Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Tautas partijai jāizšķiras, kuru no attīstības ceļiem izvēlēties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Visu mīļotā tautas partija, Jūs esat pati pilnība un nekas Jūsos nav jāmaina. Atliek vienīgi izgatavot jaunu nozīmīti - ar divām mammītēm, nolikt arjergardā Legzdiņu, kurš vienu pirkstu rāda ZZS - otru Jaunalam Laikam, un, UZ PRIEKŠU !
???
?
Kautkā nedzird galveno - kurš attīstības ceļš būtu izdevīgs Latvijai,kā valstij.Runa iet tikai par izdevību partijai. Vai partijas uzdevums nav kalpot savai valstij? Vai tikai ceļš kā nonākt pie siles partijas biedriem.
Dīzels
D
ceļš ir viens uz kapiem.
spunde
s
rādās ,ka viņi dzied "Dievs , svētī Latviju!". Tā jau ir zaimošana no viņu mutes.
Uzmanieties...!!
U
Lasot ,secinu, par visiem komentāriem.... Kaut izput Tautas partija -- tā kā viņas šefs Šķēle izputināja Latvijas pārtikas uzņēmumus...:))
/
/
aizdomigi...
Tā, lūk!
T
NRA steidz apliet konkurentu un varbūt šai apjukuma brīdī pārvilināt . Stabilu varu NRA laikam saprot ar Lemberga varu.
Ceļa rādītājs
C
Es zinu, kādu ceļu jaizvēlas TP. Tai jāizvēlas skuju taku!
Vuarzazi
V
Bijusi koalicija (TP, ZZS, LPP/LC, T+B +LNNK) noveda Latviju bankrotaa. TP tur ir ipasha atbildiba sakot ar 51% inflaciju 4.5 gados turpinot ar pensiju apcirpshanu... Godiga politiskas atbildibas apzina novestu TP pie partijas likvideshanas.
endevior
e
No NRA pārdomām Bet tagad par darījumu, kas sevī slēpj tik daudz jautrības, ka, izmantojot pašas Dienas agrāk iedzīvinātās klišejas, var uz līdzenas vietas radīt kārtīgu burlaku stāstu. Diena tiek pārdota laikā, kad mediju koncerniem neklājas viegli, turklāt pavasara pusē atklātībā nonāca 2008. gada uzņēmuma finanšu pārskats, kas iezīmēja teju divu miljonu lielus zaudējumus. Šogad nebūs mazāk, tāpēc zviedri rīkojas pragmatiski – viņu intereses šeit ir saistītas tikai ar biznesu. Kā ārvalstu kapitālistiem viņiem visai maz uztrauc pašas Dienas politiskais svars, kā arī darbinieku likteņi. Turklāt, ja kādas slēptas intereses Bonnier pietuvinātajiem partneriem šeit Latvijā ir bijušas, tad tās jau sen ir realizētas – starp citu, visai bezkaislīgi izmantojot savā rīcībā esošo mediju resursu, par ko tā sauktie Latvijas mediju eksperti izvairīgi klusē. Dienas redakcionālā politika tikai šīs avīzes pirmsākumos bijusi saistīta ar valsts interesēm, vēlāk šie uzsvari mainījās par labu globalizācijas un personiskajām ambīcijām, kur pašmāju politiskais lauks ar Dienas kapli tika ravēts pēc principa – jo sliktāk, jo labāk. Stabila vara Dienai vienmēr ir traucējusi.
gm
g
Domaajot par TP Latvijai ir jaadzieda senaa Credo dziesma .... "Viņa nemācēja piedot It neviena nieka Un es paliku bez bēdām Un es paliku bez prieka Tur aiz mākoņiem ir saule Tur aiz mākoņiem ir viss Un es nesaprotu kurš ir Nozadzis mums debesis "
endevior
e
šķēle atgriezīsies, lai kā to arī kāds negribētu, tikai uz ko liks jaunais krievu izcelsmes tranzīta biznesa laikraksts diena. Vai tik nav kāda saistība ar ostas pilsētas opozicionāriem???
andy
a
Kamēr par galveno uzstādījumu būs "politiskā pretinieka atrašana" nekas neuzlabosies. Kam gan vajadzīga partija kuras vienīgais mērķis ir pašas pastāvēšana?
gm
g
Es nezinu - smieties vai raudaat par TP?! Valsts gandriiz izputinaata, sabiedriiba nezin kaa iziet no kriizes, valdiibai ar visiem speekiem jaadomaa, kaa glaabt valsti, buutiibaa Latviju, bet ...... TP atrodas taadi, kuri domaa, ka jaturpina muuzhiigaa savstarpeejaa kashkjeeshanaas - "Tautas partija (TP) kļūtu par partiju, kas spēj demonstrēt stingru stāju un spēku un kuras politiskais pretinieks ir Jaunais laiks (JL)". Tragjiski. Pats briesmiigaakais, ka partijas vadiiba to nespeej apjeegt un atljaujas to vispaar apsriest kaa varinatu. Un tad veel briinaas par vispaareeju naidu.
Gedeons
G
Pa skuju taku!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas