Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Tautas skaitītāji pieķerti nelegāli nodarbinot intervētājus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bReksis
b
Klasisks gadījums kā mūsu žurnaļugas uzpūš ziloni no mušas! Noauditējiet JEBKURU firmu ar mērķi piesieties, atradīsies trejdeviņi iemesli no kuriem vismaz 90% nebūs ļaunprātīgi! Kladzināt par to televīzijā gan izskatās pēc politpasūtījuma. Tas kārtējo reizi vienīgi parāda, ka pērkamākā pakalpiņu daļa ir žurnaļugas. Labāk būtu uztaisījuši sižetu kā tagad ar VIDa atbalstu žuļiki reketē uzņēmējus, ka joprojām mēģina kaut kā sisties uz priekšu - uzraksta VIDam kļauzu, ka ir nodarbināti bez līguma un tad sēž uz kakla, kamēr saņem savu otkatu ķepā. Uzņēmējs ir pats vainīgs, ka mēģina kaut ko darīt.
Bezdievis
B
Tas turpināsies tik pat ilgi, cik jūs ignorēsiet vēlēšanas vai arī citas pilsoniskās aktivitātes. Ir arī otrs variants - diktatorvalstīs neko sliktu par varu neizlasīsiet un visi dzīvo "laimīgi"!
Bezdievis
B
LNT sadarbojas ar PLL (AŠ2). To jau var redzēt no tiem raidījumiem pirms Vēlēšanām un tendenciozajām ziņām.
jumors
j
Jā, jā , bet kura tautas skaitīšana notikusi bez brīvprātīgajiem? Un ja katru šādu gadījumu sauks par nelikumību? Būs atkal tāds pats murgs, kā ar degvielu zemnieku traktoriem.
Trigger
T
Lai Gfk neticētu, pietiekama jau viņu sadarbība jau ar Vienotību, kur nu vēl LNT.
nlo
n
ja pareizi atceros, šĪ Gfk firma pēc bija iesaistīta Vienotības pirmsvēlēšanu kampaņā ar "pētījumu" , kas patīk labāk - Dombrovskis vai Urbanovičs. Kaut kā "sanāca", ka šie tie vislabākie.
Trahtenbergs
T
mums valsts apzagšana kļuvusi tik poppulaara , ka nebriiniišos ja ta atklaas arii valsts kancelejaa ... pie mums pirmaa vietaa ( noziedziibas rangu tabulaa) korupcija un valsts izzagšana , otraa mafiozaas darbiibas
aritmētika
a
Kas gan ir 2000 latu sods pret 3 miljonu pasūtījumu...
Ups!
U
Ar šo te kompāniju regulāri sadarbojas LNT. Vēl viens iemesls, lai nevienam no viņiem neticētu.
VID darbiniece
V
Pēc šādas informācijas Gfk jau rīt būtu jāierodas VID pārstāvjiem un jāuzsāk pilnais audits.Ja uzņēmums ir maksājis algas aploksnēs, tas rada aizdomas par naudas "atmazgāšanu". Ja Gfk vienkārši ir apkrāpis darbiniekus, tad lieta ir skatāma tiesā.
arsts
a
Ja tas ir fakts, ka ir notikusi nelegala darbiba tad sim uznemumam ir janonem licence si darba veiksanai un ta ir jasoda ar vairaku milijonu latu sodu.
Tomule
T
Kaut kas traks, visur un visa Latvijas valsts parvalde vienas bledibas, krapsanas, melosana, zagsana, korupcija. Cik talu viss ta turpinasies? Kad, beidzot, Latvija saks iznicinas zaglus, korumpantus politikus, ministrus, ierednus?
Blūmnetāls
B
Šito kantori piesedz Jaunais laiks, Jaunups u.c. Viņi mierīgi var turpināt strādāt , piesegums nodrošināts.Un galvenais, ka JL ir vienīga '"godīga" partija, kas "cīnās" pret korupciju..:)))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas