Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

TB/LNNK nelikumīgais ziedojums jāatdod divreiz – uzņēmējam un valstij

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Tēvzemiešu norakšanu ir sagatavojusi Vienotība, jo tie ir viņu administratīvie tiesneši, kas vienkārši izčakarēja TB. Tas par to, ka TB kā tādi suņuki mēģina izkalpoties Vienotībai. Paskat, kā Vienotība ir apčakarējusi arī VL kandidātu V. Lāci. Viss notiek ārzemju biezo runču interesēs.
klusais-2
k
Pirmkārt,M.Priede,šķiet,ir "Dinamo"ģenerāldirektora Zigmāra Priedes dēls,kam pieeja naudas kanāliem ir pietiekami plaša!Otrkārt,es rūpīgi aplūkoju PS ziedotāju sarakstu-arī tur ir daudzi tādi cilvēki,kuru ziedojumi partijai pārsniedz paša ienākumus-kādēļ tie netiek izpurināti?Līdzīga situācija ir ar visām lielākajām partijām.Treškārt,-secinu,ka tā ir patiesība-kas atļauts Jupiteram,nav atļauts vērsim.
jcx
j
Kā gan viņi iedvesīs cieņu un ticību pret sevi, ja pat tiesas rīkojumu nepilda. Nerunājot nemaz par naudas pieņemšanu no noziedzinieka (kā KNAB konstatējis). Kāpēc gan ziedotājs netiek izmeklēts? Ja izmeklēšana konstatē zagtu lietu, to taču neatdod zaglim tāpēc vien, ka nav atrodams īstais īpašnieks? Tas pats ar ziedotāju un vai nu svešu, vai zagtu naudu (atmazgāšana būtu uzskatāma par nozagtiem nodokļiem).
saprātīgi cilvēki
s
Un ko administratīvā tiesa saka par TB neatdoto miljonu++??? Neko nedzirdam... Laikam TB ir amnestēta un tai ir speciala tiesiska atļauja pārsniegt savu atļauto kvotu bez kādām sekām. Tā administratīvā tiesa ir laikam ļoti saprātīga iestāde.....
dzeris
d
TB bija tikai TP pakalpiņi, ko var atļauties saimnieki, to nevar atļauties kalpi, tāpēc vieni maksā, citi nē.
Jukums
J
Lai nu uz savas ādas izbauda pašu pieņemtos likumus. Šī ir tikai neliela daļa no sastrādatā saeimā - cilveki cieš daudz vairāk. Jo, šiem politiķiem atņem tikai naudu reklāmai, bet cilvēkiem, bieži vien, atņem pēdējo. Turklāt cita starpā arī, aizbildinoties ar nepieciešamību maksāt pārmilzīgās algas apšaubāmiem speciālistiem, kas ieveduši valsti bankrotā.
Jautājiens
J
Jau ziņots, ka Administratīvā rajona tiesa uzlikusi par pienākumu apvienībai TB/LNNK nekavējoties iemaksāt valsts budžetā 18 tūkstošus latus. Tiesa lēmumu pieņēmusi, atstājot spēkā Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) lēmumu, kas konstatējis, ka šī summa maksāta no ienākumiem, kas neatbilst Politisko organizāciju finansēšanas likumam. -------------------------------------------------- --------- Nu un kurš KNAB mazais krāns izliekas neredzam TP miljona neatdošanu un jau no 2006.gada, a?
brīnos
b
Bet taukmūļiem no TP gan MILJONS un LPP/LC lumpeņiem 500 000 Ls gan NAV jāatdod Valsts kasē, vai ne??? Tur neatrodas neviens skribents, kas tikpat varonīgi cīnītos par šī 1,5 miljona ATDOŠANU, bet STULBEŅI tik grābstās ap TB/LNN 18 000! TB/LNNK atdod 18 000 ATPAKAĻ uzņēmēja un valsts kasei PIGU! Līdz tam laikam kamēr TAUKMŪĻI atdos to 1,5 miljonus! un ne ātrāk!
ieberžās kreteļi
i
Nu bedzot vismaz kādam asti piežmiedz.
?!
?
Lembergam naudas diezgan, gan jau tēvzemiešiem arī atkal iedos.
:)
:
Cerēsim, ka līdzīgi būs ar tiem miljoniem, kuri attiecināmi uz LPP/LC un TP priekšvēlēšanu aģitācijas pārtēriņiem. Jeb uz šīm partijām tas neattiecas? Nu ja - Zīle nav Šlesers vai Šķēle - kas ļauts Jupiteram, tas nav ļauts vērsim...
jauki
j
Ļoti jauki, ka arī cilvēki, kuri taisa likumus, var izjust, kā tas ir maksāt divreiz. Es to izjutu pagājušā gada nogalē, kad jaunpieņemta "kvalitatīva" likuma dēļ biju spiests PVN samaksāt divreiz, ko uzskatu par laupīšanu no valsts puses.
ancuks
a
Man prasās vairāk informācijas - a kas notieka ar to Priedi? Ja šamējais no nez kurienes izrāva 30 000, vai šis fakts nav izmeklēšanas cienīgs? Jeb ir tā - paprovē pārkāpt likumu, ja sanāk - viss labi, ja nesanāk - nu tad atmaksā tikai atpakaļ un paldies. Kaut kā nenopietni. Tas, kādā veidā tēvzemieši iekrita, varbūt arī ir pareizais soda mehānisms? Ja uzraujies ar nelegālu ziedojumu, dod atpakaļ gan devējam gan tikpat valstij. Plus vēl iesaistītās personas kā minimums pie kauna staba.
ssd
s
tēvzeme brīvība gribēja apčakarēt Tēvzemi,saņemt koruptīvi atmazgātu naudiņu un smuki padzīvot.....lai nu tik maksā Tēvzemes budžetā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas