Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Tā ir Latvijas nafta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pilnīgs vājprāts
p
nu ja NEZINU un,ja ŠĶIET, tad neāizņem ēteru!!
cba
c
Ja par šo naftu pašlaik noris tiesvedība, kā komentētājam var ienākt prātā pārdot īpašumu, kurš valstij varbūt nemaz nepieder? Vai točam ir kaut mazākā sajēga, kas ir tiesiska valsts?
Higgins
H
Vai autors nau iedomājies piedalīties konkursā par galveno lomu filmā "Vai viegli laizīt oligarha pakaļu" ...?
loģiski
l
Redziet, lai naftas vads varētu funkcionēt, tajā vienmēr ir jābūt naftai. Neviens tachu neapstrīd faktu, ka naftas vads pieder Latvijas valstij. Cik zinu, tad nafta tur atrodas vēl no PSRS laikiem un ar visu naftu naftas vads nonāca Latvijas valsts īpašumā. Tātad nafta tajā ir valsts īpašums un PUNKTS.
Buba
B
Kārtējais ZZS popgājiens, -angļu valodu nemācīsim, izpumpēsim naftu, sulīgā (t.i. mutiskā) krievu leksikā arī izskaidrosimies.
cony
c
Sandri Točs,toč labāk pastāsti,kad beigsies stipendijas atstrādāšanas laiks,raksti 1.kursa vai sagatavošanas grupas līmenī jau ir.
a šitā?
a
A padomā, ka Lembergs būtu pateicis, ka tev pieder manta 70 miljonu latu vērtībā? Tad arī tu teikttu, ka jocīgi, ka mani tas neinteresē tikai tāpēc, ka Lembergs nepatīk, ja?
Jocīgi
J
Latvija neiegūst naftu, bet savulaik privatizēja PSRS mantu - cauruļvadu, kurā bija nafta
zet
z
Iedomājaties, Jūs pie dīlera nopērkat jaunu Mersi... gadu ar viņu braucat, lejat iekšā degvielu, veicat apkopi, utt. bet pēc tam dīleris Jums saka: "atdod eļļu, kas ir ātrumkārbā un citur, jo to Tu no manis nenopirki". Šeit ir tā pati situācija - nevar nopirkt tukšu trubu, tā darbojas tikai ar bufernaftas palīdzību.
arnolds
a
Nu , vecīt, tiešām dīvains raksts.kas LV kaut kur iegūst naftu? Vai kādreiz valsts ir to pirkusi? Sandri Toč a negribi paskatīties kas notiek ar īsto "latvijas zeltu"-kūdru? Paroc paanalizē kam pieder kas iznomājis un ttt. Kas notiek ar mūsu vectēvu stādīto mežu...kas zāģē un kam tiek dāļāta nauda?Ja tas par sarežģītu aizej uz rīgas domi un paskaties ko dara ameriks ar savu drauģeli burovu....runā ka nevienu pasūtījumu neviens latvietis vairs nevar vinnēt...
nezinu
n
ja gribi kaut ko iegūt , tad par to ir jācīnās ! ..it sevišķi ja tie ir 70 miljoni....šķiet, ka Vienotības sponsori traucē Dombrovskim paust nostāju par šo naftu ....žēl..
KLM
K
Paldies kolēģi. Gods kalpot Latvijai ! Tās ir jūsu metodes. ................................................... ....................................................... Bied ri Toč, vai, godam kalpojot Latvijai, rakstīsiet kaut ko kvēli atmaskojošu par Anglijas Karalisko tiesu, kura pieprasa biedram Lembergam zvērēt par saviem kontiem visā pasaulē? Ja godam kalpojat Latvijai, tad tāds raksts vienkārši nepieciešams, lai, to izlasot, arī citi varētu godam kalpot Latvijai !
Indulis
I
Argumentācija, ka, ja kaut kas ir pa paņemams neatkarīgi no tā, kam tas pieder, tad tas "gluži vienkārši ir jāņem", ir dēvējama ļoti vienkāršā vārdā - zagšana. Tas ir tas, ko autors pēc būtības ierosina.
KLM
K
Latvijas valsts iestādes tikai klusi vēro tiesas procesu, kas notiek starp Baltkrievijas uzņēmumu Družba un uzņēmumu LatRosTrans. ............................................... ............................................................ ......... Jā, biedri Toč, tas noziegums, ja tikai klusi vēro - nu vajadzēja Latvijas valsts iestādēm noorganizēt vismaz ziedu pasniegšanu pirms katras tiesas sēdes LatRosTrans pārstāvjiem...(kā piemēru ņemot biedru Lembergu)
aina
a
Jautajums tik kapec musu balelini valsts mantu izpardeva arzemniekiem sajaa gadijumaa Vitol? Tapec, ka naudu gribeja, daudz naudas iebazt sev kabatas...... pasi pardod, bet tad brec, ka arzmenieks grib visu atnemt..... Nozelojamie rauseji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas