Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Tas klaigātājs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
A.
A
Lasu vienu daļu komentāru un laikam saprotu, kāpēc mums tik slikti iet. Ne jau visi cilvēki pasaulē ir tik samaitāti ar padomju varas iepotēto dubulto morāli! Arī bagātajās un attīstītajās valstīs ir daudz cilvēku, kuri nodarbojas ar labdarību un sabiedrisko darbību, tā sacīt, idejas vārdā. Pirms runājiet un "aplieciet" cilvēku, varbūt aizejiet un paskatieties, cik solīdu, bet nabadzīgu kundzīšu stāv zupas virtuvju rindās. "Dots devējam atdodas" saka latviešu sakāmvārds...
Divkauja
D
Kleinbergs un Štokenbergs zaudēja jo viņiem nebija taisnība. Kleibergs gribēja izmantot Latvijas sarežģīto ekonomisko situāciju savas popularitātes celšanai. Un abi kopā ar to nolīgto ekonomistu, viņi nebija nopietni pretinieki valdības padomniekam Leiškalnam, tāpēc Kleinbergs Leiškalna uzstāšanās laikā par katru cenu gribēja pārcelt uzmanību no Leiškalna uz sevi.
Paldies!
P
Pilnīgi ticu, ka viņa nodomi ir labi, bet svarīgs ir ne tikai saturs, bet arī forma. Latvieši savā lielākajā vairumā ir ļoti ieturēti, lēni un apdomīgi - gan izteikumos, gan darbībās. Kleinberga kunga izturēšanās veids šeit tiek uztverts kā pārspīlēti ekspresīvs, klaunādei un bufonādei līdzīgs "priekšnesums". Domāju, ka turpmāk Kleinberga kunga galvenais uzdevums būtu ģenerēt idejas, bet to izpildi uzticēt citiem.
Malacis!
M
Malacis! Zin kad no zāles ārā jāskrien. Ja būtu sēdējis un cīnījies ar argumentiem , tad par viņu neviens nerakstītu. Bet tagād - pilnas avīzes.
Par ko?
P
Bet par ko viņam Latvijas nodokļu maksātāji maksā pensiju?
nebalsotājs
n
Bet kāpēc viņš savā taisnīgumā bija piepirsis bērnus un invalīdus, kuri ir vēl sliktākā situācijā, nekā vecuma pensionāri? Vai tāpēc, ka tie nav balsotāji?
jo lielāks mākslinieks
j
Latīņamerikā ir lielā cieņā ziepju operas un šovi. Bet tajos, kā zināms, ir nepieciešami dažādi traģikomiski elementi ar pēc iespējas plašiem māklslotu emociju elementiem.
gm
g
"Kam viņam vajadzīga lielāka pensija par dažiem desmitiem latu? " ************ Nezinu viņam vajag vai nē, bet daudziem tūkstošiem pensionāru lielākas gan derētu un tieši par to viņš cīnās! Par to ir runa, ja kāds spēj uzmanīgāk izlasīt. Viņa brālis uz Latvija bez liekas izrādīšanās ir atvedis milzīgas summas, kas ieguldītas Latvijas jauno cilvēku izglītībās. Un neviens no viņiem nesēž privātajās dzīvēs simtu tūkstošu jahtās vai pie Aston Martin stūres. Viņi izvēlās ar savu naudu atblastīt izglītību un cīnīties par pensionāriem. To varētu kaut mazliet novērtēt. Kaut arī šaubos, ... reizēm ļoti pat šaubos vai latvieši to spēj. Kāds - varbūt... bet .... nu ja....
aptaurēts
a
Nu aptaurēts - nekur viņam nav bijis pa prātam: visur tik zagļi un blēži. Kur tad viņš ņēma naudiņu - īpašumu viņam Latvijā diezgan. Izmanīgs sakārnis - nesen atbraucis Latvijā un tik daudz sev īpašumu iegādājies. Kam viņam vajadzīga lielāka pensija par dažiem desmitiem latu? Uz citu rēķina izsist vairāk, kaut vai viena gada laikā. Fui!
k
k
labāk ar indiāņiem būtu kokus stādijis, pilnīgi pānprātīgs bļauris
(S)pindzele
(
Ideālists ar aizraujošu mūža gājumu.:) paldies par rakstu!
Lelle
L
Nu ko lai saka?! Viņam taisnība! Vislabak man patika teiktais LTV 100 panta, ka par dzīvnieku mocīšanu un mērdēšanu bada pie mums pat liek cietuma, bet par tautas mērdēšanu badā likuma nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas