Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Taupības dēļ Valsts prezidents uz NATO samitu dosies ar komercreisu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
elektorāts
e
Valsts prezidenta institūts mums uzskatāmi ir pierādījis, ka no tā Latvijai nav bijis nekāds labums, tikai notērēti miljoniem lat, miljoniem nodokļu maksātaju nauda, kura tik ļoti nepieciešama tautsaimnecībai, ekonomikai... (citāts) vai neliekas, ka arī par valdību un Saeimu šobrīd nav sakāms tas pats - tā pa lielam...
es
e
biznesa klasē vai ekanomiskajā?
Paltraku Vilis
P
Taupības dēļ vajag braukt ar ričuku.
zvirbulēns
z
Valsts pārvaldei, varas institūcijām ir jādod kopīgs ekonomisks labums. Varas institūtiem jānodrošina izaugsme un kopīgs labums. Valsts prezidenta institūts mums uzskatāmi ir pierādījis, ka no tā Latvijai nav bijis nekāds labums, tikai notērēti miljoniem lat, miljoniem nodokļu maksātaju nauda, kura tik ļoti nepieciešama tautsaimnecībai, ekonomikai. Līdzekļus, kurus tērē prezidentam, neatpelna šis varas atzars, un tādēļ viņš ir lieks un atmetams. Prezidents Latvijā darbojās kā haosa radītājs, kā politisko spēku samēra jaucējs, kā zirneklis burkā. Un nelaime faktā, ka tas maksā milzīgu naudu.
Manga
M
Vai Lilita arī ir oficiālajā delegācijā? Nevar taču būt, ka šitā spindzele mājās paliks! Vajag tak dibināt draudzīgas attiecības arī ar NATO.
izbijis valsts patriots
i
Mums taču ir arī ,,VINNIJS,, gaisa balons ,var iznākt pidzīvojumiem bagāts ceļojums Naudas ziņā vispār ietaupījumi būs milzīgi+ vēl reklāma.
elektorāts
e
Bet varbūt patiresais iemesls ir nevis taupība, bet iespēja nekrāmēties ar žurnālistiem, kas vēl kautko ne tā atspoguļos - ar viņiem tā pat kā ar bitēm - nekad neko nevar zināt... visu koredz, visu ko uzrok, visu ko noklausās - un galvenais kladzina pa pasauli vispirmām kārtām tos nesmukumus, kas pasprukuši...
Viskas
V
Man skiet, ka vispirms majas darbi japabeidz un lidz tam visas celosanas jaatliek! Jo jegas no tadiem samitiem nekadas!
elektorāts
e
No varas absolutizācijas viedokļa protams, ērtāk, būtu ar divām, nevis trim varas institūcijām... Bet ši brīža situācijā tas būtu baisi - koalīcija, kas pilnībā diktē visu, valdība ar vadāmu saeimu, kuras priekšā ir DAUDZE(!!!) ... Kaut gan - tik un tā ir baisi.. TOMĒR DAŽREIZ ZINĀMS LABUMS IR - KAD STARP TRIM ZOBRATIEM IEBIRST KĀDA NEPAREDZĒTA PERSONISKU AMBĪCIJU VAI NEAPDOMIBAS DIKTĒTA DRUSKA, NO MALAS KĻŪST REDZAMA APARĀTA KORUMPĒTĪBA (BOJĀJUMS)
-)
-
Paldies.
fuxy
f
Kurš tad teica, ka Lilita nebrauks līdz?! Te jau rkstīts, ka tikai žurnālistus neņems....
Kukanols
K
Tas Lilitai buus smags trieciens!:))
klans
k
Tas ir vienkārši šausmīgi.
zvirbulēns
z
Taupības dēļ, veselā saprāta un loģikas dēļ no Satversmes būtu svītrojami visi panti, kas paredz prezidenta kā institūta darbību, preizidenta esošos pienākumus nododot Saemas priekšsēdētājam. Latvija ir parlamentāra republika, prezidenta institūts te lieks. :)))
wtf
w
wtf!!!! kapec prezidenta kancelejai butu jasaka si zina?! tapec, lai atmazgatos par varkardienas "jaunumiem"??? es gribu, lai beidzas pr attaisnoshanas un prezidenta kanceleja saka lietas, ka man - latvijas pilsonim, sobrid ir svarigakas - ka prezidents, ar specigu mugurkaulu, var vadit valsti pareiza virziena.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas