Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

TB/LNNK biedē ar krievvalodīgo nākšanu pie varas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Alfs
A
Jā krievi uzvarēs, bet ko jūs- tēvzemieši esat darījuši Rīgas un Latvijas labā? Pildījuši savas kabatas un tādi dobeļi tikai baurojuši.
tak jau >
t
Tieši otrādi - VISU LAIKU IR BIJUŠI POZĪCIJĀ - un vēl drusku no kontrabandas biznesa arī - bez kādām nacionāla rakstura problēmām barojušies :P
kur gallaicīgi tomēr
k
atkal KRIEVI NĀK ! ................ lēnā solī, uz Rietumu robežu poģļjadivaja, vispār jau ietm ne nāk, bet - ko darīt ..... citu trumpju ta nava - neteiks tak, ka brigmaņa komunisti vai godmaņa valūtas fonds nāk - kas ta baros saimes lutaušus !
daunitis
d
Jāāā... Izskatās, ka latviešiem patiesi nevajag savu valsti. Nevienam jau nevaid smadzeņu mazliet patīt filmiņu atpakaļ un pagudrot , vai tēvzemieši kādreiz ir bijuši reālā pozīcijā, t.i. parlamentārā vairākumā. Rīgas mērs nekad nevienam nepatiks, jo sevišķi, ja žurnālisti mazliet parūpēsies par negatīvo publicitāti. Tāpat, kā tas aunu bars, kas TF dibināšanas mītiņā bļāva , ,,Lai dzīvo prezidents!'' PSKP Latvijas nodaļas ideoloģiskajam sekretāram. Dažus mēnešus iepriekš šis tautas elks gan dziedāja dziesmiņu par ,,latvie;su buržuāziskajiem nacionālistiem''. Latviešu tautas analītiskās spējas un atmiņa ir šausmīgi švakas. Tas arī novedīs pie tautas izmiršanas. Iesaku paskatīties lugu ,,Indrāns''. Mūsu bāleliņu pašreizējā mentalitāte ir ļoti labi atspoguļota.
skolotājs
s
Par TB vis tas tā ir,bet tāpēc aiz dusmām jau nav jāskrien balsot par krieviem. Bez TB ir arī citas latviešu partijas.
Pičuks
P
Un kāda X pēc, Tovarišč Jarlik [Mr. Birk!], Tavi kolēgas tik ilgi tusēja ar Aināru? Tad, kad Tu, Mēr, sākis braukt ar sabiedrisko, arī parunāsim....
Kauns .
K
Birks nosauc ,ka latvieši varētu būt Rīgas nodevēji. Vai tad viņi paši Rīgas Domē nav tie ,kas nodevuši Rīgu ,bezatbildīgi saimniekojot,tērējot valsts līdzekļus,kas tiek iekasēti no tautas , pa labi un kreisi. Piemērs tilta būve. Viņi ir pierādījuši,ka viņiem nekas nerūp,kā vienīgi piebāzt pilnas savas kabatas . Naudas kāre viņus vada,un silta vietiņa,kur var kāst naudiņu. Savējie jau pierādījuši sevi,kā negodīgus darboņas.
sers
s
jā nu ta sanaca, ka latvieši paši izsaimniekoja savu valsti un tagad 100% zinu, ka krievi būs poie varas, tas nozime pilnigi viss krievu valoda , nekaunigie krievu pardevēji varbūt latviešiem pat preci nepardos. Bet neko nevar darit tēvzemieši ļoti daudz parūpējas , lai tā notiktu
Māra
M
TB ar saviem "batjkiem" veiksmīgi nogremdēja nacionalo ideju Latvijā. Krievi paliek krievi un Latvija viņiem nerūp pēc definīcijas. Bet jūs esat daudz pretīgāki, jo jūs esat nodevēji.
Skonto
S
Domāju, ka vienīgā izvēle ir SCP, PS un JL. ja viņi vēl paziņotu par koalīciju, domāju ka atbalsts būtu vēl lielāks. Mēru tad no viņiem varētu virzīt Kristovski. Tāpat viņam ir no latviskām partijām vislielākais atbalsts. Latvijas Faktiem neticu. Tur tiek aptaujāti arī nepilsoņi.
Reālists
R
Birks ar savu varzu protams ir pēdējie rindā uz Rīgu. Labi, vēl sociķi ar Dinēviču priekšgalā. Taču Saskaņas centrs arī nav nekāda izvēle. nemaz nerunājot par Rubiku, kas ir viņu rindās. Uz Saskaņas Centra balsīm turējās visa Rīgas domes koalīcija ar Birku priekšgalā. Pateicoties koalīcijai + SC balsīm tika iebalsota koncertzāle uz AB dambja, Dienvidu tilts un citas visas cūcības, kas notika šajā sasaukumā Rīgas domē. Būtībā SC ir tikpat atbildīgs par visu, kas tur notika. Tāpat sēdējā Brīvostas padomē un citās padomēs. Tā ka domājiet, ļautiņi, domājiet. Jau tagad Krievija paceļ balsi, ka Latvijas iedzīvotāji izsaka vēlmi pievienoties Krievijai. tas tiek apspriests pat ES līmenī. Kāpēc Latvija ir novesta līdz tādam kraham? varbūt tāpēc, lai vieglāk varētu pārdot Krievijai? TB/LNNK protams nav izvēle, jo būtībā viņi ir tādi paši -pārdevuši Abreni un Latvijas tautu.
muahaaha
m
TB/LNNK biedē, ka turpmāk zags krievalodīgie nevis latvieši. kāda skāde dažam! :))
zigis
z
Par Sleseru pilniga taisniba.Nekada zina vinu par meru nedrikst!!!Tapat ari TP !!!
Q
Q
... un godu.
Q
Q
Tēvzemieši no jums TB, viltvāržiem, atškīrās ar tikumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Rīdzinieki mēra amatā vēlas Ušakovu un Šleseru

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas