Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

TB/LNNK: laiks pārejai uz izglītību tikai valsts valodā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
filozofs
f
es jau pr to sen deklareeju , ka izgliitiibas sisteema šai jautaajumaa ir aplama no biiviibas atguušanas , ja deportaaciju jautaajums buutu kustinaats pirms iestaašanaas Eiropaa , kautvai probleemu liimenii , tad manupraat te nebuutu neviena nenaturalizeeta krieva , izņemot dažus simtus kuri pulceejas veteraanu beerees...
zvirbulēns
z
Krievu skolas, kura finansē valsts un pašvaldības jālikvidē, šis solis nokavēts jau gadus desmit. Protams, jāveic krievvalodīgo nepilsoņu deokupācija.
filozofs
f
naak veeleešanas un krievu kaarti šie stulbeņi turees vienmeer , kaapeec tikai saukļi un nevis darbi? vienkaarši , nostraadaa sauklis , vecenes nobalso a vairaak neko nevajag , ko tad izspeelees naakošajaa reizee ?? žiidu kaartis nederees , taatad tureesies pie vecajiem iestraadaatajiem .... krievi naak... jaasmejas , viņi jau te visu laiku , idioti, kur tad stulbie teletuubiji bija , kad gaaja polmika par izgliitiibas reformu , ne viens teikums par krievu skolaam , kautgan tad ar to vajadzeeja saakt , Griinblat kad atnaaks krievs un tev iespraudiis tad arii vari breekt no tiesas...
art
a
"DEKOLONIZĀCIJA" ir jā veic visu pilsoņu galvās kas spēj ko tādu uzrakstīt. nacionālisti=ekstrēmisti=fašisti. ar savām rasēm un latvisko "tīrību" nevar dzīvot kā uz vientuļas salas!!!
art
a
agoniskā histērija, kas piedevām sasaucās ar priekšvēlēšanas populismu. 18 nacionalisti "cenšas" integrēt neLatviešu. un kāds rezultāts. politiksi ekonomiski un kautkādā ziņā sadzīves līmenī plaisa ir tik liela starp latviešiem un citiem ka bail. kapēc vispār ir vajadzīgi šietie mazie apmaksātie vēlēšanu rakstiņi?! nu nevar un nemāk šie tizleņi paveikt to ko sola!!!
Rudīte
R
Visupirms jāveic ir DEKOLONIZĀCIJA, lai attīrītu mūsu Latviju no parazītiem, kas teb ieperinājušies jau vairākus gadu desmitus
Elena
E
Pamodaas! Tas butu pilnigi normali, tikai bija jadara jau sen. Tagad izskataas pec veco vavuljotaju pedejaa salminja, lai tik noturetos kreslos. Starp citu, Visu Latvijai pirms kada laika jau vaca par sadu projektu parakstus - nez kur toreiz bija tie TB gudrinieki ar savu atbalstu?
lūriķis
l
Piekrītu , PSRS tādus spundēja psihenēs,ja muka tad atšāva bēgot.
Cēsinieks
C
Kurā viduskolā ir jāmācās 16 gadus?
jautrais
j
... pajoliņu bars...ja neko sakarīgu nevar izomāt, lai iet cūkas ganīt... bet,.. tur arī vajag prātu ...šamie nepavilks
Andrievs
A
Vai kāds Izglītības ministrijā ir parēķinājis, cik nodokļu maksātājiem izmaksā 2 paralēlu izglītības sistēmu uzturēšana?
Terorists
T
Nav gan nācies dzirdēt kad pasaulē būtu tāda prakse par valodas nezināšanu iztaisīt par pretvalstisku elementu un izsūtīt no valsts. Jautājums jau ir cits,vai viņi grib zināt valodu un tur nu tas ir katra cilvēka individuāla pieeja. Un visi man pazīstamie krievi runā gan latviski gan krieviski un saskarē man nav bijušas nekādas domstarpības. Bet šeit jau ir tikai un vienīgi TBLNNK vecais jājamzirdziņš ceļam uz Saeimu labi zinot kad šis viņu jautājiens tā pat negūs dzirdīgas ausis. Un to kad lielās mātuškas nauda cirkulē arī neatkarīgās Latvijas politiskajās aprindās to zin pat mans suns,kur nu vēl labi domājoši cilvēki.
xxx
x
skolas vair nemacis krievu un vacu valodu?
Dolārs
D
Pareizi. Ja kāds grib svešvalodā mācīties, tad lai meklē privātskolas, kas to nodrošina. Nekas nav dzirdēts par valsts apmaksātām spāņu skolām Amerikā, kur meksikāņu izcelsmes imigranti varētu mācīties savā valodā. Vai tādām pašām hindi vai puštu skolām Londonā. Vai arābu skolām Francijā.
Человек
Ч
Зачем раскачивать лодку? Чтобы удержаться у власти? Собственные интересы дороже мира?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas