Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Tautas partija aicina veikt totālu valsts iestāžu atalgojuma auditu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kukainis
k
Izlasīju virsrakstu, nodomāju - kāpēc 1.aprīļa jociņi šodienas avīzē?
ai ai
a
Ministrs vienkārši grib saņemt vairāk! ministram tūkstošus, ko saņem valsts sekretāri vai padomju locekļi, bet tiem tad attiecīgi mazāk. Pēc manām domām visus vajadzētu nolikt uz bibliotekāra algas, lai pierāda savu patriotismu, kā to tagad pieprasa no visiem zemākajiem valsts pārvaldes darbiniekiem un dienējošajiem (algas iesaldēt vai samazināt, prēmijas nē, pabalstus nē, atvaļinājumus bez vidējās darba samaksas izmaksāšanas utt.) Kāda motivācija var būt lai strādātu savu darbu, ja tagad arvien nāk gaismā iestādes un atsevišķas personas, kuras peldās valsts naudā?
Com
C
Šai ziņai tiešām ir vieta pie anekdotēm. Kad pirms pusgada par tieši šāda audita nepieciešamību ar idiota neatlaidību runāja gan Jaunais Laiks, gan Sudraba, gan paši ierēdņi, Slakteris murkšķēja, ka to nafig nevajag, nav jēgas, tas ir stulbi... Nu, un arī nav šaubu, ka ŠĪS idejas pamatā ir tas, ka budžeta zāģis jau sāk skart ielikteņus un nepieciešams pierādīt, ka viņi ir baigi vajadzīgi valstij.
Rasmuss
R
Tad, kad Kalvīša premjerēšanas laikā arodbiedrības prasīja totālu atalgojuma sistēmas auditu visās valsts institūcijās, TP klusēja jeb laida muļķi - to grūti izdarīt, lielas administratīvās izmaksas, trūkst kapacitātes utt., utt. Tagad nu sasparojušies! Kas tad nu, iekšlietu Marekam kapacitāte lielāka kā alpīnistam Kalvītim?
wasp
w
redziet draugi LR ir kādi pāris tūkstoši cilvēku, kas nepārtraukti sašust par valstī notiekošo, raksta savus komentārus un t.t.es sevi arī pie tiem pieskaitu.Bet apstājaties..padomājiet..jums neliekas ka mēs kādus 8 gadus jau rakstam un sašustam?Nu rakstīsim vēl un sašutīsim..nu un..bet piemēram bijušie komjaunieši vārtās naudā un ņirdz par mums, kā lūzeriem un krustojumā ar jaunu BMW mūs pagrūž malā...Tā ir ..tā ir patiesība un mēs visi to zinam. Ko darīt..redziet valsti dibināja gudri un patriotiski cilvēki un mums katram rados ir kāds kas ir veidojis LR.Loti vienkārši ir jāveido īsta tautas( piem tēvijas) partija.Bez freibergām ulmanīem pauliem un citiem gaišiem cilvēkiem.Vienkārši vajag cilvēcīgu vienkāršu iniciatīvu..nu piemēram.es zinu ja M.Kosteņecka teiktu..dibinam, tad momentāli būtu simti..Tātad vajag izdomāt kā "paraut" līdzi cilvēkus..kaut kādu bezmaksas saitiņu varētu kāds uztaisīt...bez ptriekšniekiem un lokomotīvēm...Un tagad padomājiet kas notiks, ja tas izdotos...mani laikam nošautu..
sise
s
lai veic paši savu auditu. Tad, kad ictas partijas Saeimā nemitīgi to piedāvāja, TP konsekventi balsoja pret!!!
J.Biotops
J
Vai tad šai ziņai nebija vieta humora sadaļā? Lai nu kas to ierosinātu, bet....TP!? Vēl gan vajadzētu arī valsts iestāžu FUNKCIJU auditu, bet ko darīt ar visādām VAS?
Mja ...
M
Tautas partijas valde nākusi klajā ar aicinājumu veikt «totālu valsts iestāžu atalgojuma auditu,» par ko šonedēļ lēmusi Tautas partijas valde. --- Kurš tad to sistēmu izveidoja un visiem spēkiem balstīja????!!!! Tak laikam jau ne TP biedri sēž tajās padomēs un pēc tam žūkšņiem vien ziedo savai partijai???
pamodušies
p
Atjēgušies, kad reitings - 2,9% Nožēlojamie liekuļi!
Nu ko...
N
Sen bij laiks! Un cerēsim, ka pārskatīs arī...
KLIENTS
K
KĀPĒC NOTĀRS VEICOT VALSTS DELIĢĒTU DARBU VAR PELNĪT 15 000 LVL MĒNESĪ UN VĒL PRASĪT PALIELINĀT PAKALPOJUMU SAMAKSA, TAS IR, VĒL VAIRĀK REĀLI NOKĀST JEB REKETĒT IKVIENU KLIENTU.
Econ
E
Es gan beidzot veeleetos, lai tiktu veikts totaals Latvijas privatizaacijas procesu un peedeejo 17 gadu publisko liidzeklju "aprites" audits (attieciigi analizeejot triis lielo A veikto darbiibu likumiibu), korupcijas kanaalu "totaals audits" utt., bet laikam veel nav pienaacis iistais briidis, bet gan jau pienaaks, izskataas, ka tik ilgi nebuus jaagaida, citaadi te "neimiteetu" taadu "aktivitaati" un neizskatiitos tik "nobijushies" visur, kur vien paraadaas. Latvijas iedziivotaajs tomeer nav nabadziigo AAfrikas valstu manipuleejamais paarstaavis, jo pa shiem gadiem ir maaciijies klaat, zjeel tikai, ka pilsonji nenobalsoja par Saeimas atlaishanas iespeeju, jo tas buutu mainiijis speeku sameerus Latvijaa.
jā jā
j
Protams, ka nekas nesekos, jo TP nemaz nav tik izdevīgi, lai kaut kas sekotu. Tādā auditā atklātos tikai tas, ka tieši TP ministrijās algas ir vislielākās. Žēl, ka tajos laikos, kad biju amatpersona, nekādi nesanāca pastrādāt TP ministrijās. ir pietiekami daudz valsts iestāžu, kur ir tiešām liels darba apjoms, liela atbildība, bet algas mazākas par skolotāju algām.
dzeris
d
Kas traucēja agrāk to darīt? Kam adresēts tas aicinājums? Kārtējais populist. gājiens, kam nekas nesekos.
jā jā
j
Nu ko var cirst par kaut kādām ierēdņu armijām, kas balso par TP?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas