Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Tā dēvētā Sarkandaugavas seksuālā maniaka dēļ cietušas piecas mazgadīgas meitenes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nesaprotu
n
Ja reiz viņš tika tiesāts Ukrainā. 1995.gadā, tad kādēļ Latvijai vajadzēja pieprasīt viņu izdot soda izciešanai? Viņu ne mūžam te nevajadzēja laist atpakaļ!
nesaprotu
n
Es nesaprotu, kā tas var būt, ka par netiklu darbību izdarīšanu ar mazgadīgo, par ko viņu var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz sešiem gadiem, ja par kaut kādu zādzību vai politiķu savstarpējiem maksājumiem (kukuļošanu) var sodīt ar daudz bargāku sodu?
AD
A
Vīrietis jau deviņdesmito gadu vidū par trīs mazgadīgu - astoņus, deviņus un desmit gadus vecu - meiteņu seksuālu izmantošanu tika tiesāts ... un no cietuma atbrīvojās .... Mūsu "humānā" tiesu sistēma.
Anna
A
... pēdējā laikā strādājis par taksometra šoferi ... Brr, ja tā padomā, kādos takšos var gadīties iekāpt.
Gita
G
nu bet Diena gan dzeltena palikusi,....
Dr. phil.
D
Jauks puisis, vai ne?:) `Vienosimies cilvēkmīlestībā! Alleluja!
op5
o
+ šajā gadījumā katru gadījumu jāskata atsevišķi - t.i. ja viņš ir izvarojis vismaz 2 personas un vismaz ar divām mazgadīgajām realizējis un mēģinājis realizēt savas seksuālās tieksmes; kā arī vismaz viena laupīšana; pielietojot vienkāršas aritmētikas metodes(saskaitīšanu) iznāk šādi - no 10 līdz 20 x2 + līdz 10x2 + līz 10 = no 20 līdz 70. vidējais 45 jau varētu būt mūža ieslodzījums attiecīgajam vīrietim. Cerams, ka prokurore savus bērnus var tik pat mierīgi iemidzināt pēc šīs prasības parakstīšanas kā iepriekš. Murgs. Par cik var nopirkt godaprātu?
op5
o
Francijā darbojas šāds likums - ja Tevi notiesā desmito reizi, tad neatkarīgi no nozieguma rakstura tiek piespriests mūža ieslodzījums. Par mazgadīgu bērnu seksuālu izmantošanu (ATKĀRTOTI) vajadzētu piespriest mūža ieslodzījumu bez gariem ievadiem un jautājumiem(protams, pa priekšu pierādot aizdomās turamā vainu). Vai pasaule sākusi griezties uz otru pusi?
ano
a
...vai brivibas atnemsana uz laiku no desmit lidz divdesmit gadiem.Prokurors pieprasa sesus gadus. Izvarotajam,kas sistematiski izvaro bernus,jaunietes,sievietes...nu ziniet,neklustiet smiekligi likumos,cienijamie likumdeveji..
Ieva
I
Neko darīt ar tiem prokuroriem, bet vispirms ar steigu derētu pieņemt lika grozījumus, kas paredzētu iespēju šitādus te pirms ieslodzīšanas vadāt pa ielām ar plakātu kaklā. Un policisti lai sargā, ka uzreiz nenomušī, taču apmētāt ar, piemēram, suņu čupiņām- laipni lūdzu. Un informatīvus plakātus, tiesa pašam ļaujot izvēlēties, kur stāvēt, izmanto, piemēram, ASV sodot dzērājšoferīšus, Zviedrijā ir populāri noziedzniekam braukāt pa skolām un stāstīt, kāds viņš bijis muļķis (parasti gan iet runa par neatļautām vielām), taču visā visumā tādas lietas tiek darītas.
abc
a
Parodija par likumiem (Gogoļa "Revidentā"- par ko smejaties, kungi? -Par sevi smejaties.) - par nodarījumiem likums pasredz mūža ieslodzījumu, bet prokurors pieprasa 6 (!!!) gadus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas