Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Tautas partijas ekonomikas konference būs 29.augustā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
marziasha
m
Segliņš 28.07.09 : « progresīvais nodoklis ir sociālisms ar komunisma iezīmem » : Francija, Šveice, Vācija… esot komunistiskas valstis/ var but seglinš nepareizi paskaidroja savu viedokli bet viņam ir zinama mera taisniba jo ja peļnas nodoklis ir 15% tad kada jaga IR UZNEMEJAM maksat 9%,23%,24,09% no darba algam ja uznemei var visem savam stradniekiem bez iznemuma noteikt minimala algu bet parejas piemaksas veikt no pelnas no kura tika samaksata valsti 15% nodokļi šada gadijuma visas nodokllu slogs tiks piemerotas tikai stradajošiem valsts iestades.
Vuarzazi
V
Segliņš 28.07.09 : « progresīvais nodoklis ir sociālisms ar komunisma iezīmem » : Francija, Šveice, Vācija… esot komunistiskas valstis…
KLM
K
Uzstājās Slakteris - nothing special piebalso Kalvītis - jā, septiņi trekni gadi ! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - vētraini aplasi (bet plaudē vien paši un radi)
tara
t
Es domaaju, ka shii konference vareetu buut pamats tam, lai tie TP ierindas biedri, kuri nav sasmeereejushies beidzot atbriivotos no Kalviisha, Slaktera, Seglinja un visiem paareejiem tautaa tik labi paziistamiem "varonjiem". Ja shii partija spees attiiriities (arii no vecbiedriem), taa vareetu ieguut otru elpu. Domaaju, ka TP ierindas biedri sho konferenci var izmantot nedaudz citaadi, kaa to ieplaanoja pasreizeejaa TP vadiiba.
mur
m
Labākajā gadījumā atstāstīs kāda "ārvalstu eksperta" virspusējos komentārus. Šitiem tik spriedelēt padot!
mur
m
Incanti, kāds būs taustāmais rezultāts. Nē, jau zināms - apstiprinās zināmas tēzes, ka vajag naudu.
....
.
Nu jociņi!, 17.08.2009 15:53 67.pants. Kadastrālo vērtību bāze ir kadastrālās vērtības aprēķinam nepieciešamo vērtību raksturojošo datu kopums — bāzes vērtības un korekcijas koeficienti, kas, pamatojoties uz nekustamā īpašuma tirgus datu analīzi, noteikts kadastra objektu grupai vērtību ziņā nosacīti viendabīgā teritorijā — zonā. 68.pants. (1) Kadastrālo vērtību bāzi apstiprina Ministru kabinets. No jauna izstrādāto kadastrālo vērtību bāzi apstiprina līdz katra gada 15.jūnijam. Kadastrālo vērtību bāzi reģistrē Kadastra informācijas sistēmā. (2) Kadastrālās vērtības aprēķinam apstiprinātā kadastrālo vērtību bāze tiek piemērota no nākamā gada 1.janvāra. (Ar grozījumiem, kas izdarīti ar 14.02.2008. likumu, kas stājas spēkā 18.03.2008.) Šitās jaunās vērtības tak var tik attiecinātas tikai ar 2011.gada 1.janvāri. yes, 17.08.2009 15:55 smieklīgi, ka kadastra vērtības vēl tagad atbilst uzpūstajam spekulatīvajam burbulim, vēl tiko kārtoju zemes grāmatas ierakstus. Protams, ka tās nesamazinās un turpinās kāst no cilvēkiem pēc spekulatīvajiem trekno gadu cenrāžiem. Nožēlojami! un es lai cienītu tādu valsti pārstāvošus ierēdņus un valsts aparātu! Un tad vēl nav kauna runāt par amoralitāti un nodokļu nemaksāšanu. skaidrs, 17.08.2009 15:56 šo pārskata jo grib ieviest dzīvojamās platības nodokli, ko itkā svf pieprasot to yes, 17.08.2009 15:59 Par šitām cūcībām laiks Satversmes tiesā griezties, jo Nekustāmā īpašuma valsts kadastra likums šādu ierēdņu un politiķu patvaļu nepieļauj. Palasiet likumu saitā likumi.lv tam skaidrajam, 17.08.2009 16:01 Tas jau ir nokavēts, jo vērtības saskaņā ar likumu nākošajam gadam var mainīt tikai līdz 15.jūnijam! Viss pārējais ir TM bezkaunība! Seglīns no TP laikam likumus nelasa. Lelle, 17.08.2009 16:07 Tas VZD Gatiņs K. taukpurnu TM ministrīti nu gan ir apčakarējis, iesniedzot novēloti šādu projektiņu ar tik stulbiem cipariem. Bet to taukpurniem vajag, redzēs kā Valsts kancelejas mamzele šo nejuridisko krupi norīs un pagrūdīs JL premjerītim parakstīt nelikumīgus MK noteikumus. Cirks ir sācies.
alfons
a
Kāpēc jūs Tā ņirgājieties par TP?
dympy
d
Ivadreferāta tēma: zinu, bet neteikšu, lasa Slakteris. Kafijas pauzē Kalvīša konsultācijas.
KLM
K
Uzskatu, ka TP ar savu profesionālo komandu spēs rast jaunas idejas valsts izvešanai no krīzes ---------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ -------------------- Oblīgāti spēs izvest no krīzes vien laicīgi nopērciet uz priekšdienām jaunas vīzes ---------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------------------
Dainis Trulais
D
tikai Tautas partija zina īsāko ceļu uz tuneli
sorry!!!!!!!!!!!!!!!!!
s
...tikai ''sarkanā tepiķa'' vietā...vajag noklāt ''skuju taku''!!..(šai interešu grupiņai..kura sevi dēvē par ''partiju'')...
Zutis
Z
Katra partija varētu rīkot - KATRA SAVU Ekonomikas konferenci, tad varētu salīdzināt, kurai tā lieta sanāk vislabāk.
Zaķēns
Z
Pārspīlēti lietišķa un "neitrāla"informācija par TP un tās biedru dzīvi.Nez vai tautu tā varēs nomierināt.
Lauku Gurkis
L
Piekrītu, ka tikai ar TP profesionāļu atbalstu, Latvija spēs atrast izeju no kleptokrātiska un iekšējo patēriņu vērsta ekonomiskā modeļa. Žēl, ka LV vēlētāji nedeva iespēju TP to izdarīt aizvadītajā dekādē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas