Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

TAVA joprojām nav atguvusi naudu par Solimas SPA video

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Komentārs
K
Bet protams, ja kāda valsts struktūra ir TIK vāja visos aspektos, kam pieskaras, tad viņas darbu kāds (Paši zināt, Kas) ar veiklu dažu miljonu manevru var nostādīt pavisam neveiklā vietā. Ar to es, protams, domāju Live Riga. Lai kā gribētos iebilst pret 'ļooooti daudz ko Raudošā Zēna daiļradē, tad šajā gadījumā pretējām nometnēm ir nopietni jāpārdomā savu darbību efektivitāte.
swe
s
Kads varbut zin ieteikt, vai un kur var so video interneta noskatities?
no malas
n
Man arī patika tās Skype skaņas kautko fonā, ķuik ķuik, ķuik... man domāt, ka tur vajadzēja visus 50 taukšķus dot par tādu ģeniālu piegājienu! :))
Bins
B
tadas samazgas ar solimu par humoru nesauc
smakovka
s
nu bliin,latgalju meiča izsitusies naudiniekos, nebija viegli iemacities latviski, i ne visai izdevās, i tagad visi grib lai angliski vervelē, nju nav tak tie gadi vairs babiņai.. lai tak labak rožu kroni skaita
Jēpītis
J
Šo vajadzēja PLL pozitīvisma kampaņai.Nemaz tik liela summa nav, miljons ietaupītos,pārējie aiz smiekliem atstieptos.Varētu Saeimā sēdēt vieni paši.
Linda
L
latvian švicerland... jū vīl stārt dēr jōr.... :):) patiešām smieklīgi, arī neko ļaunu nedomājot....
Ozons
O
Dažiem humors asociējas tikai ar otra cilvēka izmēdīšanu
trai it
t
mašrūms in ze wūd!
ELIZABETE I
E
... patika arii ... savs riitam ... savs vakaram ... :)) !
ups
u
žēl man tā patika,norēcos ne pa jokam
pro
p
AD 16:53 Ja šis videomateriāls ir tik jautrs, vai to nevar kaut kur publicēt sabiedrības izklaidēšanai šajos grūtajos gados. Nasing spešl taču nebija nemaz tas sliktākais humora objekts. --------------------------------------------------- --------------------------------------- Jā, materiāls tik tiešām [bija] bezgala jautrs. Vajadzētu vēl tai personai samaksāt honorāru par klauna cienīgu uzstāšanos, kas izraisa smieklu lēkmes un apdraud elpošanas sistēmu. Un, protams, darīt plašām masām atkalpieeejamu (ja vien nav saglabājies YouTub''ā). Atšķirībā no Mārketinga speca 18:11 nedomāju, ka tur bija kāda koncepcija. Smieklīgākais jau bija/ir tieši tas, ka dāma runāja tā, kā viņa patiesi runā...
YL
Y
Karjēriste un kampēja. Specāliste dienesta stāvokļa izmantošanā.
Mārketinga eksperts
M
Klips ir ļoti izdevies! Pamēģiniet kaut ko tādu nofimēt vēlreiz? Neviens režisors gribēdams to neizdarīs. Domāju ka Mairita ir ļoti interesants atradums un nejauši uztaustītais sižeta žanrs varētu tikt attīstīts arī citiem Latvijas produktiem. Spriežot pēc publikas atsaucības, šis klips ir vairāk kā izdevies un ikviens mārketinga speciālists jums apstiprinās, ka nav nekā labāka par labu un veselīgu humoru reklāmā. Tāpēc ir ļoti dīvaini, kāpēc tik paniski tiek noķengāta šī reklāma un Mairita. Vai ar Misteru Bīnu arī tas tā notiek? Drīzāk te ož pēc labi noorganizētas konkurentu atriebības un vēlmes savākt šo reklāmas budžetu citai aģentūrai, tai vietā lai turpinātu ekselenti atrasto uzrunas valodu, kas neļauj pat kājās nostāvēt no smiekliem gan letiņiem gan ārzemniekiem. Manuprāt šis ir ļoti rupš gājiens no dažu mūsu ļautiņu puses. Atopieties, nēsiet tik ciniski, aprobežoti un iekapsulēti. Māksla vienmēr ir eksperiments, kaut kas jauns un pārsteidzošs, jeb vai mums vajag atkal to pašu ko vienmēr, uzsildīto, noplicināto vakardienas zupu?
Petrovka 38
P
solima ir vienkarsi apguvusi lidzfinansejumu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas