Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

TB/LNNK deputāti iebilst pret plānoto finansējumu satiksmei un veselībai nākamgad

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
actiņa
a
manuprāt tas ir labi, ka kāds to, prasa, bet visticamāk jau valdība neizrādīs interesi
agents
a
Man žēl jūs jo nākamajās vēlēšanās jūs neievēlēs:(
Leksi.
L
Tēvzemieši par kuriem šos divdesmit gadus esmu balsojis, lūgtu paklusēt, jo vairāk es, un daudzi turpmāk vairs nebalsosim. Vismaz partijas agonijas laikā esiet vīrišķīgi un savaldieties ar apsurdiem prasījumiem. Tas jūs neglābs. Jūsu partija, kā citas, kas sevi dēvē par nacionālam, esat būvētas uz plustošām smiltīm. Nacionālo kārti jūs izmantojāt savus partejisko mērķu sasniegšanai. Uz doto brīdi, nav nevienas nacionāli konservatīvas partijas, tās klasiskajā izpratnē, kas iestātos par Latvijas kā nacionālas valsts izveidošanu, kur latvietis savā tēvu zemē justos piederīgs un vajadzīgs, ar savu valodu un kultūru. Visi akcenti tiek liktu uz kosmopolitismu, amorālismu (pederastiju un izvirtības citās formas) un latviešu integrāciju visā krieviskajā. Rīgas dome pat nolēmusi uzstādīt pieminekli Puškinam ,kuram ar Latviju nebija nekā sakara. Tanī laika, tādas valsts, kā Latvija vispār nebija un Puškins nav bijis šajā guberņā. Bija tikai krievijas cara guberņas statusā apgabals. Šodienas latvieši sajūsmā par šo pieminekli. Attopieties kosmopolīt
J-J
J
mzgd precīzi izteicās. Vai tad TB sēž parlamentā lai stāstītu to, kas pat kaimiņu Vovam ir skaidrs? Tēvzemieši! Kad būs problēmas atrisinājums? To, ka Latvija ir mēslos līdz ausīm sen jau visi zin.
Draudzene
D
Rozentāle draudēja, ka visi mirs, ja viņa nedabūs 45. milj. Nez ar ko draudēs Gerhards? Ar jaunu nodokli airbaltic glābšanai?
Draudzene
D
Rozentāle vairākas dienas runāja par to, ka visi mirs, ja viņa nedabūs 45 milj. Nez ar ko draudēs Gerhards? Ka tiks ieviests nodoklis airbaltic glābšanai?
niknais
n
Es un mēs visi kopā iebilstam pie tam pret jebkuru samazinājumu... Taču izlemt, kurai sf' erai naudu atņemt, var tikai valdība nevis katrs diletants "no malas". Šie pseidopatriotu iebildumi ir tikai tāda tukša gaisa dzesēšana, kura robežojas ar ļaunprātīgu gumijas stiepšanu. Beidzot tas būtu jāsaprot arī vispatriotiskākajiem politiķiem !!!
mzgd
m
man šķiet, ka pat kaimiņu Vovam, kurš no korķa nenokāpj jau otro mēnesi ir pilnīgi skaidra situācija valstī un fakts, ka naudas nav. Līdz ar to ir pat grūti iedomāties, kas ir TB/LNNK populisma adresāts. Laikam tikai kāds, kuru nepazīstu un kurš dzīvo paralēlajā pasaulē.
dudū
d
Tie visi ir diskutējami skaitļi, viss darbs pie budžeta jau vēl priekšā. Bet runājot par TB/LNNK - tie vienmēr ir bijuši "ķēdes vājais posms". Viņu aizmuguriskā sadarbība ar TP ilgst jau gadiem ilgi. TP pati nevar atļauties gāzt valdību, tad nu meklē izpildītājus.
dzeris
d
Tad, pie reizes, kā valdības partija, bija jānāk ar priekšlikumiem - uz kā rēķina tad to naudu rast, nevis populistiski muldēt. Vispār, jāsmejas - TB izrāda rūpes par latviešu tautu. Drīzāk jau, par savu reitingu. Latvieti, neuzraujies atkal uz TB aģitāciju! Latvieti, nepadodies Batjkām un Lakučiem!
kauns par valsi
k
Tas gan ir liels prieks, slimnīcas jau tā bankrotē, bet viņi vēl vairāk naudu ņem nost.
foršais
f
Ak tad ar tēpīšiešiem tepisti kopīgu valdodu atraduši un tie būs tie ļaunā laika patiesie uzmetēji. Tēpīši atcerējušies savu uzmetēju garu, malači. Vilks kažoku maina, bet dabu ne.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas