Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Tautas skaitīšanā internetā aizpildītas anketas par 288 746 iedzīvotājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ja
j
Naudas izšķērdēšana tā ir !Vajadzētu boikotēt!
Bezdievis
B
Jūsu dati jau sen 100 reizes ir nonākuši valsts informācijas sistēmā. Sākot jau ar Jūsu piedzimšanu iedodot personas kodu, tad izglītību, tad pases iegūšanu, auto vadītāja apliecību, nekustamā īpašuma iegādi u.t.t. Tie visi ir valsts dati. Tautas skaitīšana ir tikai, lai vēlreiz noprecizētu kādos apstākļos reāli dzīvo un kur aizmigrējis vai emigrējis. Un vēl, Jūsu dati ir gan jūsu telefonoperatoram Lattelecom, gan LMT vai Tele2, Bite, gan kredīt devējam, gan visām bankām, kuros jums konts, apdrošināšana, pensijas uzkrājums, gan darba devējam, gan Maximas atlaižu kuponam, loterijām kurās pieteicāties u.t.t. visur, kur kādreiz esat aizpildījuši jebkādu anketu. Tā kā tagad baidīties, ka valstij nonāks 101.reizi jūsu dati ar noprecizētām niansēm (Tautas Skaitīšana vēl jo projām ir galvenais statistikas rādītājs par Latviju) ir maigi izsakoties - muļķīgi. Pie tam, Eiropas Tautas Skaitīšana paredz administratīvo sodu līdz 250 Ls par nepieskaitīšanos. Tik jautājums, vai mūsu valsts piemēros šos sodus.
neta
n
vienkārši, cilvēki netic, jo neredz nekam jēgu, jo viss tiek izlemts ārpus tautas līdzdalības, netakarīgi no piedalīšanās, protestiem, balsošanas utt vienīgais kā protests pret notiekošo šajā valstī atliek atstāt šo valsti, ko ļoti daudzi jau sapratuši.
?
?
Tas ir negaidīti labs radītājs, prognoze bija tikai ap 10%.Un par kādiem datoriem tu te fantazē?
Oskars
O
Tas ir ļoti slikts RĀDĪTĀJS ar tādu tehniku jau sen vajadzēja katram Latvijas iedzīvotājam būt GODĪGAM un šeit vismaz IZPILDĪT savu PIENĀKUMU , jeb vairāk iedzīvotāju Latvijā NAV . Kam paliks tie sagādātie DATORI ????? Kāpēc mana tauta ir stulba ,kad jābalso tad NEIET,kad jācīnās lai atkal nomainītu VALDĪBU nekustas,PARTIJU zagļus IZSAIMNIEKOTĀJUS NEAPCIETINA ,saskaitīties NEGRIB no kā mana tauta BAIDĀS.......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas