Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

SVF un EK ietur pauzi sarunās ar Latviju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
RUS
R
Ka krievs saka"v semje ne bez uroda"-tie ir tadi pasi "urodi" ka visi fasisti.Krievija vinus vismaz sedina cietumos,bet necel "cinitaju par neatkarigu Latviju"limeni un nelauj atzimet visadus vinu svetkus.Gribetos tomer zinat-ka var "latviesu SS legions"vacu fasistu armijas sastava cinities par "neatkarigu Latviju"-vareja cinities pret krieviem par Lielvaciju, par Adolfu Hitleru,nu bet no kuras puses tur Latvija?Tapat krievu armija bija Latviesu strelnieku divizija.Vini ari cinijas par Latvijas atbrivosanu-tikai no latviesu SS legiona. Ta ka nebrinieties,ka tagadejos Latvijas iedzivotajus visi uzskata par fasistiem,jo vieniga vieta Eiropa,kur bijusie esesiesi var brivi staigat,ir Latvija.
-O-
-
speciāli RUS un Dienas cenzūrai: nazi - watch punkts noblogs punkts org
kāpēc
k
krīzes laikā no jauna jāizsver iespējas dzīvot mierā
smešno
s
ziņu aģentūrās gan lasāms, ka pensiju samazinājumu SVF neprasa. kurš atkal melo?
NERUS
N
Krievijai sūdi vēl tikai briest. Un, protams, lielāki. Otrajā šī gada pusē. Gaidi.
RUS
R
"pukinu"valsts laikraksta vinam nebutu javaimana,tur ,atskiriba,noLatvijas,algu vins sanemtu,bet tava Latvija vinam driz nebus ko sanemt,un lielakoties tadu ka tu ,del. Drosi vien esi titultautibas parstavis no bijusajiem Eiropas vai jenku nacistiem,ka kara beigas aizmuka un tagad ir galvenie dermokrati "brivaja"Latvija un noveda valsti tur,kur vina ir. Labak doma ,ko rita liksi uz galda un vai bus par ko nopirkt bikses- SS legiona forma skraidit apkart drosi vien ir bistami veselibai-kads var nesaprast"cinitaju par brivo Latviju ".
to Uzmešanai
t
Nu ko tu vemj? Nevajag dzert, ja nevar turēt ! Bet ja esi slims, ir iespēja ārstēties pēc pilnas programmas.
kāpēc
k
nezinu, cik JL ir biedru, kā viņi vispār strādā? Kas tur notiek? Vai tā palīdzība, ko viņi saņem no citplanētiešiem, ir mums svētīga? Jāskatās uzmanīgi uz JL pirkstiem... viņiem arī onkas ira
kāpēc
k
raksta tik strupi, lai izrakstās ilgāk. Runa jau būtu tikai par algas vai pensijas samazinājumu, ne par noņemšanu. Pensionāri arī ir cilvēki -- sapratīs, ja tikai JL sekmēsies pareizi stradāt. Un vispār -- neesmu dzirdēis par pašpalīdzības kasēm -- mēs visi bijām pie tās siles; tagad tikai saprotam, ka darba nav, neveidojam paši bet tikai terejāmies. Traki.
UZMEŠANA
U
Vēlreiz: Jautājums, vai Jaunais laiks to apzinās? Ja, jā, tad no viņu puses tiek pieņemts Tautas partijas organizētais priekšvēlēšanu uzmetiens. Jautājums, vai Jaunais laiks spēs dod prettriecienu zaglīgai Latvijas politiskai elitei?
-O-
-
Tev jāvaimanā kādā pukinu valsts laikrakstā, ne šeit.
Uzmešanai
U
Ko ta kā apsviluši uz sili JL skrēja? Vajadzēja līdz pašvaldību vēlēšanām pagaidīt, bet nu gribējās pacaniem, bet tagad pēc pilnas programmas dabūs...
Viskas
V
Jasamazina, jasamazina.....nu tik kladzina!! .Ne mums vini jaklausa, nekaa, lai iet dilles!!!!!!! nu neiedos dos miljardus un???!!! Mazak bazisim Parex cauruma, atrak vares tiesat valdibu par Latvijas izsaimniekosanu ! SVF laikam nemaz nezin cik mazas pensijas ir musu valsti! Taa ka es gribu, lai tiesam neiedod!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzeris
d
Ukraina jau saņēmusi SVF aizdevumu 4,5 miļjardus, bet nav veikusi nepieciešamos darbus, ko solīja, tagad zem lielas jautājuma zīmes nākošo 4 miļjardu saņemšanas no 16 miļjardiem, bet, laikam jau iedos, bet tīri politisku iemeslu dēļ. Un attiecībā uz savu ierēdniecību, kas, liekas, vislielākā Eiropā att. uz kopproduktu, Latvija saistības nepilda. Toties runā pr pensionāriem.
dzeris
d
Ja pietiktu politiskās gribas samazināt ierēdņu un dažādu aģentūru, kontrolieru, padomnieku un citu parazītu skaitu kaut līdz vidējam eiropas līmenim, pie kam nemaks'ajot tiem milzu kompensācijas pie atlaišanas, un palikušajiem nemaksātu algu virs 400 - 500 latiem, tas vien ļautu ietaupīt simtiem miļjonus un nevajadzētu runāt par pensijām.Bet dzird jau tikai dažādas aizbildinājumus un laika vilkšanu, kad vajadzīga konkrēta un reāla darbība, izskatās, mūsu pie varas esošajiem pat pašsaglabāšanās instinkts aptaukojies un izzudis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas