Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

TB/LNNK atbalsta jaunus nodokļus, valsts iestāžu parādus aicina pārstrukturēt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
budzis - namsaimnieks
b
Zīle: "nekustamā īpašuma nodokļa bāzes paplašināšanu no nākamā gada" ------------- Lēnām pa tiltu! Ja grib piemēroties Rietumu standartiem vienā galā, tad tas jādara arī otrā galā -- Izīrētaju-Īrnieku attiecībās. Manā mājā dzīvo "irnieks", kurš nemaksā īri. Ar pašreizējiem likumiem es varu mēģināt viņu izlikt caur tiesu, bet tas vilksies mēnešus vai gadus, un tas man maksās tūkstošus advokātam.. Nevar arī prognozēt ko tiesnesis izlems. Jabūt taisnīgam pret visiem.
riņķī apkārt
r
Izskatās, ka TB/LNNK no "vecajām" varas partijām ir pirmā, kura ir sapratusi pērien jēgu un sāk ar prātu laboties. :) ŠIs solis ir jānovērtē. Kaut neliels, taču pāris balsi tomēr klāt tam koalīcijas spārnam, kurš ir spiests, tai vietā, lai strādātu - apkarot oranžos. Sevišķi tas ir svarīgi pirms budžeta pieņemšanas.
Aivars
A
TB-LNNK vienmēr ir bijusi laba ekonomikas politika (savulaik bija arī burbuli bremzējošie pasākumi) - bet - pirmkārt - tas netur Batjku svaru un otrkārt - tā tomēr ir margināla etnisko interešu partijiņa. Saprātīgi ļaudie varēja taču atrast citas partijas, kur izvērsties.
poters
p
TĒVZEMEI UN BRĪVĪBAI šie svētie vārdi pieder tautai nevis kādai batjkas grupējumam
suņa d.
s
TB, lasieties prom no skatuves. Izcūkojāt nacionālo ideju, pa 15 gadiem. Nav ar jums aršana. Kāpēc? Tāpēc, ka materiālās intereses jums galvenās. Paskatieties uz saviem biedriem.
OK
O
Jālikvidē, jaāpvieno ministrijas! Līdzekļi radīsies. Būtu interesanti zināt kādas nodaļas izveidotas ministrijās, ko tās dara un par ko atbild. Un kāds no tā visa labums valstij un tautai.
pedants
p
piedodiet, jau izlabots
pedants
p
pārstrukturēt, nevis pārstrukturizēt
Tā, lūk!
T
Pilnīgi pareizi. Vajag saprātīgi un konstruktīvi strādāt. Vienojieties visi pārējie, lai TP vienreiz pastāv pie ratiem.
REPLIKA
R
si TB/LNNK (vairak gan Ziles virzita) pozicija ir pareiza. LIdz sim Latvija no kapitala pieaguma un dividenndem maksaja 0. par NI, kas stav tukss ari tuvu 0. Nebus vel vairak jasamazina algas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas