu, caru ko arī tiek nodrošināta neatkarība :). a.
orups
o
Labāk maksāt 10 vai 20 Ls no pensijas nodokļos savai kopējai kasei jeb budžetam nekā piem.. VIASAT ,kur rāda un nerāda stulbus TV kanālus un pensionāars visu dienu sēž pie televizora un tad tikai pa ārstiem valkāajāās,būtu labāk ikdienu špacīrgangus taisījuši,atslogotu veselības budžetu un paliktu naudiņa priekš nodokļiem.
Dolars vai shekels
D
Neuzticos siem ASV-Zidu naudas pardevejiem. LATVIJA PARADU ATMAKSAS AR SAVU VALSTI UN NEATKARIBU. . Neesiet tik stulbi butami sajusma par so "brivo naudu"
Buba
B
Un kas lai motivētu ( visu rangu) reņģēdājus maksāt nodokļus, ja valsts pārvaldē ( nevis cietumā) joprojām atrodas spečuki, kas tos nodokļus tērēs un kuriem pat dižķibeles laikā zemenes par ls 8 un jāņusiers par ls 11 nesprūst rīklē?
Lelle
L
Vai tad nezini, ka līgums jau noslēgts par tiem atkritumiem? Kas attiecas uz bāzēm, tāpēc jau tās netika darīts Čehijā un Polija, jo Latvija ir stratēģiski izdevīgāka. Es šo info gūstu pavisam citur, nevis masu medijos. Zvaigznes nekad nevar apčakarēt...
master of puppets
m
ASV lielākais sapnis - bīstamos atkritumus noglabāt Latvijā. )) Nevajag tik daudz krievu presi lasīt!
dzeris
d
Latvijas valdība SVf bieži uizmanto kā vainīgo savu nepopulāro lēmumu pieņemšanā, nekādu pensiju samazinājumu SVf nekad nav prasījis, SVf galvenā prasība vēl arvien ir valsts aparāta izmaksu samazināšana un nodokļu politikas maiņa, ko mūsu valdība nespēj īstenot visiem zināmu iemeslu dēļ.
Lelle
L
Vēl piebildīšu, ka šitai Saeimai un valdībai ir skaitītas dienas...drīz te valdīs svešie...pateicoties zagļiem un kretīniem, esam pakakājuši savu valsti...
Lelle
L
Labrīt, Muļķu zeme! Nu ko? Ejam uz totālu bankrotu...Starptautiskie aizdevēji nupat prasa atmāksāt pensionāriem nozagtās pensijas...ar to arī šīs valsts dziesmiņa būs nodziedāta... Tagad taukainie kretīni(Rukss) skraida uz austrumiem, prasot lai Kremlis mūs savāc, bet uz mums aci ir uzlikusi ASV, kuriem gribas te bāzes ierīkot un bīstamos atkritumus noglabāt. Cerams, ka Jevropai pietiks prāta mūs savākt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas