Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

TB/LNNK: likvidējot ministrijas, jābūt skaidriem ieguvumiem un zaudējumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
======
=
TBLNNK vaid un gauzas, un filozofe par ministriju efektivitati, TBLNNK bija iespejas paradit sevi visus sos gadus, tas netika darits. TAGAD VAIRS NAV KO VAIDET, VALSTS IPASUMI IR JAPARDOD KAUT VAI PA LETO JO UDENS SMELAS MUTE. Par ministriju reorganizaciju ari nav ko vaidet tas ministrijas tik un ta nekad nav labi stradajusas, tapec nekada liela skade nebus.
valdis i
v
Tēvzemieši ir politiskas prostitūtas, Zīle arī, lai kā negribētos to uzskatīt par notikušu faktu. Sarosās tad, kad sajūt, ka tūlīt var nostumt nost no kormškas, vai tad, kad parādās iespēja iegūt lētu popularitāti. Nu ir pavisam čau - pēc daudzu gadu impotentas locīšanās elektorāts ir noticējis, ka viņi tiešām neko nevar un ka nacionālo ideju viņi nenes, tātad jēgas no TB nav. Īsi sakot TB zvaigzne ir norietējusi un tagad gribi negribi jāpievēršas pamatbiznesam, t.i. kāju paplešanai par naudu. Diemžēl šajā sfērā konkurence ir tik asa, ka pavecām un nekoptām miesām nav nekāda seksapīla, ja nu vienīgi pilnīgi pervertu cilvēku prātos. Par laimi tādu ir nospiedošs mazākums.
Gints
G
... un lai nelikvidētu, skaidram saprātam.
drakons
d
Vienīgais zaudējums - no padomēm izmesti Straume un Jakrins.
Rockstock
R
"jāizvertē ieguvumi un zaudējumi" nozīmē, ka jāveic pilnais funkciju un atbildības sfēru audits, kas droši vien ilgs kādu vismaz pusgadu, audita rezultāti iespējams neko jaunu arī nepateiks, bet galvenais laiks būs novilkts, sabiedrībai aktualitātes jau būs citas un varēs baroties pa vecam. starp citu, pamanījāt, ka pēdējā laikā vārds "kapacitāte" ierēdņiem pie siles īpaši populārs? :-) Arī skriešana pilnā ātrumā kaut kur dzirdēta, ka tik nav tas pats kas gāzes pedāli grīdā? :-)
dzeris
d
TB atkal bikses pilnas, ka no siles kādu neatstumj! Galvenais ieguvums - ietaupīsies līdzekļi un, pats galvenais, mazināsies birokrātija un uzlabosies valsts pārvaldes kvalitāte, tagad kaut ko saskanot ministrijās - katrs zina, kas mēģinājis. Un vēl, tā ka laikam jau no šīs te valdības vaļā netiksim, tas būtu kaut minimāls, bet solis uzticības atgūšanai un parādītu, ka tiek darīts vismaz kaut kas, kas jau senvisiem bija skaidrs, ka jādara, izņemot, laikam valdību. Skaidrs, ka būtu labi sākumā neatkarīgs audits utt., bet ir jau acīmredzami liekas ministrijas, par aģentūrām nemaz nerunājot, un samazināt ierēdņu skaitu par trešdaļu, lai atbilstu kaut Lietuvas līmenim, tas būtu normāli, un visas Zīles uzskaitītās problēmas ir atrisināmas.
ezis
e
tad kad muusejie sak runat par " jaizvertee ieguvumi un zaudejumi" tas normala valodaa noziimee : mums ar caljiem jasadala galdi.Jeb prieksh mums ,ka shie neko vel nav sapratushi ,rullee tik talaak.
baķka
b
a gģe moja doļa
paregis
p
Likvidējot ministrijas ieguvums ir acīm redzams-zūd daži zagšanas atbalsta punkti.
eglīte
e
Kad balsoju par TB man par šo Ziles domu graudu vajadzēja nopietnāk padomāt.
PaPa
P
Varbūt vācies prom no Latvijas....
alias
a
Baķkas kabatas partija sāk uztraukties, ka pazaudēs vietu pie siles? Jā, tas būs traki!
valdis
v
nu redzi tikuši pie varda var kautko pateikt darit jau nav jadara un ari nav jaatbild no vanckara sola ka būšot ,piedzimšot cālis
Joks
J
Nekada nekustama ipasuma tirgus "stabilizacijas" vai augsupejas vairs Latvija nebus. Valsts uzplaukuma ari nebus - viss sai valsti jau ir bijis un pagajis 17 neatkaribas gados. Par kadu cenu ipasumus pirks, par tadu bus japardod. Kurs mulkis investes bankrotejusa valsti?
mērglis
m
punkts viens- ieguvumi, valstij , tas ir nodokļu maksaataajiem buus dažas nevajadziigas vieniibas no kakla nost. punkts divi- zaudeejumi , partijaam mazaakas iespeejas baroties no siles punkts triis- koaliicijaa buus jaaņem SVF

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas